k0ut4li4n0s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Καλησπερα παιδια, εχω ενα θεματακι με την καρτα αυτη.. Πριν απο κανα χρονο πηγα το pc στο πλαισιο γιατι μου εκανε επανεκκινησεις,το προβλημα αυτο δεν λυθηκε ποτε αλλα ελλατωθηκαν οποτε το υπεφερα. Μου ειχανε πει πως η καρτα μου ανεβαζε θερμοκρασιες 100αρια κ πως επρεπε να αλλαξω κουτι(οντως επρεπε γιατι ηταν το πρωτο μου κουτι απο το 2001 ) . Το θεμα ειναι πως δεν το αλλαξα μεχρι σημερα και το ειχα απλα ανοιχτο απο τη μια πλευρα και ολα ηταν οκ με θερμοκρασιες 45-50. Σημερα πηρα τελικα καινουριο κουτι το Cooler Master 430 Elite τα αλλαξα τα πραγματα τα εβαλα ολα καλα ταχτοποιημενα καλωδια κλπ (με τον ενα στανταρ ανεμηστηρα 120μμ που ειχε).Καθως εβαλα το Assassins Creed 3 στα πρωτα 2 λεπτα μου ανεβασε 65-70 βαθμους. Εχω αλλαξει παστα στη καρτα καιεβαλα οσο ενα μπιζελι πριν απο καμια βδομαδα και δεν ειχε προβλημα. Επισης χρησημοποιω το Evga precision για τον ελεγχο θερμοκρασιων και στροφων του ανεμηστηρα.Επισης δεν εχει γινει οβερκλοκ. Καμια ιδεα ??? Ευχαριστω εκ των προτερων
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Με 65-70 βαθμους σου κάνει restart ? δεν νομίζω, άμα αυτές οι τιμές είναι για temp σε full load δεν είναι άσχημες για GPU. Για παράδειγμα στον αρχαίο P4 που έχω με Nvidia 6600GT που είναι και overclocked idle έχει 71c και λέει πως κάνει core slowdown στους 145c. Πρόβλημα δεν έχει παρουσίαση pore και λειτουργεί σχεδόν 24/7, Βεβαια οι 2 GPU δεν έχουν καμια σχέση αλλα παίρνεις μια ιδέα
k0ut4li4n0s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Το θεμα μου δεν ειναι τα restart πλεον, απλα ειναι 20-25 βαθμους πανω ενω πριν που τι ειχα ανοιχτο ειχε 50C και μ φανηκε αρκετα περιεργο με καινουριο κουτι. Κατεβασα το FurMark και το ετρεξα κανα 4-5 λεπτα αλλα η θερμοκρασια ολο ανεβαινε και δεν το αφησα να δω μεχρι που θα παει στα 85 το σβησα.
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Tο κουτί σου έχει θέσεις για πολλά fans οποτε άμα θες να ρίξεις θερμοκρασίες βάζεις παντού fans. οι GPU πάντως πιάνουν τρελες θερμοκρασίες και αυτό δεν σημαίνει κάτι, έτσι δουλεύουν δεν είναι σαν τις CPU.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα