nikbel1998 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Καλη σας ημερα.......... Προσφατα πηρα το πιο πανω λαπτοπ http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E2768BE2D48696F1836FD8D3859717C0&pa=3F7E42FC1805F543B9797CDFC145C1DB και θελω τη συμβουλη σας για να κατεβασω καποιο προγραμμα για να δουλευει η καμερα η οποια εχει .......Το λαπτοπ ειναι freedos του εβαλα πανω τα wind 7 αλλα δεν μπορουσα να βρω πως λειτουργει η καμερα του ( εννοειται χωρις να συνδεθω σε skype κλπ ) ......Αν ειναι καποιο ελαφρυ και να εχει λειτουργιες οπως να τραβα φοτος ΄η εγγραφη στιγμιοτυπων και να μην ειναι σχετικα βαρυ ..............Ενας φιλος μου εγκατεστησε το cyberlink αλλα ηταν πολυ απλο και δεν ημουν ικανοποιημενος .................Επισης οταν το δουλευω πολλες ωρεσ να το εχω συνδεδεμενω με το τροφοδοτικο ή να το εχω μονο με την μπαταρια του και οταν κοντευει να ξεφωρτιστει να το συνδεω παλι ? Σας ευχαριστω εκ των προτερων..................
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 σχετικα με την μπαταρια να την εχεις εκτος του λαπτοπ οταν λειωνεις.να την χρησιμοποιεις μονο οταν ειναι αναγκη και δεν σου βρησκεται μπριζα.καλο ειναι να την εχει ψιλοξεφορτηστη αν ειναι να καθησει πολυ καιρο στην ακρη.επισησ φτανει 5% και μετα την φωρτιζεις.θα σου κρατησει πολλυυυ καιρο ετσι η μπαταρια οσο για προγραμμα δεν γνωριζω φιλε
nikbel1998 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Καμμια αλλη γνωμη βρε παιδιά????????? anybody elseeeeeee
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 μπες στη dell με το service tag που εχει το λαπτοπ απο κατω και θα σου βγαλει ολους τους διαθεσιμους drivers ενδεχεται να το λεει και monitor driver. Αν δεν υπαρχει τιποτα,κατεβασε το dell webcam central και να ευχεσαι να μπει :Ρ οσο για την μπαταρια να την έχεις μονιμα πανω.Στις επιλογες παροχης ενεργειας εχει να ρυθμισεις ποτε να φορτιζει η μπαταρια και ποτε οχι. Φτιαξε ενα δικο σου προφιλ και εισαι ετοιμος Προσωπικα εδω και 1.5 χρονο στο δικο μου dell δεν εχω βγαλει ποτε την μπαταρια απο πανω απλα κλεινω την φορτιση και εχω χασει μονο 7% απο τη συνολικη της χωρητικοτητα
nikbel1998 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 μπες στη dell με το service tag που εχει το λαπτοπ απο κατω και θα σου βγαλει ολους τους διαθεσιμους drivers ενδεχεται να το λεει και monitor driver. Αν δεν υπαρχει τιποτα,κατεβασε το dell webcam central και να ευχεσαι να μπει :Ρ οσο για την μπαταρια να την έχεις μονιμα πανω.Στις επιλογες παροχης ενεργειας εχει να ρυθμισεις ποτε να φορτιζει η μπαταρια και ποτε οχι. Φτιαξε ενα δικο σου προφιλ και εισαι ετοιμος Προσωπικα εδω και 1.5 χρονο στο δικο μου dell δεν εχω βγαλει ποτε την μπαταρια απο πανω απλα κλεινω την φορτιση και εχω χασει μονο 7% απο τη συνολικη της χωρητικοτητα Πως κλεινω τη φορτιση φιλε ?
Xristaras12 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 πηγαινε στη διαχειριση ενεργειας και θα το βρεις τωρα στα win8 δεν ξερω πως ακριβως λεγεται Απο το desktop κανε δεξι κλικ στο εικονιδιο της μπαταριας και αν σου λεει μετρητης μπαταριας dell δες τι επιλογες εχει βεβαια δεν ξερω τι γινεται επειδη δεν εχεις windows απο dell και αν ειναι περασμενα τα κολπα αυτα μεσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα