Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Apple εξετάζει να προσφέρει στους κατόχους συσκευών iPhone, την δυνατότητα απόσυρσης της παλαιάς συσκευής τους σε μια προσπάθεια να δώσει ώθηση στις πωλήσεις του iPhone 5.Παλαιότερα η εταιρεία είχε ξεκινήσει ορισμένα προγράμματα ανακύκλωσης των συσκευών αυτών, αλλά πρόκειται για την πρώτη φορά που η Apple θα προσφέρει την δυνατότητα αυτή. Το πρόγραμμα ήδη τρέχει, από την Brightstar, έναν μεγάλο διανομέα κινητής τηλεφωνίας.

Τα μεταχειρισμένα iPhones θα πωληθούν σε αγορές, όπου η ζήτηση για τέτοιου είδους συσκευές κινείται σε χαμηλά επίπεδα. Μέχρι πριν από λίγο καιρό, λεγόταν ότι η εταιρεία ετοίμαζε την διάθεση ενός οικονομικού iPhone, με τα πρώτα μοντέλα να αναμένονται να καταφθάσουν μέσα στο έτος. Το WWDC event έχει προγραμματιστεί για την επόμενη εβδομάδα, αλλά σε αυτό αναμένεται η Apple να παρουσιάσει μια νέα έκδοση του iOS και όχι νέα συσκευή.

Γεγονός είναι ότι η εταιρεία γνωρίζει δριμύ ανταγωνισμό από την Samsung καθώς η τελευταία και άλλοι κατασκευαστές έχουν διαθέσει αξιόλογα smartphones από την παρουσίαση του iPhone 5. Η νέα πολιτική θα μπορούσε να ενισχύσει ακόμη περαιτέρω τη θέση της στην αγορά, να αυξήσει το μερίδιό της, ιδιαίτερα σε περιοχές όπου τα οικονομικά smartphones είναι αρκετά δημοφιλή.

Link.png Site: theverge.com

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα ήταν εξαιρετική κίνηση...Πάντως κάτι πρέπει να κάνει η apple και από άποψη καινοτομίας,  γιατί πολύ τα πάνω της έχει πάρει η sammy...

• Like 10
Δημοσ.

αυτά κάνει ο ανταγωνισμός!

Πάντα προς όφελος του καταναλωτή.

Είμαι πολυ ικανοποιημένος απο την ποιότητα του iphone 4 μου. Ίσως η καλύτερη επιλογή κινητού που έχω κάνει ever (για τις δικές μου ανάγκες) ΑΛΛΑ νομίζω πως η apple εχει να ανταγωνιστεί τον εαυτό της. 

Η τελευταία φορά που έδειξε κάτι καινοτόμο ήταν απο το iphone 4 (για να μην πώ iphone 2)

• Like 10
Δημοσ.

Αρκει να μην στο περνει για ενα κοματι ψωμι οπως κανουν αυτοι που αγοραζουν χρυσο και τα ενεχυρα.

• Like 2
Δημοσ.

Δεδομένου ότι η Apple βγάζει 1 συσκευή και όχι 3692 διαφορετικές όπως π.χ. η Samsung, η πραγματική διαφοροποίηση θα έγκειται στην εμπειρία χρήσης, δηλαδή στο τι καινούριο θα εισάγει το iOS7.

Εκτός αν βγάλει φθηνότερο iPhone, αντίστοιχο του 4s, που και πάλι θα έχει έντονο ανταγωνισμό και από τα droids και από την Nokia (με τα W8 να είναι σε αντίστοιχη φιλοσοφία του iOS). Εν αναμονή του WWDC...

• Like 1
Δημοσ.

αυτά κάνει ο ανταγωνισμός!

Πάντα προς όφελος του καταναλωτή.

Είμαι πολυ ικανοποιημένος απο την ποιότητα του iphone 4 μου. Ίσως η καλύτερη επιλογή κινητού που έχω κάνει ever (για τις δικές μου ανάγκες) ΑΛΛΑ νομίζω πως η apple εχει να ανταγωνιστεί τον εαυτό της. 

Η τελευταία φορά που έδειξε κάτι καινοτόμο ήταν απο το iphone 4 (για να μην πώ iphone 2)

το 4 είναι όντως εκπληκτικό τηλέφωνο, όμως είναι καιρός για κάτι πραγματικά καινούργιο...καλώς ή κακώς το 5 δεν με έψησε ιδιαιτερα ποτέ...

• Like 1
Δημοσ.

Αν δώσει καλύτερη τιμή από ότι μια συσκευή κοστίζει μεταχειρισμένη θα κάνει δουλειά, αλλιώς θα είναι για τα μάτια του κόσμου. Πχ το 4s μεταχειρισμένο αυτή την στιγμή πιάνει κάπου στα 300-350€ στην αγορά, αν η Apple σου δίνει 350 και πάνω έκπτωση από το 5 που θα πάρεις θα είναι καλή κίνηση, αν σου κόβει 100-150€...

• Like 5
Δημοσ.

Απελπισια ειναι αυτη η εταιρια. Τωρα που θα δουν να ξεφταει ο μυθος τους ισως πρεπει να βαλουν καγκελα στα παραθυρα στα γραφεια τους στην Αμερικη.

Απο πλυντηριο μεχρι τηλεοραση και απο φουρνο μικροκυματων μεχρι κινητων θα αγοραζω μια ζωη....

Δημοσ.

Apple store στη ελλαδα εχει εχω παει στο κοσμος στην θεσσαλονικη

Sent from my iPad using Insomnia

Επίσημο εννοούμε όχι retailer :P

• Like 3
Δημοσ.

Σιγά μη σας δώσει 350 ευρώ για την απόσυρση του κινητού...

Να είστε ευχαριστημένοι αν σας δώσει έστω μπογιά για να το βάψετε μπλε και να το πετάξετε στη θάλασσα!

-Ρητορική ερώτηση-

Γιατί κάποιος να θέλει να αλλάξει ένα smartphone με ένα ακριβώς ολόιδιο;

• Like 16
Δημοσ.

Δεδομένου ότι η Apple βγάζει 1 συσκευή και όχι 3692 διαφορετικές όπως π.χ. η Samsung, η πραγματική διαφοροποίηση θα έγκειται στην εμπειρία χρήσης, δηλαδή στο τι καινούριο θα εισάγει το iOS7.

Εκτός αν βγάλει φθηνότερο iPhone, αντίστοιχο του 4s, που και πάλι θα έχει έντονο ανταγωνισμό και από τα droids και από την Nokia (με τα W8 να είναι σε αντίστοιχη φιλοσοφία του iOS). Εν αναμονή του WWDC...

+1 Σαν παλιός χρήστης iPhone (3g) συμφωνώ με τα λεγόμενα του απο πάνω. Το iPhone είναι αρκετά ολοκληρωμένη συσκευή. 

Η κίνηση αυτή δεν είναι τίποτε άλλο απο το να κάνει ένα bump στις πωλήσεις του iPhone 5.

Τώρα όσοι λένε για απελπισία νομίζω δεν σκέφτονται σωστά-αντικειμενικά-"σφαιρικά".

BTW πότε είναι το WWDC ? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...