stelrp Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ψαχτειτε λιγο στο google πριν δινετε απαντησεις Sim kai mini micro sim ειναι το ιδιο τσιπ. Υπαρχουν pdf printable templates με τη βοηθεια των οποιων μπορεις να κοψεις με κοπιδι η ψαλιδι τη sim σου. Επισης υπαρχουν θηκες για mini και micro sim στο ebay που τις κανουν παλι νορμαλ με κοστος 2-3ευρω. Ψαχτειτε λιγο κρατηστε τα λεφτα σας και προστατευστε το περιβαλλον απο ηλεκτρονικα σκουπιδια.... 3
testit Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα παιδιά όπως λέει και ο τίτλος πόσο κοστίζει μια τέτοια αλλαγή , στα καταστήματα Γερμανός . έκανα αλλαγή σήμερα στα voda με 7 ευρώ (ακύρωση της παλιάς sim, έκδοση καινούργιας microsim + αντάπτορας για να μπαίνει στο άλλο κινητό με κανονική sim
mentoras99 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 έκανα αλλαγή σήμερα στα voda με 7 ευρώ (ακύρωση της παλιάς sim, έκδοση καινούργιας microsim + αντάπτορας για να μπαίνει στο άλλο κινητό με κανονική sim Και στην κανουν μες σε λιγα λεπτα της ωρας;
Heatspreader Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2014 Ναι, γίνεται επί τόπου. Αν το κατάστημα έχει διαθέσιμες micro sim, σου κάνει την αλλαγή με κόστος 5€. Με έναν αντάπτορα την μεγαλώνεις για μεγαλύτερη συσκευή. Θέλει προσοχή όμως όταν χρησιμοποιούμε τον αντάπτορα. Στην προσπάθεια να βγάλουμε τη sim με τον αντάπτορα από κάποια συσκευή, αν δεν είμαστε προσεκτικοί μπορεί να τον κολλήσουμε και να στραβώσουμε τα pins του sim tray της συσκευής. 1
jimis888 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 εχω twin sim αν αλλαξω εταιρια γνωριζει καποιος τι γινεται;
ostvarivanje Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Ναι, γίνεται επί τόπου. Αν το κατάστημα έχει διαθέσιμες micro sim, σου κάνει την αλλαγή με κόστος 5€. Με έναν αντάπτορα την μεγαλώνεις για μεγαλύτερη συσκευή. Θέλει προσοχή όμως όταν χρησιμοποιούμε τον αντάπτορα. Στην προσπάθεια να βγάλουμε τη sim με τον αντάπτορα από κάποια συσκευή, αν δεν είμαστε προσεκτικοί μπορεί να τον κολλήσουμε και να στραβώσουμε τα pins του sim tray της συσκευής. Έχεις απόλυτο δίκιο για τον αντάπτορα. Σε εμένα είχε κολλήσει και δεν έβγαινε με τίποτα. Από τη Vodafone τον είχα πάρει τον αντάπτορα και μου φαίνεται από κάτω είχε ένα εξόγκωμα. Τέλος πάντων, μετά δε μου αναγνώριζε τη sim και αναγκάστηκα (galaxy nexus) να το στείλω στη Smartec για επισκευή (ευτυχώς χωρίς κόστος). Όχι μεγάλη, αλλά πολύ μεγάλη προσοχή χρειάζεται!!! 2
billstrong Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κάποιος αν ισχύει τώρα το (τζάμπα) κόψιμο κάρτας SIM με το ειδικό κοπτήρι,στον Γερμανό π.χ.(για κάρτα Whats up) ή υποχρεώνουν σε αλλαγή κάρτας με χρέωση;
billstrong Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Την κοβεις και μονος σου Ναι...διάβασα και παραπάνω για αυτή τη λύση,αλλά επειδή δεν φημίζομαι για την επιδεξιότητά μου σ'αυτά,θα προτιμούσα να το αποφύγω.
saruman123 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κάποιος αν ισχύει τώρα το (τζάμπα) κόψιμο κάρτας SIM με το ειδικό κοπτήρι,στον Γερμανό π.χ.(για κάρτα Whats up) ή υποχρεώνουν σε αλλαγή κάρτας με χρέωση;Δεν υπάρχει τζάμπα εκτός και αν έχεις το ειδικό που λες.Τώρα όσο για τον Γερμανό εγώ το καλοκαίρι πλήρωσα 5€ και μου την άλλαξαν επιτόπου. Τώρα έμαθα ότι είναι 7-8€. Προφανώς ανάλογα το κατάστημα γιατί άκουσα ότι σε μερικά ισχύει το 5ευρο. Στην wind και Voda νομίζω είναι τζάμπα,αλλά δεν παίρνω και όρκο.
zanskou Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Στη Vodafone κοστίζει 5€ Άποψή μου, μη ρισκάρετε με κόψιμο. Έτσι κι αλλιώς όλες οι εταιρείες δίνουν πλέον καρτες με 3-σε-1 οπότε θα την έχετε για πάντα.
billstrong Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Σε κατάστημα Wind,μου έκοψαν μια κάρτα με το ειδικό κοπτήρι αμέσως,με ένα χρατς,δωρεάν εννοείται. Αυτό αρχές του 2014.Δεν ξέρω τι παίζει σήμερα.
mp44christos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2017 Στη Vodafone κοστίζει 5€ Άποψή μου, μη ρισκάρετε με κόψιμο. Έτσι κι αλλιώς όλες οι εταιρείες δίνουν πλέον καρτες με 3-σε-1 οπότε θα την έχετε για πάντα. Γιατι να μην ρισκάρει? Αφού ετσι και αλλιώς θα πληρώσει 5 με 8 ευρο! Τι εχει να χάσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα