Προς το περιεχόμενο

Samsung Ativ-S Aluminium Silver

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχει κανεις το 

Samsung Ativ-S Aluminium Silver

να μου πει μια γενικη γνωμη?

το εβγαλε προσφορα το πλαισιο αν ενδιαφερει και κανεναν στα 249 ευρω

Δημοσ.

Πολυ καλό κινητό, παρόμοιο με το S3 σε σχεδιασμό και δυνατότητες. Τρέχει windowsphone8 και ειναι εφάμιλλο των Nokia στην αντίστοιχη κατηγορία αγοράς. Πολύ καλή επιλογή για αγορά στα 250 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.

πηγαινε αν μπορεις απο κοντα να το δεις και να το δουλεψεις

Επειδη ετυχε τελειως τυχαια χτες και μπηκα σε γνωστο καταστημα με τετοια ειδη και το ειδα απο κοντα,η οθονη του ειναι τρομερη.

απο μεγεθος δεν ξερω πως θα σου φανει βεβαια,το ειχαν διπλα απο ενα lumia 820 και εδειχνε τεραστιον το ativ.

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε Δεν υπαρχει απλα!

Ειχα το s3 και ειναι πολυ καλυτερο πιστευω...

Για να εξηγουμαι...Εχει ιδια οθονη/καμερα/μνημη, αλλα κατωτερο επεξεργαστη και φυσικα windows αντι android.

Λοιπον η αισθηση που εχω ειναι οτι ειναι πιο γρηγορο και τα wp8 μου ερεσουν περισσοτερο τελικα. Απιστευτο...

Δεν εχει led notification βεβαια και δεν υπαρχει αντιστοιχο του NoLed για windows (ακομα?)...

Το εχω 2 μερες και δεν θυμαμαι να εχω ενθουσιαστει τοσο με τηλεφωνο εκτος απο την πρωτη μου επαφη με iphone πριν αυτο  ερθει καν  Ελλαδα.

Αν το δινει 250 την πατησα γιατι τους πηρα τηλεφωνο προχθες πριν το παρω και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει...

Παρτοοοοο.........

• Like 1
Δημοσ.

αν ηταν android το επερνα με κλειστα τα ματια, αλλα με windows με τιποτα. Εχουν πεσει στα χερια μου κατι νοκια φιλων και απλα δεν....

Δημοσ.

ευχαριστω ολους για καθε απαντηση.φιλε veider ξερω οτι απο εφαρμογες χανει λιγο το windows.οσο για την συσκευη ειναι οντως αριστη οσο αφορα οθονη και τα λοιπα γιατι την ειδα σημερα στα χερια μου σε καταστημα.αι για να πω την αληθεια την τριτη γινεται παραλαβη.ευχαριστω και παλι ολους

Δημοσ.

αν ηταν android το επερνα με κλειστα τα ματια, αλλα με windows με τιποτα. Εχουν πεσει στα χερια μου κατι νοκια φιλων και απλα δεν....

Αν ηταν android,θα λεγόταν s3 και οχι ativ s και προφανώς παλι δε θα το επερνες!Γι'αυτο μη λετε οτι σας κατέβει στο κεφαλι!

Δημοσ.

εγινε παραλαβη σημερα.ειναι αριστο σε ολα του.για οσους φυσικα ενδιαφερονται για windows phone

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...