D13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλημέρα, έχω το iPhone 4S (jb στην 6.1.2) μέχρι και σήμερα το πρωί λειτουργούσε μια χαρά το τηλέφωνο και ξαφνικά χάθηκε το Safari, έκανα επανεκινηση αλλά δεν επανήλθε ( εντέλει έχω κατεβάσει άλλη εφαρμογή για το Internet ). Γνωρίζει κανείς γιατί συνέβη αυτό και αν μπορεί να επανέλθει το Safari. Ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Insomnia
bloodmaniac Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 μηπως κατεβασες καποιο tweak απο το cydia που εχει να κανει με τον broswer η κατι παρομοιο?
D13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 <p>μηπως κατεβασες καποιο tweak απο το cydia που εχει να κανει με τον broswer η κατι παρομοιο?</p> Οχι όχι , τίποτα δεν έχω κάνει, ξαφνικά δεν υπήρχε ενώ νωρίτερα είχα μπει κανονικά σε κάποιο site Sent from my iPhone using Insomnia
bloodmaniac Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 απο το jailbreak εχει δημιουργηθει κατα πασα πιθανοτητα το προβλημα.δοκιμασες να κανεις respring? 1
D13 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 <p>απο το jailbreak εχει δημιουργηθει κατα πασα πιθανοτητα το προβλημα.δοκιμασες να κανεις respring?</p> Εχεις δικιο, είχα κατεβάσει από το cydia το JellyLock εκεινη την ημερα, τωρα το εσβησα έκανα respring και επανηλθε ο Safari. Ευχαριστώ. Υ.Γ.: πολλές δυνατότητες με το jb αλλά και αρκετά προβλήματα βγάζει το τηλέφωνο Sent from my iPhone using Insomnia 1
bloodmaniac Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Υ.Γ.: πολλές δυνατότητες με το jb αλλά και αρκετά προβλήματα βγάζει το τηλέφωνο ε νταξ λογικο ειναι αφου παιζεις με τα εσώψυχα του αν προσεχεις τι βαζεις ομως πανε ολα μια χαρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα