amalis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το tablet z έχει κατασκευαστεί από υλικά υψηλής ποιότητας, διαθέτει την ίδια εντυπωσιακή σχεδίαση OmniBalance, όπως το smartphone Xperia Z και βέβαια είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη με τα υψηλότερα επίπεδα αντίστασης στο νερό (IP55 και IP57) που έχουν προσφερθεί σε tablet, ένα χαρακτηριστικό που το διαφοροποιεί εντελώς από τον ανταγωνισμό.Είναι λεπτό και ελαφρύ, με 6,9χιλ παχος και 495γρ αντίστοιχα, διατίθεται σε μαύρο ή λευκό χρώμα και βγαίνει σε έκδοση LTE και WiFi. Τρέχει με τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon S4 Pro επεξεργαστή .Το Xperia Tablet Z διαθέτει τα καλύτερα στοιχεία της Sony. Έχοντας 10.1” HD WUXGA οθόνη με Mobile BRAVIA Engine 2, προσφέρει βελτιωμένα χρώματα, και άψογη οπτική εμπειρία για το χρήστη. Επίσης, διαθέτει 8MP κάμερα στο πίσω μέρος με Exmor R και 2MP HD κάμερα στο εμπρός μέρος για βέλτιστη λήψη σε κάθε περίσταση. Επίσης είναι στα 10 καλύτερα tablet στον κόσμο ........ Έτσι λοιπόν μετά από αυτά σκέφτομαι πολύ σοβαρά για την αγορά του .Υπάρχει κάτι καλύτερο στα 514 ευρώ????
smartdigi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Mόδα είναι το tablet και αρχίζει να περνάει, εάν σου περισεύουν χρήματα πάρε όποιο θές, εάν δεν σου περισεύουν και ένα κινέζικο με τα μισα λεφτά είναι αρχηγός! Πίστεψέ με έχω μπροστά μου 4 διαφορετικά tablet 2-4 πηρυνα . Δεν καταλαβαίνεις και πολλά στην χρήση. Τσάμπα λεφτά. 1
amalis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δεν εμπιστεύομαι κινέζικα ...... Θέλω να πάρω κάτι καλό και αξιόπιστο και το έχω ψάξει πολύ από ότι έχεις δει .....Βέβαια αν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά από το tablet z εννόειται ότι θα το πάρω και για αυτό προσπαθώ να δω τι παίζει .....
coolerman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 πιστεύω 500 ευρώ είναι υπερβολικά πολλά για αγορά tablet κατ' εμέ. κοίταξε και αυτό Site: http://www.skroutz.gr/s/2193432/Asus-Transformer-Pad-Infinity-TF700T-32GB.html">Asus Transformer Pad Infinity TF700T
amalis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Google nexus 10? To google nexus 10 είναι 2g και όχι 4g όπως το tablet z που είναι και το πιο βασικό , το πάχος στο Ζ 6.9 mm ενω το nexus 8.9 mm , κάμερα 8.1 mp το tablet z ενώ το nexus 5 mp και στην τιμή tablet z έχει 514 ευρώ ενώ το nexus 539 ευρώ ........Το nexus 10 έχει ελαφρώς καλύτερη ανάλυση σε pixels από το sony tablet z . Από ό10 τι βλέπεις το sony tablet z είναι καλύτερο σχεδόν σε όλα από το google nexus .
georginos1989 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ναι αν θα βγάζεις φωτοραφίες με το tablet Και θεωρείς τα 2mm πολύ χοντρό ναι οκ το sony είναι καλύτερο. Αλλά έχε υπόψη ότι το nexus θα πάρει πολλά updates ακόμα
amalis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) πιστεύω 500 ευρώ είναι υπερβολικά πολλά για αγορά tablet κατ' εμέ. κοίταξε και αυτό Site: http://www.skroutz.gr/s/2193432/Asus-Transformer-Pad-Infinity-TF700T-32GB.html">Asus Transformer Pad Infinity TF700T Πλησιάζει το tablet z αλλά δεν το φτάνει γτ είναι πιο χοντρό (8.32mm) , ελαφρώς πιο ακριβό , δεν είναι και αδιάβρόχο όπως το tablet z που είναι ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη με τα υψηλότερα επίπεδα αντίστασης στο νερό (IP55 και IP57) που έχουν προσφερθεί σε tablet και επίσης δεν έχει την ανάλογη ποιότητα οθόνης και Mobile BRAVIA Engine 2, προσφέρει βελτιωμένα χρώματα, και άψογη οπτική εμπειρία για το χρήστη . Επόμενως πόλυ καλύτερο το tablet z και πάλι . Ναι αν θα βγάζεις φωτοραφίες με το tablet Και θεωρείς τα 2mm πολύ χοντρό ναι οκ το sony είναι καλύτερο. Αλλά έχε υπόψη ότι το nexus θα πάρει πολλά updates ακόμα To έχω στα υπόψιν μου .....thanks Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2013 από amalis
CarbonFibre Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Από αυτά που έχω διαβάσει το Xperia το νιώθεις πολύ πιο ελαφρύ από το Νεξους. Είναι σχεδόν 110 γραμμάρια πιο ελαφρύ. Ο Snapdragon S4 pro είναι λίγο παλιός για καλοκαίρι 2013 αλλά πολύ άνετος πιστεύω.Συνολικά θα επέλεγα Sony αλλά μέσα στο καλοκαίρι θα έχουμε καινούργια tablet από Asus και Toshiba με 2560χ1600 και tegra 4 οπότε ίσως είναι καλύτερο να περιμένεις λίγο.
georginos1989 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Στα 510 που έχει το sony δεν αξίζει για αυτά που προσφέρει. Αν έκανε γύρω στα 400 τότε ναι το συζητούσαμε αλλά με τόσα λεφτά παίρνεις το nexus 10 το οποίο θα ναι για πολύ καιρό πλήρως ενημερωμένο με την τελευταία έκδοση android και χωρίς τα extras των άλλων εταιρειών τα οποία βαραίνουν τη συσκευή. Εκτός βέβαια και αν αλλάζεις τα tablet σαν τα πουκάμισα οπότε δε σε νοιάζουν οι αναβαθμίσεις. Και μη μου πείτε ότι τα 100 γραμμάρια είναι μεγάλη διαφορά στο βάρος γιατί θα γελάω...
gridinio Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Προς το παρόν το sony tablet z είναι ποlύ καλή επιλογή για αυτή τη στιγμή . Αν θες να περιμένεις κανα 3μηνο σιγουρα θα βγουν καλύτερα tablets όπως είπώθηκε και παραπάνω ....
fsbmaniac Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 το καλυτερο Tablet αυτη τη στιγμη το z το ειδα στα media και επαθα πλακα.... πραγματικα αδιανοητη κατασκευη και πρωτη φορα βλεπω τοσο γρηγορο android tablet ,με τοσο καλη οθονη τοσο καλα χρωματα...ειναι τελειο . Αρνητικα...δεν εχει ΤΟΣΟ δυνατα ηχεια λαο η ελειψη flash αλλα....αυτα τα 2 δεν του υστερουν την κορυφη με τιποτα . Κατασκευαστικα αψογο πραγματικα και πυραυλος.
kostas_tech Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Αν θές android tablet, Sony Xperia Tablet Z και από εμένα. Έχει φανταστική ποιότητα κατασκεύης και τρομερή οθόνη. Μόνο αρνητικό για μένα είναι το πολύ βαρύ ui της Sony, που πολλές φορές κάνει το tablet να κολλάει στα menu κτλ, αλλά αυτό το βλέπεις και αποφασίζεις μόνος. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2013 από kostas_tech
amalis Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Thanks παιδιά . Το sony tablet z τελικά αξίζει και τώρα μάλιστα που έπεσε η τιμή του στα 496 ευρώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα