Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά όπως λέει και ο τίτλος πόσο κοστίζει μια τέτοια αλλαγή , στα καταστήματα Γερμανός .

Δημοσ.

Εγώ εχω πάει σε μαγαζακι γειτονιάς και μου έκοψε απλά την κάρτα sim χωρίς ούτε ευρώ.Επίσης σε service samsung που έχω πάει μου κάνανε το ίδιο. Μην δοκιμάσεις μόνος με ψαλίδι δεν στο συνιστώ!

Δημοσ.

5 ευρο για νεα μικρη sim.αλλα μαλλον μπορουν να σου κοψουν και την κανονικη σου τζαμπα.εγω την εκοψα μονος.απλα ζωγραφιζοντασ πρωτα με μαρκαδορακι.

Δημοσ.

αν η κάρτα σου είναι παλιά θα γίνει αντικατάσταση με 5e με καινούργια microsim (usim)

αν είναι όμως καινούργια απλά στην κόβουν αν το συγκεκριμένο κατάστημα έχει τον κόπτη (δωρεάν)

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μπορω να διατηρησω την παλια μου κανονικη sim, ωστε αν χρειαστει να μπορω να τη βαλω σε κινητο που δεχεται κανονικες sim, και να ζητησω να μου δωσουν μια micro-sim με τον αριθμο μου; Γινεται; Το κανουν εκεινη τη στιγμη με κοστος 5 ευρω;

Δημοσ.

Στη vodafone που αλλαξα καρτα σε micro που ειχα απο το 2006 μου το κανανε τζαμπα.Και εγω απορησα παντως.

Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μπορω να διατηρησω την παλια μου κανονικη sim, ωστε αν χρειαστει να μπορω να τη βαλω σε κινητο που δεχεται κανονικες sim, και να ζητησω να μου δωσουν μια micro-sim με τον αριθμο μου; Γινεται; Το κανουν εκεινη τη στιγμη με κοστος 5 ευρω;

Αν έχεις Cosmote μπορείς να βγάλεις δύο καινούργιες κάρτες, μία κανονική και μία micro με κόστος 10 €. Νομίζω η υπηρεσία λέγεται Twin-Sim. Αλλά πάντα πρέπει να λειτουργεί μόνο η μία κάρτα.

Δεν ξέρω αν γίνεται να σου βγάλουν μόνο μία και να την "συνδέσουν" με την παλιά σου.

Δημοσ.

Έχει 10€ όπως έγραψα και πιο πάνω. Απλά θα του διευκρινίσεις ότι θέλεις η μία sim να είναι κανονική και η άλλη micro. Γιατί έχει και πακέτο Twin Sim με δύο micro-sim.

Επίσης πρέπει το κινητό να είναι στο όνομα σου. Στο λέω για να μην πηγαίνεις τσάμπα σε περίπτωση που δεν είναι.

Δημοσ.

Γιατι, επειδη χρειαζομαι να βγαλω 'micro-sim', πρεπει να ξανα-βγαλω και κανονικη sim σαν αυτην που ηδη εχω;

Μου το εξηγεις λιγο, γιατι μαλλον κατι μου διαφευγει;

Δημοσ.

Επειδη η υπαρχουσα σου sim ακυρωνεται, δεν μπορεις να συνδεθεις στο δικτυο κινητης τηλεφωνιας με αυτη. Μετα βγαινει μια νεα micro sim και μια κανονικη (σε περιπτωση που αγορασεις το πακετο με τις 2) οι οποιες ειναι ακριβως ιδιες, εχουν πχ το ιδιο pin.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...