Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Aμα θες να είσαι νόμιμος :P αλλιώς παίρνεις έτοιμο pc που έχει windows pre-loaded

Σε περτιπτωση που τα κατεβασω θα εχω καποιο προβλημα η θα λειτουργουν οπως θα ηταν αγορασμενα?

Δημοσ.

κανένα πρόβλημα μια από το ίδια είναι πολλές φορες τα κατεβασμένα είναι και καλύτερα γιατί έρχονται πακέτο και με updates extra προγράμματα τα key τον windows pre-loaded etc etc.

• Like 1
Δημοσ.

κανένα πρόβλημα μια από το ίδια είναι πολλές φορες τα κατεβασμένα είναι και καλύτερα γιατί έρχονται πακέτο και με updates extra προγράμματα τα key τον windows pre-loaded etc etc.

Νμζω πωσ μετα απο καιρω σ λεει πος..εχετε πεσει θυμα πλαστιγραφιασ λογισμικου κ σ ζηταει ν τ αγορασεις..ησχυει?αμα ειναι ν τ κατεβασω..

Εγω τωρα εχω τ 7 home premium 32bit..συμφαιρει ν κατεβασω τα utimate 64bit?απο torrent???

Δημοσ.

Τα κατεβάζεις Απο το pc ενός φίλου, δεξί κλικ στο αρχείο iso (μπορεί να χρειαστεί αποσυμπίεση πρώτα) άνοιγμα με..., πρ. εγγραφής ειδώλου δίσκου, το καις σε CD, ρυθμίσεις το bios να εκκινεί από CD και ακολουθείς τις οδηγίες της διαδικασίας εγκατάστασης.

P.S. (αν θες να με ευχαριστήσεις κανε like το σχόλιο)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα κατεβάζεις Απο το pc ενός φίλου, δεξί κλικ στο αρχείο iso (μπορεί να χρειαστεί αποσυμπίεση πρώτα) άνοιγμα με..., πρ. εγγραφής ειδώλου δίσκου, το καις σε CD, ρυθμίσεις το bios να εκκινεί από CD και ακολουθείς τις οδηγίες της διαδικασίας εγκατάστασης.

P.S. (αν θες να με ευχαριστήσεις κανε like το σχόλιο)

Aυτές είναι οδηγίες  :P :P

* μπαίνεις στο αυτοκίνητο

* βάζεις μπρός

* βάζεις ταχύτητα

* πατάς τα πετάλια

* στρίβεις το τιμόνι

έμαθες να οδηγείς :P

Επεξ/σία από biomecanoid
  • Like 3
Δημοσ.

* βάζεις μπορείς

* βάζεις ταχύτητα

* πατάς τα πετάλια

* στρίβεις το τιμόνι

Βάζεις μπορείς?

Δημοσ.

Αν δεν εισαι φοιτητης ωστε με καποιο τροπο να δικαιουσαι καποια αδεια απο msdnaa, τοτε δεν γινεται να εχεις τα windows (οποιαδηποτε windows, οχι μονο τα 7) νομιμα και δωρεαν στο pc σου. Ολες οι υπολοιπες αδειες, πχ η αποκτηση ενος αυθεντικου κλειδιου μονο, χωρις το αναλογο δισκακι, δεν ειναι δωρεαν.

Λυσεις για με επισημα και ανεπισημα iso, οπως και με μεθοδους παρακαμψης της διαδικασιας ενεργοποιησης/αυθεντικοποιησης θα βρεις δεκαδες, αλλα οχι σε αυτο το φορουμ.

Δημοσ.

* βάζεις μπρός

* βάζεις ταχύτητα

* πατάς τα πετάλια

* στρίβεις το τιμόνι

ναι γιατί είναι γνωστό ότι το να βάλεις κάποιο os στο pc σου είναι τόσο δύσκολο όσο το να μάθεις να οδηγείς

• Like 1
Δημοσ.

* βάζεις μπρός

* βάζεις ταχύτητα

* πατάς τα πετάλια

* στρίβεις το τιμόνι

ναι γιατί είναι γνωστό ότι το να βάλεις κάποιο os στο pc σου είναι τόσο δύσκολο όσο το να μάθεις να οδηγείς

Εγώ έχω δίπλωμα σε windows και linux.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...