Suicida Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Hello. Ti akrivws hreiazomai gia ena diktyo 5 Pc pera apo kartes diktyou,kalwdia utp kai hub or switch. Thelw na ehoun prosvash sto net mesw grammhs isdn. Tha einai kati san mikro internet cafe. Poio einai to kalytero leitourghko na hrhsimopoihsw? Please heeeelp.
Tipos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2003 Νομίζω ότι πιο εύκολο είναι να το κάνεις με win XP. Και το δίκτυο είναι πιο εύκολο και το μοίρασμα του Internet. Σου φτιάχνει νομίζω και μια δισκέτα την οποία τρέχεις στα υπόλοιπα PC και ρυθμίζονται αυτόματα ώστε να μπαίνουν στο Internet μέσω του πρώτου PC το οποίο θα έχει την ISDN σύνδεση.
Challenger Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Προτείνω η ρύθμιση του δικτύου να γίνει μέσω του cd των XP. Στο autorun->Perform additional Tasks
ipparxos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2003 Τo hub ή το switch καλό είναι να έχει παραπάνω από 5 θέσεις για μελλοντική επέκταση ή dsl modem που συνδέεται πάνω στο LAN. Kαι προτίμησε επώνημα προϊόντα. (cisco, 3com, intel, κατά τη γνώμη μου καλύτερα όχι D-Link)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.