Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους και .. όλες ;)

Είμαι ένα βήμα πριν παραγγείλω μια από τις 2 οθόνες, με αρχικό budget στα 450-500€ maximum. Βρίσκω (συνολική τιμή, παράδοση σπίτι μου) την πρώτη (Asus PB278Q) κοντά στα 455€ και στην δεύτερη (Viewsonic VP2770) θα πρέπει να κάνω μια υπέρβαση, και την βρίσκω στα 544€.

Έχει κάποιος μήπως μια από τις 2;; Κλίνω προς την πρώτη, αλλά διαβάζω καλά rev και για την δεύτερη αν και πρέπει να ματώσω λίγο. Χρήση μαζί με την GTX-580 μου, κυρίως για World of Warcraft, κανά Skyrim / Witcher, Photoshop, Internet Browsing και ίσως ταινίες (+12GB Ram, I7, κλπ)

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-680-review-benchmark,3161-12.html - Εδώ είδα πως και με την 580 θα μπορώ να τρέξω τις αναλύσεις αυτές.

Κάνω το thread αφού ίσως κάποιος έχει μια από τις 2 και πει "μην την πάρεις είναι φόλα!!" ή έχει κάποια άλλη πρόταση ή πει αξίζει ναι δώστα!

Ευχαριστώ προκαταβολικά,

ΥΓ

Να προσθέσω πως έχω ήδη εξετάσει και τις Dell 2713H (όχι την HM) αλλά βγαίνει πάνω από το budget που ήθελα να δώσω (607€ περίπου) + ότι δεν έχω πειστεί πως θα είναι πολύ καλύτερη της Asus, εκτός βέβαια από την ποιότητα κατασκευής της και την Asus PA249Q που εκτός ότι είναι 24άρα, και πάλι δεν έχω πειστεί πως θα έχει τόσο καλή απόδοση στα παιχνίδια + βγαίνει και αυτή κοντά στα 600€

Δημοσ.

Από αυτές της δύο που προτείνεις θα πήγαινa με την Viewsonic. Από της αξιολογήσεις των χρηστών φαίνεται καλύτερη από την Asus. Πάντως να ξέρεις είναι και λίγο θέμα τύχης. Μπορεί να πάρεις την Asus και να πετύχεις καλό κομμάτι και να είσαι απόλυτα ικανοποιημένος. Το θέμα είναι ότι με την  Asus και εγώ όταν έψαχνα για οθόνες είχα διαβάσει πολλά παράπονα σχετικά με το RMA και συμβαίνει πιο συχνά από ότι σε άλλες εταιρείες να στέλνει monitors με καμμένα pixel και αρκετό backlight bleeding. Όχι ότι δεν συμβαίνει και αλλού απλά στης Asus λίγο πιο συχνά. Αν πάρεις από amazon πάντως εγώ σου προτείνω να τις παραγγείλεις και τις δύο και να τις συγκρίνεις, και όποια σου αρέσει περισσότερο την κρατάς. Αν δεν έχεις τα χρήματα και για τις 2 παρήγγειλέ τις 1-1. Το καλό με το amazon είναι ότι εντός μιας εβδομάδας μπορείς να επιστρέψεις το προϊόν και να σου κάνουνε Full refund.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, σαε ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Η Dell δεν είναι το κακό τόσο το budget, όσο ότι η HM δεν έχει την ποιότητα της H αλλά η H βγαίνει πολύ ακριβά (610 ευρώ περίπου)

Αποφάσισα να πάω για την Asus λόγω και budget και ανάλογα πως θα βγει να κινηθώ με άλλα 100€ περίπου για την Viewsonic. Αν δηλαδή έχω προβλήματα με καμένα pixels και αλλάξω ξανά και πάλι τα ίδια, να στραφώ στην Viewsonic που είναι μάλλον καλύτερη σε κάποια σημεία αλλά και ακριβότερη.

Θέλω να πιστεύω πως με την Asus θα είμαι καλά. Από Amazon.de την παράγγειλα, ελπίζω το μενού να είναι στα Αγγλικά, στο support τους δεν μου απάντησαν με σαφήνεια. Στα 450€ βγήκε, μαζί με μεταφορικά για Ελλάδα

Η ανάλυση δείχνει πως το WoW που τρέχω κυρίως παίζει κανονικά, και όπου έψαξα, λογικά και το νέο Witcher 3 (ίσως με κάποιο αναγκαίο χαμήλωμα). Το επόμενο βήμα θα είναι SLI μια 2ή 580 ή μια 690, δουλειά να έχουμε και βλέπουμε ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Η Dell δεν είναι το κακό τόσο το budget, όσο ότι η HM δεν έχει την ποιότητα της H αλλά η H βγαίνει πολύ ακριβά (610 ευρώ περίπου)

τι εννοείς δεν έχει την ποιότητα? διαφορά δύσκολα θα δεις με το μάτι...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...