koularasss Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 εχω αυτο το κινητο και μεσα του εχω βαλει μια 16 καρτα εδω και καιρο κ ολα δουλευουν απροβληματιστα. Σημερα μολις ηρθα στο σπιτι το συνδεσα να του βαλω κατι τραγουδια,μολις τα εβαλα το εβγαλα απο τον υπολογιστη αλλα θυμηθηκα κατι αλλο που ηθελα να παρω απο το κινητο και μολις το βαζω και ανοιγω την καρτα μνημης ελειπαν 6 gb αρχεια ( . Ειπα μηπως δεν διαβασε τιποτα σωστα ειδα απο το κινητο κ εκει τα ιδια,εκανα επανεκινηση το κινητο παλι τα ιδια. Κατεβασα το recuva για να βρω τα αρχεια και επειδη δεν διαβαζε το recuva το κινητο εβαλα μονο την καρτα μνημης. Την βαζω και βλεπω τα αρχεια υπαρχουν και εχω μπερδευτει. Βαζω παλι την καρτα στο κινητο και στo walkman δεν μ βγαζει τιποτα ουτε στο αλμπουμ,παω απο το es file explorer υπαρχουν τα τραγουδια αλλα οχι οι φωτο ( Τωρα τελευταια στο κινητο εβαλα μια εφαρμογη εκτος του market για να κατεβαζω τραγουδια,παιζει να μ εκανε αυτη την δουλεια?? Και προπαντος τι να κανω εγω??
kdoumani Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Η εφαρμογή δεν θα έπρεπε να δημιουργεί προβλήματα. Κατά πάσα πιθανότητα πρόβλημα έχει η κάρτα. Πάνε την πίσω από εκεί από όπου την έχεις αγοράσει και ζήτα να σου την αντικαταστήσουνε ή αν αυτό δεν γίνεται κάνε backup ότι μπορείς και κάνε την format. Τα αρχεία πολύ πιθανόν να έχουν φθαρθεί με κάποιο τρόπο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα