gregorovic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα είμαι νέος στο forum και ενδιαφέρομαι να κάνω μια αναβάθμιση στο pc. Έχω βάλει τη motherboard που έχω και σκέφτομαι μια αλλαγή κάρτας γραφικών και (ram αν χρειάζεται) σε pc που είναι 6 χρονών.Παρακάτω έχει και το log του everest Motherboard. MSI MS-7502 Ποσό που διαθέτουμε :100-150Χρήση υπολογιστή : games κυρίως Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος)θεσσαλονίκη κέντρο Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Καλό θα ήταν οχι και απαραίτητο Περιμένω απαντήσεις για το τι να πάρω.Όλες οι προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες. Pc Report.txt
gεεckin0s Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλώς ήρθες! Αν μπορείς ανέφερε ποια παιχνίδια παίζεις.
gregorovic Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Παίζω κυρίως rpg τύπου wow,lol απλά τα καινούργια όπως diablo 3 και τις νέες κυκλοφορίες δεν τα σηκώνει
GiannisWalker Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέχρι πόσα gb θέλεις ram ? 800 mhz παίρνει αν δεν κάνω λάθος ?
Millennium Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το να πας σε κάτι εξ ολοκλήρου καινούριο το σκέφτηκες; 1
gregorovic Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 όχι διότι όπως αναφέρω το budget είναι μικρό για κάτι καινούργιο και για ram θα ήθελα να προσθέσω μια ακόμη 1gb αν γίνετε σε συνδυασμό με μια καλή κάρτα.
Millennium Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Κοίταξε για επιπλέον μεταχειρισμένη ram (+2gb) ,ανέβασε λίγο τον επεξεργαστή σου αν σε παίρνει με τη μητρική και από κάρτα δες καμμιά 7770 http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=30216&cat=5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα