Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν πρόσφατα άλλαξα το τροφοδοτικό μου ενα force 500w με το xfx 550w ! Στο θέμα μας τώρα επειδή ο κολητός μου θέλει να φτιάξει ένα καταβαστήρι και μου ζήτησε το τροφοδοτικό (force )!!!καθώς δεν τον απασχολεί το ζήτημα αξιοπιστία αλλα η οικονομία !!το τροφοδοτικό (force ) εχει ένα fan 120mm 26 amber με 2 πιν ο  οποίος κάνει απίστευτο θόρυβο !καθώς το pc θα είναι μέσα σε υπνοδωματιο ρωτάω αν ξέρει καποιος  αν υπαρχουν τετοιοι ανεμηστιρες αλλα ποιο ησυχοι να τον αλλαξω !!!! ευχαριστώ !

Δημοσ.

χααχαχ προφανώς είναι 0,26amb αλλα δε τα ξέρω καλα !!!  :-D   αλλα  οπως ανέφερα το fan έχει 2 πιν σύνδεση ! αν δε κάνω λάθος αυτό που πρότεινες εχει 4 πιν ! αν κάνω λάθος διόρθωσε με ! ευχαριστώ

Δημοσ.

απλα μπορεις να συνδεσεις τα 2 απο τα 4 και θα παιξει κανονικα.δηλαδη θα δουλευει παντα σε φουλ στροφες.το 3ο πιν ειναι για monitoring και το 4ο για τις στροφες.τωρα το 1ο το κοκκινο ειναι για το ρευμα (+12 volt) και το 2ο το μαυρο ειναι γειωση (gnd).

ελπιζω να βοηθησα και προσεχε οταν θα αλαξεις το ανεμηστιρακι.θα δεις 2 διαφορετικα βισματα.του παλιο τροφοδοτικου ενα μικρο και αυτο του ΝΒ θα ειναι μεγαλυτερο και με 4.ειμαι 90% σιγουρος οτι δεν κουμπωνει πανω στο τροφοδοτικο το νεο φουρφουρι.

στη θεση σου θα εκοβα μεχρι ενα σημειο το παλιο καλωδιο του τροφοδοτικου , θα το ξεγυμνωνα λιγακι ισα ισα μισο εκατοστο,και λιγοτερο και μετα απλα θα τα κουμπωνα μεσα στο βιζμα του νεο φουρφουριου.θα το εδενα φυσικα με μονοτικη και θα προσεχα να μην πεταν τα καλωδια πανω στο ανεμιστηρακι αφου το τοποθετησω :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...