gtr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 καλησπερα σε ολους λοιπον στο θεμα μας τωρα εχω αυτον http://www.geeks.com/details.asp?invtid=WD10EARS τον δισκο τον εχω βαλει σαν δευτερο πανω στο pc αλλα μου εμφανιζει το h.d.s Υγεία . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : #------------------- 8 % (Κρίσιμο) Επίδοση . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . : #################### 100 % (Άριστη) Υπάρχουν 339 κατεστραμένοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Τα περιεχόμενα αυτών των τομέων θα μετακινηθούν σε εφεδρική περιοχή. Με βάση των αριθμό προσπαθειών απαναπροσδιορισμού, η υγεία του δίσκου χειροτέρευσε σε διαφορετικά βήματα. Υπάρχουν 928 αδύναμοι τομείς στην επιφάνεια του δίσκου. Μπορούν να επαναπροσδιοριστούν οποιαδήποτε στιγμή στη μετέπειτα χρήση του δίσκου. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. Προτείνετε να ερευνάτε το αρχείο καταγραφής του δίσκου τακτικά. Όλα τα νέα προβλήματα που βρίσκονται θα καταγράφονται εκεί. Προτείνεται να πάρετε αμέσως ένα αντίγραφο ασφαλείας για να προλάβετε απώλεια δεδομένων. Χρόνος ενεργοποίησης . . . . . . . . . . . . . . : 75 μέρες. Εκτίμηση διάρκειας ζωής που απομένει . . . . . . : 11 μέρες ηταν σε αλλο pc και εγινε αντικατασταση. υπαρχει περιπτωση να διορθωθει? η να τον στειλω στο καδο ευχαριστω.
skoulas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Να διορθωθει δεν υπαρχει περιπτωση...μπορει να μεινει σε αυτη την κατασταση για χρονια ή να παραδοσει το πνευμα στο επομενο λεπτο....ΑΝ εχεις αρχεια που τα χρειαζεσαι βαλτα σε αλλο δισκο αμεσα...μπορεις να κανεις Reinitialize disk surface (αν εχεις την πληρη εκδοση του HD Sentinel) οπου θα "ξεκαθαρισει" λιγο τους αδυναμους τομεις...Πλεον σε αυτον τον δισκο μονο δεδομενα που δεν θα σε νοιαζει αν χαθουν...
TheELF Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Πλεον σε αυτον τον δισκο μονο δεδομενα που δεν θα σε νοιαζει αν χαθουν... Δεν είναι έτσι,το να βγάζει bad sector ένας δίσκος είναι κάπως φυσιολογικό,για αυτό και έχουν καβάτζα οι δίσκοι για να τους αναπληρώνουν(όταν φτάνει στο 0% υγεία σημαίνει ότι όλη η καβάτζα είναι σε χρήση),πρέπει να τον παρακολουθείς αν δεν χαλάνε όλο και περισσότερα sector μέσα σε μικρό χρόνο τότε μπορείς να τον δουλεύεις «άφοβα» όπως κάθε άλλον δίσκο δηλαδή,με τα backup σου για τα σημαντικά αρχεία. Κάνε πάντως το reinitialize μπορεί να βγει και πεντακάθαρος ο δίσκος.
gtr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Reinitialize disk surface επειδη δεν εχω ξανακανει το συγκεκριμενο τεστ. σημερα που το δοκιμασα μου βγαζει ενα καρτελακι (initializing) και τεστ εγγραφης μενει εκει για ωρα χωρις να κανει κατι αλλο. ειναι σωστο αυτο και ποση ωρα να το αφησω.
skoulas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 επειδη δεν εχω ξανακανει το συγκεκριμενο τεστ. σημερα που το δοκιμασα μου βγαζει ενα καρτελακι (initializing) και τεστ εγγραφης μενει εκει για ωρα χωρις να κανει κατι αλλο. ειναι σωστο αυτο και ποση ωρα να το αφησω. Για δισκο 1Tb θα παρει αρκετες ωρες...
gtr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Για δισκο 1Tb θα παρει αρκετες ωρες... οκ ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα