megaklhs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Γεία σας παιδιά έχω την ip το email και το μικρό όνομα ενώς ατόμου και δεν ξέρω που μένη πώς γίνετε να βρώ με αυτά τα λίγα στοιχεία?
Antwni Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Γιατί τι θα του κάνεις? @@ Δε μπορείς να τον βρεις... Μόνο αν πας σε αστυνομία Και δεν κολλάει εδώ το θέμα που το εβαλες...
megaklhs Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δεν θέλω να του κάνω κάτι απλός θέλω να δώ που μένη.Δηλαδή σε ποιά κατηγορία έπρεπε να βάλω το topic?
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αν έχεις το e-mail του, μπορείς να τον ρωτήσεις. Προφανώς. Πιο κατάλληλη κατηγορία θα ήταν το Μπλά Μπλά και το "Μικρές Απορίες - Σύντομες Απαντήσεις" (sticky) ίσως.
Antwni Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Προφανώς και δεν θέλει να τον ρωτήσει... Θέλει να το μάθει κρυφά αλλά @@ Δε γίνετε να του κάνεις τίποτα... Μόνο σε αστυνομία αν πας...
pinwkolwnies Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Κοινωνική μηχανική. Στείλ' του μια ξεβράκωτη φωτό σου που θα φαίνεται ότι είσαι γκομενέτο,πες του ότι τον ερωτεύτηκες,τον βλέπεις καθημερινά και χύνεις κλπκλπ...ε,θα πέσει,θα έρθει με τα χίλια στο ραντεβού που θα του κλείσεις εσύ και οι φίλοι σου και ...ό,τι προκύψει. tip:Μπορεί να τη ψυλλιαστεί,οι φίλοι του που θάρθουν μαζί του μπορεί νάναι νίντζας και να σας καταχεριάσουν. Ηθικό δίδαγμα:Ξέχνα τις μαλακίες. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα