delimaris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλησπερα παιδια.Εδω και 2-3 μερες οταν ανοιγω το λαπτοπ κανει 2-3 λεπτα να πιασει internet και κολαει μεχρι να πιασει μηπως ξερει κανεις τι φτεει ? (δεν ξερω και πολυ καλα απο pc)
SPANK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το εχεις με καλώδιο η ασύρματα ? , αν ειναι ασύρματα και εκει το laptop μακριά απο το router και ενδιάμεσα εχεις πολλούς τοίχους φυσιολογικό να κανει λίγο μεχρι να πιάσει σήμα το οποιο φαντάζομαι οτι θα ειναι και ασθενές
delimaris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 ειναι με ασυρματο και ειμαι σχεδον διπλα του
delimaris Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 μου φενετε παραξενο γιατι αργει να πιασει internet και κολαει ολοκληρο
coolerman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 μου φενετε παραξενο γιατι αργει να πιασει internet και κολαει ολοκληρο κολλάει ο υπολογιστής;; η μόνο το ιντερνετ;;
delimaris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 κολλάει ο υπολογιστής;; η μόνο το ιντερνετ;; οταν προσπαθει να πιασει ιντερνετ κολαει και δεν μπορω να ανοιξω τιποτα
μtj Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 η αναζήτηση δικτύου φταίει ή απλά το λάπτοπ ταλαιπωρείται πολύ να συνέλθει όταν το ανοίγεις; μήπως έχεις πολλά προγράμματα που ανοίγουν αυτόματα κατά το άνοιγμα του υπολογιστή και δεν μπορεί να σύστημα να ανταπεξέλθει στον μεγάλο φόρτο; η εύρεση σήματος είναι άλλη μια διεργασία. ενδεχομένως κολλάνε όλες οι διεργασίες (λόγω του φόρτου που λέγαμε) κι όχι μόνο αυτή.
delimaris Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 τελικα το βρηκα το προβλημα ειχα κατεβασει ενα προγραμμα για να γραφω μουσικη σε CD χΔ ευχαριστω που με βοηθησατε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα