Exoskeletor Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 -Ρητορική ερώτηση- Γιατί κάποιος να θέλει να αλλάξει ένα smartphone με ένα ακριβώς ολόιδιο; Ολοι οι πελατες της apple εχουν προλβημα στο να απαντησουν σε παρομοιες ρητορικες ερωτήσεις 9
Vasilis 07 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 -Ρητορική ερώτηση- Γιατί κάποιος να θέλει να αλλάξει ένα smartphone με ένα ακριβώς ολόιδιο; Μα για να μην είναι ντεμοντέ . 2
XPHSTOS_ Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δηλαδή αν κατάλαβα καλά:Έχω εγώ iPhone 5, βγαίνει το 6... ενθουσιάζομαι θέλω να αποσύρρω το 5.Πάω στην Apple το σκοτώνει για 100-200 και μετά το ξαναπουλάει σε χώρες όπως της Αφρικής.?! Και πόσο.?! Όσο το αγόρασε από μένα ή θα βάζει και κάτι παραπάνω... Από την μύγα ξύγκι?! 2
dali13gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Είναι περιττό να κάνει κάτι τέτοιο, αφού το κάνουν οι χρήστες από μόνοι τους. Πουλάνε το παλιό και βάζουν την διαφορά (ή επιδότηση για το καινούργιο).
Zandim Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλυτερα να πουλησει καποιος μονος του το iphone και να παρει το καινουριο. Δεν υπαρχει επριπτωση η εταιρεια να το παρει για αποσυρση πιο ακριβα απ οτι θα μπορουσε καποιος να το πουλησει. Αλλωστε και η εταιρεια θα θελει το προιον που αγορασε μεσω της αποσυρσης να το προωθησει σε αλλες αγορες με σκοπο το κερδος. Σιγα μη σας δωσει η apple 350€ για αποσυρση του 4 και να παρετε το 5. Για χαζους ψαχνει να τους τα παιρνει με 150-200 και να τα μεταπωλει φυσικα μετα σαν refirbished ή κατι τετοιο. Σαν τους μαντραδες ενα πραγμα... 1
kostas_dr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Όσο το αγόρασε από μένα ή θα βάζει και κάτι παραπάνω... Θεωρώ ότι η ερώτηση είναι καθαρά ρητορική, έτσι; 1
mikelamar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δηλαδη τι μας λέτε οτι θα γίνει WWDC για να δούμε το iOS7... Ημαρτον Sent from my iPhone using Insomnia
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 "Είναι εκνευριστικό αυτό που συμβαίνει με την μετοχή της Apple γιατί δεν υπάρχει λόγος" Ξέρετε τίνος είναι αυτά τα λόγια έτσι ? Είναι τα μόνα καμπανάκια που ακούν αυτοί οπότε ότι κάτι θα κάνουν αν συνεχίσει λίγο καιρό ακόμα είναι σίγουρο, απλά δεν νομίζω ότι θα είναι απόσυρση. η και αυτό να είναι στο Ελλαδισταν μην κάνετε όνειρα.. εδώ είναι που θα έρθουν τα ... παλιά .
bilisios Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Απελπισμένη κίνηση της Apple για να πουλήσει τα 5 καθώς βλέπει πως άλλες εταιρίες την κάναν σκόνη 2
michael92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλυτερα να πουλησει καποιος μονος του το iphone και να παρει το καινουριο. Δεν υπαρχει επριπτωση η εταιρεια να το παρει για αποσυρση πιο ακριβα απ οτι θα μπορουσε καποιος να το πουλησει. Αλλωστε και η εταιρεια θα θελει το προιον που αγορασε μεσω της αποσυρσης να το προωθησει σε αλλες αγορες με σκοπο το κερδος. Σιγα μη σας δωσει η apple 350€ για αποσυρση του 4 και να παρετε το 5. Για χαζους ψαχνει να τους τα παιρνει με 150-200 και να τα μεταπωλει φυσικα μετα σαν refirbished ή κατι τετοιο. Σαν τους μαντραδες ενα πραγμα... Οι ΗΠΑ δεν είναι Ελλάδα. Δεν έχουν όλοι τον χρόνο να βάζουν αγγελίες για να πουλάνε τα κινητά τους ειδικά αν είναι πολυάσχολοι επαγγελματίες. Σε αυτούς απευθύνεται το μοντέλο, πάνε απλά στο app store και με την αγορά της νέας συσκευής αποχωρίζονται την παλιά χωρίς να χάνουν πολύτιμο χρόνο. Δεν θέλω να κάνω defend την apple, εξηγώ απλά την λογική αυτής της πολιτικής και γιατί έχει βάση. Προφανώς αν το πουλήσεις μόνος θα έχεις καλύτερη τιμή, αρκεί να έχεις τον χρόνο να σπαταλήσεις για κάτι τέτοιο. Νομίζω μόνο στις αγορές USA/UK/AUS θα πετύχει κάτι τέτοιο, στας ευρώπας δεν θα πιάσει 1
qsis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Στην Αμερική δηλαδή δε ξέρουν το eBay , όπως εμείς στην Ελλάδα.. Με αργόσχολους Έλληνες έκανε επιτυχία το site Απλά αποφάσισε η apple να βάλει χέρι και σε αυτή την αγορά που προφανώς υπάρχει και είναι αρκετά σημαντική για να αυξήσει τα κέρδη της και φυσικά να εξυπηρετήσει και αυτούς που βαριούνται να ψάχνονται 1
michael92 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Στην Αμερική δηλαδή δε ξέρουν το eBay , όπως εμείς στην Ελλάδα.. Με αργόσχολους Έλληνες έκανε επιτυχία το site Απλά αποφάσισε η apple να βάλει χέρι και σε αυτή την αγορά που προφανώς υπάρχει και είναι αρκετά σημαντική για να αυξήσει τα κέρδη της και φυσικά να εξυπηρετήσει και αυτούς που βαριούνται να ψάχνονται Είπα ότι δεν ξέρουν το ebay; Δεν έχουν όμως όλοι τον χρόνο να κάνουν αγγελίες και να πουλάνε πράγματα στο internet πως να το κάνουμε.
alexatreides Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Σαν πιό παλιός, (το πρώτο PC που έπιασα στα χέρια μου ήταν ένα Apple II με λειτουργικό GEM από την Xerox, το 1984 - ήμουν 16 τότε), σκέφτομαι ότι δυστυχώς αυτή τη φορά ο Jobs δεν μπορεί να γυρίσει πίσω... Από την άλλη η ανακύκλωση των υλικών ( και όχι μεταπώληση συσκευών) θα επέφερε σημαντική οικονομία και πιθανά θα αναδείκνυε την αξία των iPhones μέσω αξίας μεταπώλησης. Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία αυτή δεν είναι εύκολη στο σχεδιασμό και υλοποίηση, ακόμα κι αν αναλάβουν άλλες εταιρείες (subcontracting). Απαιτεί έλεγχο προϊόντων και πρόσθετο προσωπικό και χόρους. Μάλλον η Apple ετοιμάζεται για μεγάλη άνοδο σε τιμές μετάλλων που απαιτούνται στην κατασκευή. Κάτι τέτοιο θα συνοδευόταν και από συναλλαγματικές κίνδυνο ο οποίος αντισταθμίζεται ένα μέρει με την ανακύκλωση. Μιχάλης. Sent from my iPhone using Insomnia
MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ολοι οι πελατες της apple εχουν προλβημα στο να απαντησουν σε παρομοιες ρητορικες ερωτήσεις Γιατί ίσως έχουν πιάσει στα χέρια τους και τα 2 και ξέρουν την διαφορά, έναντι αυτών που τρέχουν όπου δουν iPhone τοπικ ενώ δεν τους απασχολεί,να πουν και μια μπουρδιτσα.. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα