John_F_L Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλημέρα.Έχω ένα Dell laptop στο οποίο είχε χυθεί υγρό στο πληκτρολόγιο και σταμάτησε να δουλεύει.Αντικατέστησα το πληκτρολόγιο αλλά αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα.Όταν το laptop είναι στο bios, όλα δουλεύουν μια χαρά, όλα τα πλήκτρα πατιούνται χωρίς πρόβλημα (δοκίμασα να βάλω κωδικό bios και βλέπω οτι ανταποκρίνενται). Όταν μπει στα windows δεν δουλεύει καθόλου. Φαντάστηκα ότι είναι θέμα των windows, οπότε πήγα από την επιδιόρθωση να επαναφέρω το laptop στην αρχική του κατάσταση και εκεί διαπίστωσα το εξής, ότι το πληκτρολόγιο δεν ανταποκρινόταν καθόλου ούτε μέσα στις επιλογές για την επιδιόρθωση. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
k_b Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το πληκτρολόγιο του laptop το αντικατέστησες μόνος σου ή το πήγες σε σέρβις; Αν είναι το δεύτερο να τους το πας πισω και να τους αναφέρεις το πρόβλημα, αν το άλλαξες μόνος σου τότε ξανάνοιξέ το και έλλεγξε όλες τις συνδε΄σεις με το πληκτρολόγιο. Αν έχει καλωδιοταινία βγάλ'την και ξαναβάλ'την.
John_F_L Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το πληκτρολόγιο το αντικατέστησα μόνος μου. Την καλωδιοταινία την έχω βγάλει και ξαναβάλει αρκετές φορές. Συνεχίζει να δουλεύει μόνο στο bios.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα