xFaILShOOtErRx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Οταν φτιαχνω new pc..χρειαζετε απαιρετητα να αγορασω new windows 7?
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Aμα θες να είσαι νόμιμος αλλιώς παίρνεις έτοιμο pc που έχει windows pre-loaded 1
xFaILShOOtErRx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Aμα θες να είσαι νόμιμος αλλιώς παίρνεις έτοιμο pc που έχει windows pre-loaded Σε περτιπτωση που τα κατεβασω θα εχω καποιο προβλημα η θα λειτουργουν οπως θα ηταν αγορασμενα?
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 κανένα πρόβλημα μια από το ίδια είναι πολλές φορες τα κατεβασμένα είναι και καλύτερα γιατί έρχονται πακέτο και με updates extra προγράμματα τα key τον windows pre-loaded etc etc. 1
xFaILShOOtErRx Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 κανένα πρόβλημα μια από το ίδια είναι πολλές φορες τα κατεβασμένα είναι και καλύτερα γιατί έρχονται πακέτο και με updates extra προγράμματα τα key τον windows pre-loaded etc etc. Νμζω πωσ μετα απο καιρω σ λεει πος..εχετε πεσει θυμα πλαστιγραφιασ λογισμικου κ σ ζηταει ν τ αγορασεις..ησχυει?αμα ειναι ν τ κατεβασω.. Εγω τωρα εχω τ 7 home premium 32bit..συμφαιρει ν κατεβασω τα utimate 64bit?απο torrent???
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 εε αφού πλέον όλες οι cpu είναι 64bit πρέπει να εxεις και το ανάλογο OS 1
stevenosfp1999 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Βάλε linux (ubuntu ή elementary os). It's free!!!!!
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Eδώ δεν ξέρει να βάλει Windows Linux θα βάλει ?
stevenosfp1999 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Τα κατεβάζεις Απο το pc ενός φίλου, δεξί κλικ στο αρχείο iso (μπορεί να χρειαστεί αποσυμπίεση πρώτα) άνοιγμα με..., πρ. εγγραφής ειδώλου δίσκου, το καις σε CD, ρυθμίσεις το bios να εκκινεί από CD και ακολουθείς τις οδηγίες της διαδικασίας εγκατάστασης. P.S. (αν θες να με ευχαριστήσεις κανε like το σχόλιο)
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Τα κατεβάζεις Απο το pc ενός φίλου, δεξί κλικ στο αρχείο iso (μπορεί να χρειαστεί αποσυμπίεση πρώτα) άνοιγμα με..., πρ. εγγραφής ειδώλου δίσκου, το καις σε CD, ρυθμίσεις το bios να εκκινεί από CD και ακολουθείς τις οδηγίες της διαδικασίας εγκατάστασης. P.S. (αν θες να με ευχαριστήσεις κανε like το σχόλιο) Aυτές είναι οδηγίες :P * μπαίνεις στο αυτοκίνητο * βάζεις μπρός * βάζεις ταχύτητα * πατάς τα πετάλια * στρίβεις το τιμόνι έμαθες να οδηγείς Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2013 από biomecanoid 3
Antwni Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Aυτές είναι οδηγίες :P * μπαίνεις στο αυτοκίνητο * βάζεις μπορείς * βάζεις ταχύτητα * πατάς τα πετάλια * στρίβεις το τιμόνι έμαθες να οδηγείς Βάζεις μπορείς?
jim_p Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Αν δεν εισαι φοιτητης ωστε με καποιο τροπο να δικαιουσαι καποια αδεια απο msdnaa, τοτε δεν γινεται να εχεις τα windows (οποιαδηποτε windows, οχι μονο τα 7) νομιμα και δωρεαν στο pc σου. Ολες οι υπολοιπες αδειες, πχ η αποκτηση ενος αυθεντικου κλειδιου μονο, χωρις το αναλογο δισκακι, δεν ειναι δωρεαν. Λυσεις για με επισημα και ανεπισημα iso, οπως και με μεθοδους παρακαμψης της διαδικασιας ενεργοποιησης/αυθεντικοποιησης θα βρεις δεκαδες, αλλα οχι σε αυτο το φορουμ.
Dimitris1948 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Aυτές είναι οδηγίες :P * μπαίνεις στο αυτοκίνητο * βάζεις μπρός * βάζεις ταχύτητα * πατάς τα πετάλια * στρίβεις το τιμόνι έμαθες να οδηγείς ναι γιατί είναι γνωστό ότι το να βάλεις κάποιο os στο pc σου είναι τόσο δύσκολο όσο το να μάθεις να οδηγείς 1
stevenosfp1999 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Aυτές είναι οδηγίες :P * μπαίνεις στο αυτοκίνητο * βάζεις μπρός * βάζεις ταχύτητα * πατάς τα πετάλια * στρίβεις το τιμόνι έμαθες να οδηγείς ναι γιατί είναι γνωστό ότι το να βάλεις κάποιο os στο pc σου είναι τόσο δύσκολο όσο το να μάθεις να οδηγείς Εγώ έχω δίπλωμα σε windows και linux.
Προτεινόμενες αναρτήσεις