Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Τα μάζεψα, με πρόχειρες σκέψεις.CPU PSU CASE MOBO (No O/C interest)2x RAM GPU γύρω στα 130€. Όχι παραπάνω. Σκέφτομαι να του πουλήσω την δική μου σε αυτά τα λεφτά και να τσιμπήσω την 7850, θαρρώ πως βοηθάει και τους 2.HDD Ήδη τα ξεπερνάω με τα παραπάνω, κάπου 430€ πάνε. Εσείς τι λέτε;Αν από την άλλη του πουλούσα CPU/RAM/MOBO/GPU τότε αναλογικά με τον Core2 που αγοράζει, θα του πήγαιναν καλύτερα σαν αγορά, χωρίς εγγύηση μεν.. αλλά καλύτερων επιδόσεων.Τώρα δεν με βλέπω να θέλω να διαθέσω τα Extra 100-150€ για να πάρω τα αμέσως καλύτερα.Πως το βλέπετε το παραπάνω δέσιμο;Υ.Γ: Ότι δεν έχω παραθέσει παραπάνω, το έχει ήδη από το παλιό PC.
evoracing Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Θα έλεγα καλύτερα για Ram (αφού θα πας 4GB στα 40€ καλύτερα να βάλεις +15€ και να έχεις X2 GB).Τώρα για το κουτί νομίζω μπορείς να γλητόσεις κανένα 20€ και να πάρεις κάποιο ποιο "άσχημο-κλειστό"... Για αυτά τα λεφτά είναι λίγες οι επιλογές.
Bloodrage Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δεν θελω να χαλάσω καρδιες αλλα την 6870 130ευρω σε φιλο δεν την δινουμε, ουτε στηνουμε πισι με βαση αυτο. Ενα Amd Fm2 καλυπτει αυτο το budget ανετα.
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγω παλι θα έλεγα να αποφύγεις 2πυρηνο επεξεργαστή, Η61 και 1155 socket. 2
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Κάτι σε fm2 πιστεύω είναι καλύτερη λυση η am3 με κάποιον 6300 !
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Λίγο απ' όλα, γι' αυτό και το All-round.Επεξεργασίες ήχου/εικόνας δεν μας ενδιαφέρει. Αλλά με τα 350€ στεφάνι να έχουμε ότι καλύτερο για Gaming, και ταχύτατη πλοήγηση στο 7. Τα κλασσικά.
qsis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 GPU γύρω στα 130€. Όχι παραπάνω. Σκέφτομαι να του πουλήσω την δική μου σε αυτά τα λεφτά και να τσιμπήσω την 7850, θαρρώ πως βοηθάει και τους 2. εεε, οχι και 130 η δικη σου.. αφου ειναι φιλος το πολυ 100αρι και αν ειναι πολυ φιλος 80αρι 1
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Καθίστε ρε παιδιά με την 6870. Για δείτε τα benches και τιμολογήστε τις κοντινότερες κάρτες να δείτε τις αξίες τους. Αυτή για να τη βρεις σήμερα θα πρέπει να δώσεις σε κάνα Amazon ~200$, που και αυτή η τιμή να μην ίσχυε περί φάρσας των Game Devs μιλάμε. 80€ για κάτι που πλήρωσα πριν 2 έτη (max) 240€; Εγώ ότι υπάρχει παίζω, και με mainstream graphic details, max Anisotropic, max texture resolutions, κάνα SSAO αν υπάρχει βγάζω 50-60fps νερό. Με 500€ κάρτα, ίσως τα είχα όλα Max. Με δεδομένο ότι ΔΕΝ έχω ανάγκη την αναβάθμιση, εγώ κάνα 110-120€ θα του πω. Είμαι σίγουρη ότι δε του πιάνω το κώλο, θα κοιμηθώ καλά.Με 80€ τι σκατά παίρνει για να παίξει Battlefield 3; Ενημερώστε με, να του το πω να πάει να το πάρει. Ξέρει καλά τι τρέχω (και χωρίς το παρακάτω κλοκάκι) στις 1920x1080 μου, και δεν νομίζω να φτάσει μακριά.Στο FM2 με πιάσατε. Αν και δεν εμπιστεύομαι την AMD στον χώρο των CPU, αλλά αυτό ίσως συμβαίνει το ότι δεν είμαι το Target group της πια (Hail Athlons).Το FM2 δεν το είχα σκεφτεί, ποιον απ' όλους προτείνετε λοιπόν - πακετάκι με το mobo σε fm2 socket - να το κουμπώσω παραγγελία να φύγει;Γιατί έχω και το 25 χρονών παιδί και κλαίει χωρίς το PC του.
qsis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 βρε οσο θες πουλα, απλα η εμπορικη της αξια αυτη τη στιγμη στις αγγελιες για να φυγει χωρις πολλα πολλα (παζαρια, αναμονη..) ειναι γυρω στο 100αρικο (τοσο τις ειχε δωσει φιλος μου που ειχε 2 σε cf στις αρχες περιπου του χρονου ) και πριν κανα διμηνο+ εδωσα εγω την 6950 μου στα 130 και φυσικα εφυγε σε μια μερα αν ο αλλος σου δωσει τοσα και θες τοσα , με γεια σου με χαρα σου να του τα παρεις αν ειναι και asus και ειχε 3 χρονια εγγυηση και τρεχει ακομα ισως ειναι δικαιολογημενο το 100αρικο και ισως κατι ψιλα παραπανω (δε ξερω για 130, αλλα για 110 αντε πες ειναι τιμια τιμη ) , το 80αρι το πεταξα γιατι γραφεις "φιλος" στο τιτλο επισης με τοσο στενο budget που εχει ο φιλος ισως μια καρτα του 100αρικου , ποσω μαλλον των 130 ειναι πολλα λεφτα φιλικα στα γραφω ολα αυτα , για να μη σου ρθει καμια μερα και σου πει οτι τον μαδησες δε θες φιλικες εκπτωσεις , δεκτο, ζητα του εκει ενα 100αρικο να εισαι κυρια
Antwni Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δεν έχει εγγύηση...τα 130 είναι πολλά Προσωπικά εγω κάρτα γραφικών θα έπαιρνα μόνο αν είχε εγγύηση...δε μπορώ να ξέρω τι χρήση είχε κάνει ο άλλος (και ας λέει ότι θέλει, ''ποτέ oc'', ''χρησιμοποιήθηκε 2 μέρες'' κτλπ που λένε κάποιοι) Επίσης δεν έχει σημασία πόσο την αγόρασες...
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 qsis, deal. Και φυσικά το δέχομαι αυτό που λες, απλά μην είμαστε και θύματα σαν τον δικό σου φίλο... που πούλησε CF 6870 και πήρε τι; Αν είναι δυνατόν..Πιο αρρωστημένο ον με το Gaming και πόσο μάλλον το εφετζίδικο Gaming, δεν έχει υπάρξει από μένα. Ασύδοτα όμως, ούτε τα παιδικά μου PC δεν αγόραζα. Με δεδομένο ότι είμαστε ενήλικες και έχουμε και άλλα έξοδα, το να αλλάζεις 2 κάρτες τέτοιας γενιάς για την οποιαδήποτε άλλη εμένα μου κάνει για τεράστια ασυδοσία, ή απλά πληρωμή από μεγάλα περισσεύματα.Offtopic, αλλά το αναφέρω γιατί σκεφτόμουν "στο μέλλον" να κάνω και εγώ CF.. και ο άλλος το πουλάει (κοψοχρονιάς φαντάζομαι) σήμερα! Ε, άντε μετά μίλα μου για αντικειμενικές τιμές chipset, με κάτι τέτοιους τύπους και στο background οι Gaming Devs να σφυρηλατούν.
qsis Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 πούλησε CF 6870 και πήρε τι; Αν είναι δυνατόν.. 100 απο εναν και 100 απο εναν 2ο συνολο 200, εβαλε και αλλο ενα 100αρικο και πηρε μια καινουρια βασικα ειχε θεματα με το cf και ηθελε να παει σε μονη καρτα, αλλιως δε θα αλλαζε η ασυδοσια ειχε γινει πριν που ειχε παρει 2 τετοιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα