herkul Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 παιδια εχω ενα laptop acer παλιο και ανεβαζει τωρα τελευταια μεγαλεσ θερμοκρασιεσ δηλαδη ανεβαζει τοση θερμοκρασια που νομιζω οτι καμια μερα θα μου μεινει στα χερια για να φανταστειται ανεβαζει τοση θερμοκρασια που σβηνει μονο του τι μπορω να κανω??
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 το πιο εύκολο που μπορείς να κανεις είναι:* να του παρεις μια βάση με ανεμιστήρα να κάθεται επάνω* να αλλάξεις thermal paste στην cpu* να μην το φορτίζεις και να δουλεύεις μαζί γιατί και η φορτίζει ανεβάζει λίγο την θερμοκρασία.* υπάρχουν και ανεμιστηράκια που μπαίνουν στο pcmca slot * ίσως μπορείς να βάλεις και ένα πιο ελαφρύ OS για να μην ζορίζεται το pc
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εαν δεν το εχεις κανει ποτε, ανοιξε το και καθαρισε τις σκονες/χνουδια που εχουν μαζευτει, ειδικα γυρω απο την GPU.
menios97 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 δες αν τα ανεμιστιρακια δουλευουν καλα κανε του ένα καθαρισμα και κατεβασε καπια προγραματα να ελενξεις απο που είναι αυτες οι θερμοκρασιες και να μας πεις
herkul Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 τα ανεμιστιρακια δουλευουν μια χαρα και καθαρισμο εκανα πριν 4 βδομαδεσ προγραμμα δεν εχω βαλει να δω τησ θερμοκρασιεσ ανεμιστηρακι ειχα βαλει απο κατω για να ακουμπαει αλλα δεν ειδα σημαντικεσ διαφορεσ. θα εγκαταστησω ενα προγραμμα να δω τησ θερμοκρασιεσ και θα σασ πω
herkul Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 οι θερμοκρασιεσ φτανουν μεχρι 95 βαθμουσ τωρα εχω μεσο ορο 75 αλλα μετα απο λιγη ωρα χτυπαω 90
georsev Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Λολ..αλαξε παστα επιγοντος Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
Moderators Gi0 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 τι ειναι η παστα και πωσ την αλλαζω??? Θερμοαγωγιμη παστα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα