buuren Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλημερα παιδια. Εχω ενα θεμα απο χθες με τον ηχο στο pc με πολλα παρασιτα. Πριν 4 μερες αποφασισα να κανω ενα dual boot ( windows 7 & 8 ). Ολα οκ μεχρι που χθες αρχισε να βραχνιαζει ο ηχος. Παρασιτα και μαλιστα πολλα. Στην αρχη λεω μπα ιδεα μου θα ναι και πιο μετα παραγινε το κακο. Παρατηρω οτι οταν παιζει μουσικη απο το youtube ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα αλλα καμια σχεση με τον ηχο που ειχα. Το hard disk sentinel λεει οκ... Εκανα απεγκατασταση και εγκατασταση drivers... Αλλαξα player... Τιποτα. Η κατασταση ειναι ιδια και στα 2 λειτουργικα. *η καρτα ηχου ειναι η asus xonar xense. *τα ηχεια τα logitech z 523. Βοηθηστε με γιατι θα σκασω ,απο χθες εχω σαλταρει. Νομιζω οτι θα κλεισω τον υπολογιστη και θα τον ξανανοιξω σε 6 μηνες...
keravnos21 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το προβλημα σου μαλλον ειναι το κλασσικο καρφακι που κανεις την συνδεση των ηχειων σου με το pc . Δοκιμασε με κανενα αλλο σετ ηχεια η με τιποτα ακουστικα και πες μας αν συνεχιζει να ακουγεται. 1
username-taken Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εάν έχεις βάλει και Ethernet over power line σύστημα αυτές τις μέρες, ίσως να είναι και αυτό. Έχω τα Z....κάτι κάτι απο Logitech (5.1) και όταν ξεκινά να κατεβάζει το PC είναι λες και άναψα μια παλιά TV χωρίς κανάλι. 1
WalkerSW Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αλλα ηχεία ή ακουστικά δοκιμασες για να δουμε αν έιναι θεμα ηχείων ή κάρτας? 1
buuren Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Λοιπον παιδια πηγα και πηρα μια προεκταση καλωδιο καρφι 3,5 mm male-female και το εβαλα αναμεσα μηπως και φταιει αυτο αλλα δεν... Δεν εχω δοκιμασει αλλα ηχεια η τα ακουστικα. Ηχεια δεν εχω. Εχω τα ακουστικα αλλα για να τα συνδεσω στην καρτα ειναι γολγοθας. Το tower ειναι χωμενο σε μια βιβλιοθηκη διπλα στο γραφειο και πρεπει να τα λυσω ολα για να συνδεσω αλλα θα το κανω για να το καθαρισω. Παρατηρησα οτι μονο στα τραγουδια εχει θεμα, για παραδειγμα οταν βαζω να ακουσω ομιλια (τραγκας σοου!!) ειναι μια χαρα. Παιδια υπαρχει περιπτωση απο τη σκονη να ειναι το θεμα? Πρεπει να εχει πηξει στην σκονη,εχω να το καθαρισω 8 μηνες. Να εχει παει σκονη δηλαδη στην pci και να μην κανει καλη επαφη? Το λεω γιατι ενας φιλος ειχε ενα θεμα με τις μνημες και οταν τις εβγαλε και τις καθαρισε δουλευαν κανονικα. *Ευχαριστω για το ενδιαφερον και το χρονο σας.
buuren Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Καλημερα στην παρεα. Επανερχομαι μετα απο μια εξοντωτικη μερα οπου ελυσα ολο το pc. Μετα απο ενα καλο καθαρισμα ο ηχος ειναι μια χαρα, ολα ειναι οπως πριν. Εβγαλα την καρτα ηχου και φυσηξα και το slot της... Μπορω να πω οτι δεν ειχε και πολυ σκονη στους 8 μηνες (περιμενα περισσοτερο να πω την αληθεια). Οποτε το συμπερασμα κατα 99% δειχνει να ηταν η σκονη. Απλα το αναφερω ενημερωτικα. Και μια ερωτηση. Εχω το κουτι coolermaster haf 922 που ειναι σουρωτηρι κυριολεκτικα , υπαρχει τροπος να κλεισω με καμια πατεντα τις τρυπες? κανενα φιλτρο δηλαδη, εχω σκεφτει το τουλι απο τους γαμους αλλα θα ειναι μια αηδια το ασπρο...
WalkerSW Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μαυρο καλσόν, αλλα θα σου μειώσει σημαντικά το airflow... οποτε προσοχή στις θερμοκρασίες , ειδικα αμα το πωίγεις και μεσα σε έπιπλο. 1
username-taken Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2013 Ακόμη μία ψήφος για λεπτό μαύρο καλσόν. Όσο πιο λεπτό τόσο πιο καλά. Αν και όταν το είχα μέσα σε 2-3 μήνες το πολύ είχε χαλάσει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα