eprototype Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Γεια σας παίδες λοιπον εδώ και καιρό που έχω το παρακατω τροφοδοτικό της υπογραφείς μου έχω το συγκεκριμενο πρόβλημα μολις κλείνω το PC και έχω αφήσει τον εξωτερικό δίσκο σε όπια δήποτε usb η βάλω το κινητό μου να φορτίσει ακούγετε ένας θόρυβος από το τροφοδοτικό σαν Coil Whine...Αν και βεβαια έχω και στα games Coil Whine άλλα όχι και τρελά πραγματα και κάτι μικρο θορύβους ανά διαστήματα ακούγονται από το τροφοδοτικό
WalkerSW Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ωραια και εμεις τι μπορούμε να κανουμε για εσενα?
Red Devil Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ωραια και εμεις τι μπορούμε να κανουμε για εσενα? εχει ενα point αμα εχεις εγγυηση το αλλαζεις
eprototype Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 υπάρχει καποιος άλλος τρόπος να το λύσω το problem!!!!???
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 υπάρχει καποιος άλλος τρόπος να το λύσω το problem!!!!??? Οχι... δυστυχώς.
eprototype Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Οχι... δυστυχώς. Πωω ρε παλι θα μπλεξω δεν εχει μείνει πράγμα που να μην έχω αλλαξει
.::NikoS::. Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Ξεβίδωσε το και στούπωσε τα πηνία με θερμόκολλα (πλάκα κάνω μη χάσεις την εγγύηση σου για βλακείες, αν μπορέσεις να το καλύψεις στην εγγύηση θα είσαι τυχερός γιατί θεωρητικά δεν είναι πρόβλημα)
eprototype Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Ωραία τότε πως μπορώ να απενεργοποιησω της usb όταν το pc είναι κλειστό δεν το λέω μόνο για τον θορυβώ αλλά με το ανοιξε κλείσε που κάνει ο δίσκος μολις κλεινό το PC κάθε φορά εχει πάθη ζημια και μένει ανοιχτός άμα δεν τον βγάλω από την usb!!!please φωτίστε με ο δίσκος είναι ο toshiba store.e art 3
SPANK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Βγάζε τον απο την usb τοτε αν βλέπεις οτι καθε φορά εχει πρόβλημα ο δίσκος , και για το τροφοδοτικό οπως ειπαν τα παιδιά αντικατάσταση αφου εχεις εγγύηση
mourgolukos Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Καπου μεσα στα bios της μητρικης σου πρεπει να εχει ρυθμιση να να δινει ρευμα στις usb οταν ειναι σβηστος.δες και το manual της μητρικης σου καπου πρεπει να το γράφει ως usb charge η κατι παρεμφερες Αποστολή από το GT-I9100G με τη χρήση Insomnia App 1
eprototype Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Καπου μεσα στα bios της μητρικης σου πρεπει να εχει ρυθμιση να να δινει ρευμα στις usb οταν ειναι σβηστος.δες και το manual της μητρικης σου καπου πρεπει να το γράφει ως usb charge η κατι παρεμφερες Αποστολή από το GT-I9100G με τη χρήση Insomnia App μπορείς να με κατατοπισεις λίγο περισσότερο!!!
Luxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Σημερα παρατηρησα κα εγω, οτι το τροφοδοτικο κανει ενα σπαστικο θορυβο, σχεδον παντα συνεχομενο. Το βραδυ μπορει και να με τρελανει, γιατι ειναι σε υψηλη συχνοτητα, ειμαι και λιγο ευαισθητος στους ηχους. Εχω το xfx pro 750w. Μπορω να κανω κατι; Ισως να αλλαξω το ανεμιστηρα; Βεβαια ειχα ανοικτα τα πλαινα του κουτιου. Τωρα που τα εκλεισα, δε το ακουω τοσο πολυ.. Μου κανει εντυπωση που ο θορυβος συνεχιζεται, ακομα και οταν ο υπολογιστης ειναι κλειστος!! Σταματαει μονο εαν κλεισω το τροφοδοτικο. Γιατι γινεται αυτο;
SPANK Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Σημερα παρατηρησα κα εγω, οτι το τροφοδοτικο κανει ενα σπαστικο θορυβο, σχεδον παντα συνεχομενο. Το βραδυ μπορει και να με τρελανει, γιατι ειναι σε υψηλη συχνοτητα, ειμαι και λιγο ευαισθητος στους ηχους. Εχω το xfx pro 750w. Μπορω να κανω κατι; Ισως να αλλαξω το ανεμιστηρα; Βεβαια ειχα ανοικτα τα πλαινα του κουτιου. Τωρα που τα εκλεισα, δε το ακουω τοσο πολυ.. Μου κανει εντυπωση που ο θορυβος συνεχιζεται, ακομα και οταν ο υπολογιστης ειναι κλειστος!! Σταματαει μονο εαν κλεισω το τροφοδοτικο. Γιατι γινεται αυτο; Χμμμ φυσιολογικά αν κλείνεις τον υπολογιστή ο ανεμιστήρας σταματάει να δουλεύει οποτε κατι αλλο προκαλεί τον θόρυβο απο το τροφοδοτικό , δες βασικά αν σταματάει ο ανεμιστήρας οταν το κλείνεις. Αν οντως τώρα κανει θόρυβο ο ανεμιστήρας οταν δουλεύει ναι μπορείς να πάρεις ενα αθόρυβο και να βάλεις αυτο αρκει να ειναι ιδιες διαστάσεις , ενοείται βέβαια πως αυτο το κανεις αν δεν ειναι σε εγγύηση το τροφοδοτικό
idomeneas26 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Σημερα παρατηρησα κα εγω, οτι το τροφοδοτικο κανει ενα σπαστικο θορυβο, σχεδον παντα συνεχομενο. Το βραδυ μπορει και να με τρελανει, γιατι ειναι σε υψηλη συχνοτητα, ειμαι και λιγο ευαισθητος στους ηχους. Εχω το xfx pro 750w. Μπορω να κανω κατι; Ισως να αλλαξω το ανεμιστηρα; Βεβαια ειχα ανοικτα τα πλαινα του κουτιου. Τωρα που τα εκλεισα, δε το ακουω τοσο πολυ.. Μου κανει εντυπωση που ο θορυβος συνεχιζεται, ακομα και οταν ο υπολογιστης ειναι κλειστος!! Σταματαει μονο εαν κλεισω το τροφοδοτικο. Γιατι γινεται αυτο; Ακόμα και με κλειστό το PC το τροφοδοτικό συνεχίζει να δίνει μια τάση stand by στην μητρική νομιζω 5v. υπάρχει πιθανότητα ο θόρυβος να είναι πιο έντονος με κλειστό το PC απο οτι όταν υπάρχει κάποιο φορτίο.Για μένα αν εχεις εγγύηση κανέ μια προσπαθεια να δεις αν μπορούν να στο αλλαξουν.
WalkerSW Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Σημερα παρατηρησα κα εγω, οτι το τροφοδοτικο κανει ενα σπαστικο θορυβο, σχεδον παντα συνεχομενο. Το βραδυ μπορει και να με τρελανει, γιατι ειναι σε υψηλη συχνοτητα, ειμαι και λιγο ευαισθητος στους ηχους. Εχω το xfx pro 750w. Μπορω να κανω κατι; Ισως να αλλαξω το ανεμιστηρα; Βεβαια ειχα ανοικτα τα πλαινα του κουτιου. Τωρα που τα εκλεισα, δε το ακουω τοσο πολυ.. Μου κανει εντυπωση που ο θορυβος συνεχιζεται, ακομα και οταν ο υπολογιστης ειναι κλειστος!! Σταματαει μονο εαν κλεισω το τροφοδοτικο. Γιατι γινεται αυτο; Ειναι τοκλασσικο coil whine που αναφερθηκε και παραπάνω..... δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα... ή συνηθίζεις τον ήχο ή κανεις προσπάθεια για αλλαγή.... λειτουργικο προβλημα το τροφοδοτικο παντως δεν έχει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα