Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα εχω ενα pc το οποιο οταν ανοιγει εχει τωρα δυο μερες μενει εκει.στην μαυρη οθονη.ουτε καν το πληκτρολογιο δεν δουλευει(το δοκιμασα αλλου και ειναι οκ).ουτε στο bios δεν μπαινει.τι μπορει να φταιει?ευχαριστω

Δημοσ.

Reset cmos για αρχή,μετά ξεκούμπωμα τον δίσκο και boot από ένα dvd να δεις αν προχωράει,για το πρώτο συμβουλέψου το manual της μητρικής σου.

Δημοσ.

παιδια καλησπερα εχω ενα pc το οποιο οταν ανοιγει εχει τωρα δυο μερες μενει εκει.στην μαυρη οθονη.ουτε καν το πληκτρολογιο δεν δουλευει(το δοκιμασα αλλου και ειναι οκ).ουτε στο bios δεν μπαινει.τι μπορει να φταιει?ευχαριστω

Μπερδευτηκα λιγο ετσι που μας το περιεγραψες.Ανοιγει το πσ,και βλεπεις μονο μαυρη οθονη σωστα;

Δηλαδη εκτος απο μαυρη οθονη ολα τα αλλα δουλευουν;(ανεμιστηριακια κλπ...).

Εαν εχεις μαυρη οθονη,λογικο δεν ειναι να μην βλεπεις οτι το πληκτρολογιο δεν δουλευει;

Μετα,λες οτι προσπαθεις να μπεις στο bios,πατωντας το κουμπι της επανεκκινησης και με del,δεν σε βαζει;

Αν ειναι ετσι,ξεκιναμε απο καρτα γραφικων,διοτι αν δεν δουλευει,ακομη και το πσ να τρεχει στα background,δεν θα βλεπεις τιποτε.

Η οθονη ειναι ενταξει;

To τροφοδοτικο;

Ενα ενα να τα παρεις,και πιστευω θα βρουμε τον υπευθυνο του προβληματος.

Tι μητρικη εχεις;

Το clear cmos,μπορει να γινει με την μπαταρια,αλλα αν η μητρικη εχει κουμπακι απο πισω,η' βραχυκλωτητη στην μητρικη επανω,ειναι πιο σωστο να γινει απο εκει.

Δημοσ.

συγγνωμη αν δεν το περιεγραψα σωστα.το pc μενει οταν το ανοιγω στα αρχικα γραμματα.που λεει ποσο μνημη εχεις και τετοια.δεν προχωραει παρακατω

Δημοσ.

συγγνωμη αν δεν το περιεγραψα σωστα.το pc μενει οταν το ανοιγω στα αρχικα γραμματα.που λεει ποσο μνημη εχεις και τετοια.δεν προχωραει παρακατω

Αααα οκ...

Τωρα ειμαστε καλυτερα.Δηλαδη δεν μπουταρει,δεν κανει εκκινηση;σωστα;

Oταν σταματει εκει,τι σου λεει στην οθονη;Λογικα καποιο error θα σου δεχνει.

Δημοσ.

γραφει τι μνημη εχω τον σκληρο και κατω χαμηλα αναφερει το del για το bios αλλα το πληκτρολ ειναι νεκρο...

error δεν βγαζει τπτ.ακριβως οτι εγραφει και πριν το προβλημα αλλα δεν προχωραει

Δημοσ.

γραφει τι μνημη εχω τον σκληρο και κατω χαμηλα αναφερει το del για το bios αλλα το πληκτρολ ειναι νεκρο...

Αρα,δεν σου δουλευει το πληκρολογιο,και δεν μπορεις να πατησεις del;

Δοκιμασες να βαλεις το πληκτρολογιο σε αλλη θυρα usb;

Δοκίμασε και με ένα άλλο πληκτρολόγιο αν έχεις.

ουτε καν το πληκτρολογιο δεν δουλευει(το δοκιμασα αλλου και ειναι οκ).

Νομιζω οτι δουλευει σε αλλο πσ ειπε.Αν δεν κανω λαθος.

Δημοσ.

ναι και σε αλλη.και το πληκτρολογιο σε αλλον υπολογ και δουλειει κανονικα.με το που ανοιγει το pc τα τρια κουμπια πανω δεξια απο το πληκτρολογιο αναβουν στιγμιαια και σβηνουν.αν εχει καει ο σκληρος θα εγραφε error?

Δημοσ.

xp εχω και micros πληκρτολογιο.δεν μου αναφερει εμενα κανενα μνμ.τπτ διαφορετικο απο οτι πριν.αν ειχε καει ο σκληρος θα μου εβγαζε μνμ?

Δημοσ.

xp εχω και micros πληκρτολογιο.δεν μου αναφερει εμενα κανενα μνμ.τπτ διαφορετικο απο οτι πριν.αν ειχε καει ο σκληρος θα μου εβγαζε μνμ?

Για τον δισκο,δεν μπορεις να ξερεις απο τωρα,εφοσον το bios δεν σου αναγνωριζει το πληκτρολογιο.

Πριν χρησιμοποιησει ο υπολογιστης τον δισκο,ξεκινα το bios,που αναγνωριζει οτι εχεις συνδεδεμενο επανω στην μητρικη.

Συνεπως πρεπει να δουμε γιατι δεν σου το αναγνωριζει.

Βγαλε οτι εχεις συνδεδεμενο στην μητρικη,και αφησε μονο οθονη,και πληκτρολογιο.

Δοκιμασε ξανα,και δες αν σου κανει τα ιδια.

Clear cmos οπως ειπε ο movie εκανες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...