Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν στο συστημα της υπογραφης μου προστεθει μια ακομη Radeon HD6670 1GB GDDR5 θα εχω ως αποτελεσμα ενα δυνατοτερο CF απο αυτο της ηδη υπαρχουσας καρτας με την APU του επεξεργαστη.

Αν ειναι εφικτο, θα παραγκωνιστει εντελως πλεον η APU αν γινει αυτο το CF?

Aν ηταν να την αγοραζα θα ηταν εντελως ασύμφορο ναι αλλα απλα ειναι απο το παλιο PC φιλου ο οποιος θα κανει αναβαθμιση τα παντα και επειδη θα του τον συναρμολογησω εγω μου ειπε αν χρειαζομαι κατι απτο παλιο pc του εκτος σκληρων δισκων μπορω να το εχω. 

Δημοσ.

όχι με την asus δε γίνεται, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλα πράγματα cl computing κλπ χωρίς να επιβαρύνει το κυρίως σύστημα.

Δημοσ.

<p>όχι με την asus δε γίνεται, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλα πράγματα cl computing κλπ χωρίς να επιβαρύνει το κυρίως σύστημα.</p>

Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Αλλα εφόσον δεν με βοηθάει ουσιαστικά πουθενά καλύτερα να την πουλήσει το παιδί ώστε να του βγει φθηνότερα η αναβάθμιση που θέλει να κάνει :-)

Δημοσ.

όχι με την asus δε γίνεται, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλα πράγματα cl computing κλπ χωρίς να επιβαρύνει το κυρίως σύστημα.

Eγώ στο site της asus βλέπω οτι μια χαρά υποστηρίζει crossfirex. Aπλά στην περίπτωση 2 ομοίων καρτών ( οχι dual set up με apu) δεν υπάρχει bridge..δηλαδή η επικοινωνία γίνεται μόνο μέσω του διαυλου pcie. http://www.asus.com/Graphics_Cards/EAH6670DIS1GD5/#overview

@Corpse_grinder. Eγώ νομίζω οτι δεν έχεις και τίποτα να χάσεις αν δοκιμάσεις. Βάλε τις δυο κάρτες σε crossfirex και σύγκρινε το με το dual set up με την 7660d του 5800κ. Οποιο set up είναι δυνατότερο, το κρατάς.

Δημοσ.

Eγώ στο site της asus βλέπω οτι μια χαρά υποστηρίζει crossfirex. Aπλά στην περίπτωση 2 ομοίων καρτών ( οχι dual set up με apu) δεν υπάρχει bridge..δηλαδή η επικοινωνία γίνεται μόνο μέσω του διαυλου pcie. http://www.asus.com/Graphics_Cards/EAH6670DIS1GD5/#overview

@Corpse_grinder. Eγώ νομίζω οτι δεν έχεις και τίποτα να χάσεις αν δοκιμάσεις. Βάλε τις δυο κάρτες σε crossfirex και σύγκρινε το με το dual set up με την 7660d του 5800κ. Οποιο set up είναι δυνατότερο, το κρατάς.

Νομίζω πως έμμεσα μου απάντησες πώς αν γίνει το cf των δύο 6670 αυτομάτως παραγκωνιζεται η APU του επεξεργαστή, σωστά? Αν ναι αυτό ειναι κάτι που δεν θα το ήθελα. Έτσι κι αλλιώς ήδη είμαι φουλ καλυμμένος απτο ηδη cf :-)
Δημοσ.

Νομίζω πως έμμεσα μου απάντησες πώς αν γίνει το cf των δύο 6670 αυτομάτως παραγκωνιζεται η APU του επεξεργαστή, σωστά? Αν ναι αυτό ειναι κάτι που δεν θα το ήθελα. Έτσι κι αλλιώς ήδη είμαι φουλ καλυμμένος απτο ηδη cf :-)

δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις tri-fire. θα περιορίζεσαι στις δύο κάρτες, οπότε υπερβολή η δεύτερη 6670.

Δημοσ.

.. Αν ναι αυτό ειναι κάτι που δεν θα το ήθελα. Έτσι κι αλλιώς ήδη είμαι φουλ καλυμμένος απτο ηδη cf :-)

Τότε εντάξει..πάσο :-D  

Δημοσ.

Μπορεις αλλα δεν αξιζει ειναι πολυ αδυναμες!

γιαυτο τονισα οτι ειναι τσαμπα στην ουσια η 2η 6670.

αν ηταν να ειχα αποτελεσματα αυξησης αποδοσης κατα 20% σε σχεση με το υπαρχων CF τοτε ναι θα αξιζε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυο τελευταίες απορίες..

θα ναι πιο ξαλαφρωμενος ο επεξεργαστης αν ολος ο φορτος για γραφικη απεικονιση ειναι πανω στο CF των dual 6670 gddr5? επισης προσεγγιστικα μιλωντας..ποσο τις % καλυτερο αποδοτικα θα ναι το CF με τις 6670 σε σχεση με αυτο στο συστημα τωρα? 

Επεξ/σία από corpse_grinder
Δημοσ.

Γιατί να κάνεις CF έτσι όπως το λες?

επειδη υπαρχει η δυνατοτητα να παρω την καρτουλα χωρις να πληρωσω κατι απο φιλο μου οπως ανεφερα και νωριτερα. :) προσπαθω να δω αν εχει να προσφερει κατι αυτος ο συνδυασμος..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...