k0ut4li4n0s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Καλησπερα παιδια, εχω ενα θεματακι με την καρτα αυτη.. Πριν απο κανα χρονο πηγα το pc στο πλαισιο γιατι μου εκανε επανεκκινησεις,το προβλημα αυτο δεν λυθηκε ποτε αλλα ελλατωθηκαν οποτε το υπεφερα. Μου ειχανε πει πως η καρτα μου ανεβαζε θερμοκρασιες 100αρια κ πως επρεπε να αλλαξω κουτι(οντως επρεπε γιατι ηταν το πρωτο μου κουτι απο το 2001 ) . Το θεμα ειναι πως δεν το αλλαξα μεχρι σημερα και το ειχα απλα ανοιχτο απο τη μια πλευρα και ολα ηταν οκ με θερμοκρασιες 45-50. Σημερα πηρα τελικα καινουριο κουτι το Cooler Master 430 Elite τα αλλαξα τα πραγματα τα εβαλα ολα καλα ταχτοποιημενα καλωδια κλπ (με τον ενα στανταρ ανεμηστηρα 120μμ που ειχε).Καθως εβαλα το Assassins Creed 3 στα πρωτα 2 λεπτα μου ανεβασε 65-70 βαθμους. Εχω αλλαξει παστα στη καρτα καιεβαλα οσο ενα μπιζελι πριν απο καμια βδομαδα και δεν ειχε προβλημα. Επισης χρησημοποιω το Evga precision για τον ελεγχο θερμοκρασιων και στροφων του ανεμηστηρα.Επισης δεν εχει γινει οβερκλοκ. Καμια ιδεα ??? Ευχαριστω εκ των προτερων
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγώ που έχω την 9800gtx+ που είναι ίδιες κάρτες νομίζω, φτάνω σε τέτοιες θερμοκρασίες πάντως. (Δεν ξεπερνάω 72-73 όμως) Θα ήταν καλό να έχεις ανεμιστήρα μπροστά να βάζει αέρα, και πίσω να βγάζει. Ενδιάμεσα να μην υπάρχουν καλώδια να μπλοκάρουν την ροή και φυσικά όχι σκόνη στην κάρτα αλλά από ότι είπες άλλαξες πάστα άρα θα την έχεις καθαρίσει κιόλας. Ξεπέρασες τους 70 όμως; Άσε που μόλις είδα ότι η nvidia λέει maximum 105
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Καλησπερα παιδια, εχω ενα θεματακι με την καρτα αυτη.. Πριν απο κανα χρονο πηγα το pc στο πλαισιο γιατι μου εκανε επανεκκινησεις,το προβλημα αυτο δεν λυθηκε ποτε αλλα ελλατωθηκαν οποτε το υπεφερα. Μου ειχανε πει πως η καρτα μου ανεβαζε θερμοκρασιες 100αρια κ πως επρεπε να αλλαξω κουτι(οντως επρεπε γιατι ηταν το πρωτο μου κουτι απο το 2001 ) . Το θεμα ειναι πως δεν το αλλαξα μεχρι σημερα και το ειχα απλα ανοιχτο απο τη μια πλευρα και ολα ηταν οκ με θερμοκρασιες 45-50. Σημερα πηρα τελικα καινουριο κουτι το Cooler Master 430 Elite τα αλλαξα τα πραγματα τα εβαλα ολα καλα ταχτοποιημενα καλωδια κλπ (με τον ενα στανταρ ανεμηστηρα 120μμ που ειχε).Καθως εβαλα το Assassins Creed 3 στα πρωτα 2 λεπτα μου ανεβασε 65-70 βαθμους. Εχω αλλαξει παστα στη καρτα καιεβαλα οσο ενα μπιζελι πριν απο καμια βδομαδα και δεν ειχε προβλημα. Επισης χρησημοποιω το Evga precision για τον ελεγχο θερμοκρασιων και στροφων του ανεμηστηρα.Επισης δεν εχει γινει οβερκλοκ. Καμια ιδεα ??? Ευχαριστω εκ των προτερων Τι ακριβώς σε κανει να νομιζεις ότι το κουτι που πήρες έχει καλυτερη θερμική συμπεριφορά απο το παλιο σου.... ειδικά μονο με ένα ανεμηστήρα εγκατεστημένο?
k0ut4li4n0s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εγώ που έχω την 9800gtx+ που είναι ίδιες κάρτες νομίζω, φτάνω σε τέτοιες θερμοκρασίες πάντως. (Δεν ξεπερνάω 72-73 όμως) Θα ήταν καλό να έχεις ανεμιστήρα μπροστά να βάζει αέρα, και πίσω να βγάζει. Ενδιάμεσα να μην υπάρχουν καλώδια να μπλοκάρουν την ροή και φυσικά όχι σκόνη στην κάρτα αλλά από ότι είπες άλλαξες πάστα άρα θα την έχεις καθαρίσει κιόλας. Ξεπέρασες τους 70 όμως; Άσε που μόλις είδα ότι η nvidia λέει maximum 105 Τα εχω ολα τακτοποιημενα μεσα τα καλωδια μαζεμενα στην ακρη και την εχω καθαρη απο σκονη. Εκει κοντα στα 70 περιπου απλα μ εκανε εντυπωση στα 2 λεπτα να φτασει 70 δλδ ισα ισα π ανοιξα κ πηγα να κανω το loading
k0ut4li4n0s Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Τι ακριβώς σε κανει να νομιζεις ότι το κουτι που πήρες έχει καλυτερη θερμική συμπεριφορά απο το παλιο σου.... ειδικά μονο με ένα ανεμηστήρα εγκατεστημένο? Τo παλιο ηταν κουτι με ολη την σημασια της λεξεως 0 ανεμηστηρες για αρχη, κατι τρυπουλεσ απο την πλευρα της μητρικης μονο κ κατι αλλες μπροστα π θα επρεπε να εχει ανεμηστηρα για πισω κ πλαγια ουτε λογως φυσικα. Προφανως κ θα βαλω ανεμηστηρα πισω 100% κ γνκ παντου.
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δε θες παντού βρε. Μπροστά πίσω οπωσδήποτε και από ότι βλέπω στο πλάι παίρνει χαμηλά οπότε μπορεις να βάλεις να μπαίνει αέρας προς την κάρτα. Σε 2 λεπτά μπορεί να ανέβηκε 70 αλλά δε σημαίνει ότι θα τους ξεπεράσει κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα