evoracing Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Καλημέρα... Σε ένα laptop έβαλα το SpeedFan και λέει αυτό: Πρέπει να το βάλω 100%?
Hawk7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Eννοεις το GPU Fan; Γενικα γνωριζω,αλλα και απο προσωπικη εμπειρια,οτι τα laptop's εχουν ενα ανεμιστηρακι ψυξης.cpu και gpu μαζι. Συνεπως,αν ανεβαινει,θα ανεβει και για την cpu.Απο την στιγμη,που αυτο δουλευει απο το bios,αυτοματα αναλογα με τις θερμοκρασιες,γιατι θελεις να ακους ενα ελικοπτερακι στο κεφαλι σου;δεν θα σε ενοχλει ολη τη ωρα; Προσωπικα σου λεω οχι.Εκτος αν παρατηρησες καποιο προβλημα θερμοκρασιων,και γενικως στο laptop. Αν ναι,τοτε πρεπει να καθαρισεις το ανεμιστηρακι,και αλλαγη παστας,καθαρισμα των οποιων αεραγωγων,και αν δεν δουλεψουν αυτα,πας στο τελευταιο bios της εταιρειας. Παντως προβλημα δεν νομιζω να εχεις.Ξερω ειπα παραπανω απο αυτο που ρωτησες,αλλα προσπαθησα να σε καλυψω,σε υποθετικη περιπτωση.
evoracing Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Είναι σχετικά υψηλά στους 56min - 64~max... Καθαρισμός έγινε σήμερα και αλλαγή πάστας Για τον θόρυβο δεν έχει (δεν είναι δικό μου) και πολύ πρόβλημα...
Hawk7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Είναι σχετικά υψηλά στους 56min - 64~max... Καθαρισμός έγινε σήμερα και αλλαγή πάστας Για τον θόρυβο δεν έχει (δεν είναι δικό μου) και πολύ πρόβλημα... Στην φωτο,δεν βλεπω να εχεις 56 Min.Αλλα 41 σε επεξεργαστη,και 49 γραφικα.Ενω αν ανεβαζει 64 σε παιχνιδια και παραπανω,η' απαιτητικες εφαρμογες, ειναι φυσιολογικη θερμοκρασια για laptop.Τα περισσοτερα εκει δουλευουν,και πιο ψηλα να σου πω. Αν δεν σου αρεσουν παραταυτα,μπορεις να παρεις μια βαση ψυξης-στηριξης,για να αεριζεται απο την κατω πλευρα. Στο κρεβατι αν τον χρησιμοποιεις εκει,και σε απαιτητικα παιχνιδια,δεν θα σε βολεψει.,αλλα και απεφυγε να κλεινεις την κατω πλευρα.Νομιζω οτι τα ξερεις αυτα.Αν οχι,ρωτα.
evoracing Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Οι θερμοκρασίες που σου είπα πριν ήταν μεσημέρι χωρίς βάση.
Hawk7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Οι θερμοκρασίες που σου είπα πριν ήταν μεσημέρι χωρίς βάση. Οκ,αλλα που ακριβως ηταν το μηχανημα,οταν ειδες αυτες τις θερμοκρασιες;Επανω σε υφασματινη επιφανεια,σε γυαλι;σε ξυλο; Eκανε ο υπολογιστης εκεινη την στιγμη καποια διεργασια;Aνοιξες τον task manager να δεις ποσο load(χρηση) ειχε; Για ποιο μηχανημα μιλαμε;
evoracing Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ήταν σε ξύλο που σημαίνει και και αυξημένες θερμοκρασίες πιστεύω...Μόλις τον είχα ανοίξει και έτρεξα το everest για full load. Νομίζω έκανε και Windows Update. Load ήταν 15% νομίζωPackard Bell Easynote TK85
Hawk7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ήταν σε ξύλο που σημαίνει και και αυξημένες θερμοκρασίες πιστεύω... Μόλις τον είχα ανοίξει και έτρεξα το everest για full load. Νομίζω έκανε και Windows Update. Load ήταν 15% νομίζω Packard Bell Easynote TK85 Οποτε,everest,και 15%,σου εδειξε 56. Εγω με i7 οκταπυρηνο desktop και υδροψυξη,αν εχω 12% load,απο 30 παει σε 41 στιγμιαια. Ποσο μαλλον για εναν 2πυρηνο,με μια ψυκτρα,μισης παλαμης.Δεν συμφωνεις; Για να δεις θερμοκρασια σε idle,δεν πρεπει να χρησιμοποειτε ισχυς στο laptop,και να ειναι γενικως σε ηρεμια.Ακομη και 5% να εχει στην cpu,να ξερεις θα σου δειξει 6 βαθμους παραπανω. Εισαι καλα,μην αγχωνεσαι,και αν θελεις να ειναι δροσερος,και σου φαινονται υψηλες αυτες οι θερμοκρασιες,να τον εχεις πανω σε βαση με ανεμιστηρα.Εχει αρκετη διαφορα,και πιο ανετος.Λογικοτατο.
evoracing Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Συμφωνώ σε όλα απλά να σε διορθώσω, το συγκεκριμένο laptop έχει 4cores
Hawk7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Συμφωνώ σε όλα απλά να σε διορθώσω, το συγκεκριμένο laptop έχει 4cores Eχεις δικιο,μπερδευτηκα με την ονομασια i3,και με την φωτο,επειδη σου δειχνει core 0,core 1.Aλλα και 4,και 8 να ειναι,δεν παυει να ειναι mobile εκδοση. Eκεινο που φταιει,σε ολα τα laptops,ειναι η μικρη ψυξη,και ο κλειστος χωρος αερισμου.
spirosd2008 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Οποτε,everest,και 15%,σου εδειξε 56. Εγω με i7 οκταπυρηνο desktop και υδροψυξη,αν εχω 12% load,απο 30 παει σε 41 στιγμιαια. Ποσο μαλλον για εναν 2πυρηνο,με μια ψυκτρα,μισης παλαμης.Δεν συμφωνεις; Για να δεις θερμοκρασια σε idle,δεν πρεπει να χρησιμοποειτε ισχυς στο laptop,και να ειναι γενικως σε ηρεμια.Ακομη και 5% να εχει στην cpu,να ξερεις θα σου δειξει 6 βαθμους παραπανω. Εισαι καλα,μην αγχωνεσαι,και αν θελεις να ειναι δροσερος,και σου φαινονται υψηλες αυτες οι θερμοκρασιες,να τον εχεις πανω σε βαση με ανεμιστηρα.Εχει αρκετη διαφορα,και πιο ανετος.Λογικοτατο. i7 οκταπυρήνο ;;;;;
Hawk7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 i7 οκταπυρήνο ;;;;; Intel i7 2600k. Tι σε παρεξενεψε;
Hawk7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) άλλο τα threads και άλλο τα cores Προφανως παιζεις με τις λεξεις. Ποσους πυρηνες βλεπεις να δουλευουν; 4 cores,και 4 threads;Βλεπεις η εφαρμογη να τους ξεχωριζει; Tωρα αν εσυ αναφερεσαι "καθαρα" σε cores,ετσι μπορω να συμφωνησω εν μερει. Δες και εναν "6πυρηνο",αν θελεις να τον λες,ενω εγω 12πυρηνο. Συγκρινε τον με εναν καθαρο οπως λες 6πυρηνο,και να δουμε τι θα πιασει. Ετσι δουλευει η τεχνολογια,ετσι τον ονομαζω.Δεν νομιζω να εκανα τοσο λαθος,ετσι; Oκταπυρηνος,καθαρα ειναι αυτος. Οταν τα βαλεις διπλα διπλα,με 2600κ σε cinebench,εσυ τον βλεπεις ως "4πυρηνο"; Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2013 από Hawk7
Zapee995 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Οχι ρε συ αυτο ειναι παραπληροφορηση. Καλυτερα να μη χρεισιμοποιουμε τετοιες εννοιες ολιγων τι χαζες, γιατι θα ερθει το αλλο το παιδακι να στησει μηχανημα και θα παει στα μαγαζια να ζηταει 12πυρηνο. 4 πυρηνες εχει και 4 δουλευουν ασχετα με τα threads.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα