BASILISP Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Καλημερα παιδια! Χθες αλλαξα με το προγραμμα με νεα εκδοση και μπερδευτηκα γιατι δεν με προειδοποιει οταν ξεπερναω καποιον χρονο. Στην παλια εκδοση εβαζα περιπου 3:45 ωρες max και η ποιοτητα ηταν πολυ καλη. Γενικα με ενδιαφερει να βαζω 2 ταινιες (μεσαιου μεγεθους) ανα dvd και η ποιοτητα να ειναι καλη. Καταλαβαινω οτι αρκει μια ρυθμιση αλλα δεν την βρισκω. Επισης αν και εχω διαβασει αρκετα,ποιο προγραμμα πιστευετε οτι ειναι καλυτερο απο το VSOconvert ; Ευχαριστω πολυ!
fortenick Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ποιά έκδοση έχεις τώρα;Έγω έχω την 5 και την επιλογή που λες θα τη βρείς στο(γενικές ρυθμίσεις--κωδικοποίηση---επιλογές κωδικοποίησης)
BASILISP Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Την 5 εχω και εγω αλλα το θεμα ειναι οτι πριν με περιπου 3:45 ωρες μου ελεγε καλη ποιοτητα (τωρα παει μεχρι 5 ωρες μεχρι να μου μειωθει η ποιοτητα) και αναρωτιεμαι πραγματικα εαν εχει αλλαξει (η ποιοτητα). Επισης ποιο αλλο προγραμμα προτεινεται; Ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα