kostas-GR-7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Παιδια καλησπερα θα ηθελα την αποψη σας σχετικα με μια καρτα γραφικων που θελω να παρω αν μπορειτε να μου πειτε την γνωμη σας για την συγκεκριμενη καρτα .............. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/vga/111957-gigabyte-hd7850-2gb-gddr5-256bit
Millennium Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δώσε πληροφορίες για το σύστημα σου και γιατί τη θες. 1
kostas-GR-7 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 για gaming την θελω...http://bto.plaisio.gr/Machine?state=1827510B74.89B1A1834304B154.89B1A1731947B78.5B1A1820494B74.89B1A1829998B19.99B1AD2013-6-8-10-53-02 http://www.videocardbenchmark.net/video_lookup.php?gpu=Radeon+HD+7850
Millennium Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Σε τι οθόνη όλα αυτά; Μητρική καλύτερα UD3. Μπορεί να σου κάνει η κάρτα αλλά όχι σε αυτή τη τιμή.
kostas-GR-7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 εχω μια τηλεόραση τωρα προσωρινά και τον εχω συνδεση 22'' LCD FULL HD SAMSUNG ΑΡΓΟτερα θα παρω monitor
Millennium Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Για την αγορά της vga να λάβεις υπόψην σου την ανάλυση της οθόνης που θα πάρεις.
Massiv0r Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/anavathmisi-ypologisti/vga-kartes-grafikwn/Sapphire-7850-OC-PCI-Express-x-16-2GB-11200-14-20G.htm Πιστευω αυτα τα 3 game αξιζουνε την 6ευρω διαφορα.
kostas-GR-7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 παιδια συγνωμη αν σας εδωσα να καταλαβετε λαθος αλλα την καρτα γραφικων ποιο πανω την εχω κανει παραγγελεια ειδη απο τον ΚΟΤΣΟΒΟΛΟ διοτι την ειχε 24 ατοκες δοσεις και εγω ζητησα απλα να μου πειτε την γνωμη σας για την συγκεκριμενη καρτα γραφικων
eclipse13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 συνήθως όταν κάποιος χρειάζεται γνώμες για κάτι, πρώτα ρωτάει και μετά πράττει ανάλογα. Εσύ κάνεις το ανάποδο. Αν σου πει κάποιος ότι είναι η χειρότερη αγορά τι θα κάνεις.....????
kostas-GR-7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 φιλε το εχω ψαξει αρκετα και εχω ρωτηση κιολας για την συγκεκριμενη καρτα απλα θελω και 2-3 γνωμες απο εδω να ξερω νταξει τωρα τη να πω αν ειναι τοσο δυσκολο να πειτε την γνωμη σας για την καρτα οκ το αν θα την αγορασω ειναι δικο μου προβλημα εμενα μου φαινετε αρκετα καλη και στο κάτω κάτω δεν καταλαβαίνω αυτού του είδος την επίθεση νταξει δεν εκανα αγορα κινεζικης καρτας με 200 ευρω που να μην τραβάει μια η εταιρια ειναι αρκετα γνωστη και αξιοπιστη επισης όσους ρώτησα μου ειπαν εφόσον έβαλες amd επεξεργαστή καλύτερα να μην βάλεις NVIDIA λογο ταχύτητας οποτε κατέληξα σε αυτην την καρτα
Zapee995 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Στην ειπαν τη γνωμη τους τα παιδια. Θα μπορουσες με και με 10 ευρω παραπανω να παρεις 7870 που ειναι πιο γρηγορη και με παινιδια δωρο. Θα πουλαγες τα παιχνιδια 5 ευρω το ενα στη χειροτερη, και θα σου ειχε φτασει η καρτα 195 ευρω. Επισης θα μπορουσες να μην εκανες δοσεις σε μεγαλο μαγαζι, αλλα υπομονη και να την επαιρνες ντουκου. Αποτελεσμα, δεν αξιζει και τοσο για τα λεφτα που θα τη πληρωσεις (λογικα 220+). 2
kostas-GR-7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 νταξει κοιτα να δεις ο υπολογιστης ειναι ετοιμος σχεδον αυτην την στιγμη απο αυτον γραφω κιολας απλα του εχω 2 GB ram μεσα και δεν εχω ουτε ενα συστημα ψυξης οποτε δεν ειναι μονο η καρτα γραφικων που μου έλειπε .Διοτι αν ηταν μονο η καρτα γραφικων σαφως θα εκανα υπομονη να την παρω ντουκου αλλα απο την στιγμη μου το καταστημα εκανε τετιου ειδους προσφορα 24 ατοκες σε μια αρκετα καλη καρτα σαν αυτη γιατι να περιμενω 3-4 μηνες να μαζεψω λευτα για να την παρω προτιμω να δεινω 8.40 τον μηνα και τα λεφτα που θα μαζεψω να παρω τις υπολοιπες μνημες και ενα συστημα ψυξης
Zapee995 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Οι δοσεις δεν ειναι και οτι καλυτερο. Ακομα και ατοκα οπως λες δε σημαινει κατι, σε ενα χρονο θα αναρωτηθεις αν αξιζει ακομα η καρτα τα 8.40/μηνα για 12 μηνες ακομα. Οποτε αυτη ειναι και η γνωμη μου, θα μπορουσες με τα ιδια λεφτα να παρεις κατι καλυτερο. 1
kostas-GR-7 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 και σιγα ουτοσιαλος την καρτα δεν θα την παντρευτω μολις την ξεχρεώσω μετα απο 2-3 χρονια θα παρω μια καλυτερη και πιστευω η συγκεκριμενη καρτα με καλυπτει πληρες για τα επομενα 2-3 χρονιακια συνεχιζω να μην καταλαβενω αυτου του ειδος την νοοτροπια και λογικη και δεν μου εξηγηται να καταλαβω και εγω τη εχει η συγκεκριμενη καρτα που θα με κανει να την μισησω και θα βγει μουφα εξειγηστε μου να καταλαβω και εγω γιατι μου λετε ολλοι οτι εκανα βλακεια αλλα χωρις λογο ολλοι μου λετε δεν αξιζει αλλα για ποιον λογο να επηρεαστω απο την στιγμη που δεν εχετε επιχειρηματα και δεν τεκμηριωνεται τα λεγομενα σας και ρε παιδια δεν με βοηθατε πειτε μου ξερεις κατι η συγκεκριμενη καρτα δεν καναι για παιχνιδια κανει για αλλου ειδους δουλειες Η η συγκεκριμεννη καρτα δεν ειναι καλη ...την ειχα και εγω και μου εβγαλε προβληματα.Σας παρακαλω μην απαντατε πραγματα που δεν ξερετε να τα τεκμηριωνετε πειτε μου λογους που η συγκεκριμενη καρτα δεν ειναι καλη για να καταλαβω και εγω
Zapee995 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Στο εξηγουμε. Σε αυτα τα λεφτα η συγκεκριμενη καρτα δεν ειναι και οτι καλυτερο (value for money). Δεν ειναι κακη καρτα αλλα με 6 ευρω λιγοτερα και τρια παιχνιδια δωρο θα ηταν καλυτερο deal. Απο την αλλη, με 10 ευρω παραπανω για την 7870 παλι με 3 παιχνιδια δωρο, θα ηταν ακομα καλυτερο deal. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα