cpttony Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εχω το εν λογω λαπτοπ http://www.e-shop.gr/product?id=PER.906993 Το εχω 2 χρονια και ολα πηγαιναν ρολοι μεχρι την προηγουμενη εβδομαδα Μου εμφανιζεται αυτο που φαινεται στην εικονα(αν φαινεται) Επισης, μου κολαει φανταστικα πολυ απο τοτε που θα μπει στα windows μεχρι το κλεισιμο(αν ξεκολλησει), δεν τον εχω φουλαρει σα βαρια παιχνιδια ή προγραμματα, ενα οφισ,και πολλες εργασιες. Τι συμβαινει? Διορθωνεται χωρις φορματ? Αλλιως πως θα το λυσω αυτο το προβλημα με το ''checking file on C'' κλπ? + το προβλημα με το κολημα του υπολογιστη? Ευχαριστω εκ το πρωτερων
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ο δισκος σε τι κατασταση βρισκεται (hard disk sentinel)? Τι διεργασιες τρεχουν οταν παρατηρεις το κολλημα (task manager/process explorer)? Σε safe mode πως συμπεριφερεται (F8 πριν το boot των Windows)?
cpttony Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 εαν εννοεις θερμοκαρασια του σκληρου ειναι η καλη,βρισκεται πανω σε ψυχτρα(εαν δεν εννοεις αυτο,εξειγεισε μου). Το κολημα εμφανιζεται απο τοτε που θα με βγαλει στην επιφανεια εργασιας. Χωρις να τρεχει προγραμμα, τρεχουν explorer.exe, και ενα προγραμμα της AMD (catalyst), υψηλα (10.000 ~ 20.000Κ). Απο κει και περα τρεχουν κατι διεργασιες των εκτυπωτων,του σκανερ,του antivirus(ειναι το αντι-μαλware, μηπως φταιει αυτο?) και αλλα αλλα που κυμενονται πολυ χαμηλα. Λοιπον?
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 εαν εννοεις θερμοκαρασια του σκληρου ειναι η καλη,βρισκεται πανω σε ψυχτρα(εαν δεν εννοεις αυτο,εξειγεισε μου).Κατεβασε το hard disk sentinel για να ελεγξεις την υγεια του. κολημα εμφανιζεται απο τοτε που θα με βγαλει στην επιφανεια εργασιας. Χωρις να τρεχει προγραμμα, τρεχουν explorer.exe, και ενα προγραμμα της AMD (catalyst), υψηλα (10.000 ~ 20.000Κ).Εκτος απο την καταναλωση μνημης, απο CPU ειναι ολα φυσιολογικα? ειναι το αντι-μαλware, μηπως φταιει αυτο?)Θεωρητικα δεν φταιει το antimalware. Φυσικα θα πρεπει να το επιβεβαιωσεις για να απορριψεις και την μικρη περιπτωση να ευθυνεται αυτο. Δεν μου απαντησες σχετικα με το safe mode.
cpttony Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 στο safe mode μια χαρα. Αφησα το λαπτοπ να κανει αυτο που λεει η εικονα και μετα ανοιξε κανονικα χωρις να κολλαει, διορθωθηκε? Αν ναι, θα κατεβασω αυτο πουλες για να βεβαιωθω ( λινκ.)
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 στο safe mode μια χαρα. Αφησα το λαπτοπ να κανει αυτο που λεει η εικονα και μετα ανοιξε κανονικα χωρις να κολλαει, διορθωθηκε? Απ οτι φαινεται, ναι. Αρκει να διατηρηθει σ αυτη την κατασταση και τις επομενες μερες. Αν ναι, θα κατεβασω αυτο πουλες για να βεβαιωθω ( λινκ.) Και καλα θα κανεις. (google it για το link ωρε, ενα κλικ μακρυα ειναι )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα