Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, Antwni μου καλά τα λες αγοράκλα μου δεν γεννηθήκαμε χθες. Δες το σύστημά μου, που μένει πίσω μπροστά σε πιτσιρικάδες σήμερα. Από Pentium δίνω όλες τις δραχμούλες του κόσμου να έχω το καλύτερο σύστημα τση γειτονιάς, ξέρω πόσο παράλογα αποκλίνουν οι τιμές. (αν και κάποτε έκλαιγα περισσότερο με τις συμβατότητες όπως οι περισσότεροι)

Ξαναλέω όμως Antwni παιδί μου πως:

• Είναι άλλες εποχές σήμερα για να κρεμόμαστε από τα Max Details που δίνουν οι Devs, ενώ βλέπεις μπροστά στα μάτια σου άλλοι τίτλοι να παίζουν με μακράν καλύτερο flow και καλύτερη ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ στα πάντα τους με τις μισές ρυθμίσεις.
  • Πες ότι την βάζω 100€. Αυτή τη στιγμή ΕΓΩ, θα προτιμούσα την 6870 ASUS ενός φίλου 2 ετών, από το να αγοράσω ένα λειψάδι chipset.
  • Ξέρω τι χρήση της έχω κάνει, αυτός δεν ξέρει. Με εμένα μιλάς όμως. Η εγγύηση που λες ισχύει, αλλά κακά τα ψέματα.. μέχρι τα 5 έτη δεν προβλέπω να τη χάσω τη κάρτα από κάψιμο πλακέτας. Ποτέ δεν μου έχει συμβεί, ενώ σε κάτι πελάτες που έχει συμβεί, τους τις έβαλα και στο φούρνο και τις έκανα και καινούριες.

Παραμένει με λίγα λόγια ΚΑΛΟ deal. Αν το χρήμα έρεε και οι Devs κάναν αλλαγές όπως ήταν το Tesselation "χθες", θα κάναμε άλλη κουβέντα. Τώρα αρ^$δια καπαμά διαφορές βλέπω.

qsis εγώ επέλεξα το συγκεκριμένο μοντέλο με δεδομένο ότι έχει καλές επιδόσεις όταν παίξει σε CF. Τώρα μου τα πηδάς όλα.

Συνάμα πριν καιρό είχα παίξει, κυριολεκτικά σφαλιάρες με έναν βλάκα στη σχολή μου, που υποστήριζε το SLI (βλάκας ρε, βλάκας LFCνέος). Τότε δεν υποστηριζόταν καν από τους κώδικες, τύπου να παίρνει ένα ποσοστάκι των δυνανοτήτων της δεύτερης πλακέτας.

Άλλαξαν όμως οι τίτλοι και τα περισσότερα νιώθουν το CF/SLI, έτσι ενδεχομένως θεώρησα πως εάν στο τρίτο έτος αγόραζα μια όμοια με το "τότε" πεσμένο τιμοκατάλογο, θα ήταν καλό σχέδιο VFM.

Τώρα με αυτά που μου λες..

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

qsis εγώ επέλεξα το συγκεκριμένο μοντέλο με δεδομένο ότι έχει καλές επιδόσεις όταν παίξει σε CF. Τώρα μου τα πηδάς όλα.

καλες επιδοσεις εχει , οοοοταν ομως δουλευει καλα το cf πραγμα που δεν ισχυει γενικα και παντα οταν εχεις παραπανω απο μια καρτες

αν δηλαδη σκεφτουσουν σημερα που εχεις περισσοτερη αναγκη απο δυναμη να βαλεις μια 2η εγω προσωπικα θα σου προτεινα αντι να εδινες ενα 100αρικο να παρεις μια δευτερη να εδινες αλλα 150 να επαιρνες μια 7870 tahiti ετσι ωστε και περισσοτερη μνημη να εχεις (γιατι στο cf 2 καρτες του 1 GB = 1GB που ειναι λιγο για τα σημερινα δεδομενα ) και τις επιπλεον επιδοσεις σου βρεξει χιονισει χωρις να περιμενεις Patch , drivers και cf profiles

γενικα εγω ειμαι υπερ της μιας καρτας αυστηρα και δυσκολα θα με ακουσεις να προτεινω cf , δε συμφωνουν βεβαια ολοι μαζι μου , αλλα αυτη ειναι η αποψη μου 

το cf δημιουργει περισσοτερα προβληματα απο οσα λυνει, επισης θυμησου τι γινοταν οταν ψηνοταν η καρτα σου και φαντασου να ειχες και μια 2η σαντουιτς.. 

Δημοσ.

Καλά, Antwni μου καλά τα λες αγοράκλα μου δεν γεννηθήκαμε χθες.

Ξαναλέω όμως Antwni παιδί μου πως:

Πρώτον δεν είμαι ιδιοκτησία σου αλλά ούτε και παιδί σου...!!

Δεύτερον το reflow δε κρατάει πολύ καιρό από όσο ξέρω...δηλαδή καινούργιες δε παίζει να ξανά έγιναν...

Δημοσ.

Πες μερικα παιχνιδια που σκοπευει να παιξει και ποσο ειναι το MAX που μπορει να διαθεσει για την αναβαθμηση? Σκεφτομαι κατι με Amd 965BE

( best VFM gaming cpu) +7790 (λιιιγο καλυτερη απο 6870),αν τελικα δεν του πουλησεις την δικια σου...

Δημοσ.

Προσπέκτορα θα σου πω 2 titles, και αν τα παίζει, είμαστε ΟΚ.

League of Legends και C9.

Το LoL να το παίζει στα MAX και το C9 στα MED, και είμαστε άψογα. Φαντάζομαι τα ξέρεις και τα 2.

Δημοσ.

Στο site τους εχει ενα benchmark με καρτες γραφικων το οποιο ομως δεν μπορω να το δω διοτι πρεπει να ειμαι premium -.- Θα μας βοηθουσε παρα πολυ ειναι η αληθεια,αλλα παρολα αυτα θα ελεγα να επερνα την 7790 στην οποια θα βαλει τα ιδια settings με εσενα και ισως σε μερικα να βαζει και high.. Στο LoL αστο εκει θα εχει 300fps :P

Δημοσ.

Στο C9 φυσικά και τα έχω όλα high. Κορεάτες το γράψανε. (Άσε που έχουν και special graphic features για AMD προώθηση)

Μπερδεύεστε πάντως με τα μοντελάκια καμιά φορά, και χάνετε το νόημα. Επιμένω.

Δημοσ.

Το να παραθετεις ενα ξερο benchmark και ειδικα του crysis δεν την κανεις αυτοματα και πιο δυνατη.. Anyway,λιγο παραπανω που το εψαξα,σε 16 games που δοκιμαστηκαν και οι 2 καρτες ,η 6870 ηταν 4% πιο δυνατη απο την 7790 reference ΑΛΛΑ οχι και απο αυτην http://www.skroutz.gr/s/3079580/Gigabyte-Radeon-HD7790-1GB-OC.html . οποτε ειναι δικια σου αποφαση αν θα του πουλησεις ή οχι την καρτα σου στα 100-120€ :P

Δημοσ.

Αγοράρες δεν με ενδιαφέρει ποια είναι η πιο δυνατή. Νιώστε.
Με ενδιαφέρει που είναι συγκρίσιμες, ένα νέο chipset με το δικό μου το παμπάλεο που έπρεπε να το πουλούσα και 80€ ή να το χάριζα στην εκκλησία δίπλα.

Τώρα καταναλώσεις, και ποια είναι η καλύτερη στα benches, φυσικά χέστηκα και εγώ και ο φίλος μου.

Τώρα αφήστε την GPU σε μένα, ΠΟΙΟ "Combo-pack" CPU/RAM/MOBO να επιλέξει; Και υπολογίστε 110€ έξοδο για GPU.

Να τα παραγγείλω.

Δημοσ.

Γραπτός λόγος μαν. Ότι θες πιστεύεις.

Αν και εγώ είμαι το "κοριτσάκι" εδώ μέσα, δεν θα έπρεπε να είσαι τόσο ευαίσθητος.

Ιδού ένα combo:

AMD A6 5400K 63€

MSI FM2 A55M-P33 56€

2x Kingston 2GB 1600mhz CL11 40€

Ο 5400K πατάει κάτω τον i3 που αρχικά είχα αναφέρει (σας το είπα ότι ήταν ρισπέκτ η ιδέα σας ΜπλαντΡευτζ και Γουόκερ), μας βγαίνει μέσα στο budget, και δεν χρειάζεται και aftermarket ψύξη.

Τώρα τα timings των CL11 δεν τα βρήκα, μάλλον θα είναι ταχύτερα από της Mushkin που έχει παραπάνω ο Skroutz. Αν κάνω λάθος να πάρω άλλες, διορθώστε με.

Εγκρίνεται το combo;

Δημοσ.

Γραπτός λόγος μαν. Ότι θες πιστεύεις.

Αν και εγώ είμαι το "κοριτσάκι" εδώ μέσα, δεν θα έπρεπε να είσαι τόσο ευαίσθητος.

Thank you for prooving my point..... κοριτσάκι μπορει να είσαι αλλα σαν κοριτσάκι δεν φέρεσαι και αμα σου πω σαν τι φέρεσαι θα παρεξηγηθείς!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...