adtakhs Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Γραπτός λόγος μαν. Ότι θες πιστεύεις. Αν και εγώ είμαι το "κοριτσάκι" εδώ μέσα, δεν θα έπρεπε να είσαι τόσο ευαίσθητος. Ιδού ένα combo: AMD A6 5400K 63€ MSI FM2 A55M-P33 56€ 2x Kingston 2GB 1600mhz CL11 40€ Ο 5400K πατάει κάτω τον i3 που αρχικά είχα αναφέρει (σας το είπα ότι ήταν ρισπέκτ η ιδέα σας ΜπλαντΡευτζ και Γουόκερ), μας βγαίνει μέσα στο budget, και δεν χρειάζεται και aftermarket ψύξη. Τώρα τα timings των CL11 δεν τα βρήκα, μάλλον θα είναι ταχύτερα από της Mushkin που έχει παραπάνω ο Skroutz. Αν κάνω λάθος να πάρω άλλες, διορθώστε με. Εγκρίνεται το combo; o 5400k είναι διπύρηνος trinity και δεν λέει .... AMD ATHLON X4 750K (74€) (τετραπύρηνος trinity χωρίς γραφικά) ASROCK FM2 A75 PRO4 M (67€) G. SKILL 8GB DDR3 1600Mhz (60€) W.D. CAVIAR BLUE 500GB (53€) THERMALTAKE 530WATT (44€) AEROCOOL V3S-V (USB III (35€) Κάρτα γραφικών από 7770 και επάνω (100_€) -------------------------------------------------------------- Αν δεν μπορεί τόσο υψηλά ας κοιτάξει προσωρινά την GIGABYTE 6570 2GB DDR3 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Thank you for prooving my point..... κοριτσάκι μπορει να είσαι αλλα σαν κοριτσάκι δεν φέρεσαι και αμα σου πω σαν τι φέρεσαι θα παρεξηγηθείς!! Κλ πεεεc σαν τιιι σαν αγ0ράκιιι???> Ίσως ο Τάκης παιδιά όντως να ψέκασε / καθάρισε, παρόλο που λίγο το κόστος θα τον τσούξει τον δικό μου. Πες πως ρίχνουμε λίγο και τις RAM.Να ρωτήσω κάτι άλλο τους ειδικούς..Εγώ δεν είχα διαβάσει και τα καλύτερα για τους v.II X4 (το γράφω και ολόκληρο γιατί το έβρισκα και γελοίο market name), τώρα δεν θυμάμαι με τι τιμές είχαν κυκλοφορήσει.. αλλά θυμάμαι πως συγκριτικά με τους A8 δεν πιάναν - πως δεν είχαν μεγάλη διαφορά με έναν 2πύρινο σαν τον 5400K και αμέσως μετά σκέφτεσαι και την μικρή διαφορά για έναν A10 (ακόμα πιο μετά, τσιμπάς έναν intel και απολαμβάνεις τη φρεντιά σου).Αξίζει όντως σαν επιλογή από τον 5400K; Δεν θα ήταν καλύτερα να καταλήγαμε σε 4GB RAM, διπύρηνος trinity αλλά και μεγαλύτερο νούμερο για καλύτερο chipset κάρτας γραφικών (που υπολογίζω πως θα έχει καλύτερες επιδόσεις στο Gaming);Σκέφτεστε, μου λέτε, και θα κάνω ότι μου πείτε - δε γαμ__αι insomnia ξηγιέται.
Bloodrage Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 τον εχω δουλεψει τον X4 750K και ειναι μια χαρα , μην παρεις κατι λιγοτερο στο φιλαρακι σου απο αυτον kαι αμα σου καθετε στο λαιμο δες και τον μαθουσαλα εδω http://www.skroutz.gr/s/2872048/AMD-Phenom-II-X4-955.html
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δεν μου κάθεται στον λαιμό, αν μου λέτε το αντίθετο. Δεν του φτάνουν για κάτι παραπάνω άλλωστε.Θα πάω με το build του adΤάκη λοιπόν. Αύριο θα ξεκινήσω να παραγγέλνω.Σας χιλιοευχαριστώ όλους, αν και θα ξανάρθω όταν τα πιάσω στα χέρια μου. (Εγώ θα το δέσω, και θα του περάσω και τα πάντα του - so..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα