horse1980 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής πρόβλημα. Ένας φίλος μου έδωσε τον υπολογιστή του προκειμένου να τον κοιτάξω, γιατί του κάνει κάποια κολλήματα. Επ' ευκαιρία είπαμε να του κάνω ένα format και να δούμε στην συνέχεια αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το hardware του. Το θέμα είναι ότι δεν αναγνωρίζονται με τίποτα πληκτρολόγιο και ποντίκι, με αποτέλεσμα όταν μου βγάζει το μήνυμα "To boot from cd/dvd press any button", να μην πατιέται τίποτα. Το κουλό είναι ότι το πληκτρολόγιο λειτουργεί εντός του Bios. Καμία ιδέα για το πως θα αντιμετωπίσω αυτό το πρόβλημα;; Το πληκτρολόγιο και το ποντίκι λειτουργούν σε άλλον υπολογιστή. Συνδέονται με θύρα usb, αλλά δοκίμασα και με αντάπτορα ps2.
horse1980 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Είμαι εκτός σπιτιού. Θα το δοκιμάσω και θα ποστάρω αύριο. Ευχαριστώ!
horse1980 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 <p>Είμαι εκτός σπιτιού. Θα το δοκιμάσω και θα ποστάρω αύριο. Ευχαριστώ!</p> Δούλεψε μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα