Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα φιλοι.

Εχω ενα προβλημα με τον υπολογιστη 3 μερες τωρα.Επεσε 2 φορες το ρευμα ενω ηταν κλειστος ο υπολογιστης και απο τοτε καθε φορα που τον ανοιγω δεν ξεκιναει και το κανω 2-3 φορες restart και το βγαζω απο το ρευμα για να αναψει.Σημερα που πηγα να κατσω δεν αναβε καθολου στην αρχη και υστερα μου βγαζε ενα μηνυμα  intel me firmware is operating in factory default.Τωρα ο υπολογιστης μετα το μηνυμα που εμφανιζει δεν κανει τιποτα..Καμια ιδεα για το τι προβλημα υπραχει?

Ευχαριστω πολυ!!

*Ξεχασα να ανεφερω η μητρικη ειναι η DFI lanparty dk p55-t3eh9 και εχει και μια οθονη που αναφερει τα προβληματα (νομιζω).Εκει γραφει 2a 

Δημοσ.

Τροφοδοτικό ποιο έχεις? 

Δοκιμασε πρώτα με ένα δανικο τοφοδοτικο διοτι αυτες η πτώσεις τάσης συνήθως εκέι χτυπάνε πρώτα.

Δημοσ.

Οκ κανε αυτο.... και σου ευχομαι απο την στιγμή που δεν έιναι απο τα καλα , να μην σου πηρε και τπτ αλλο μαζι του.... ειδικά απο την στιγμή που το ζορισες αρκετα μετα την εμφανιση των πρώτων συμπτωμάτων! 

Δημοσ.

Τελικα του βγαλα την μπαταρια απο την μητρικη να χασει τις ρυθμισεις και δουλεψε μετα..Τωρα εχω ενα προβλημα με τον ssd δεν μου τον διχνει να τον βαλω να κανει boot,μου διχνει τον αλλον σκληρο και το drive.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...