antemar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Θέλω να χρησιμοποιώ το skype σε ένα εξοχικό που ούτε σταθερή γραμμή ΟΤΕ υπάρχει, ούτε κάποιο δωρεάν ασύρματο Wi-Fi. Ρώτησα στις εταιρείες κινητών κ η μόνη που μου έδωσε ελπίδες ήταν η wind η οποία στη περιοχή βγαίνει με 2G (κόστος 25€ για 30GB). Πείτε μου αν αξίζει το κόπο ή αν υπάρχουν άλλες λύσεις.
SPANK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Οκ και πες οτι το βάζεις το θέμα εκτος της τιμής ομως ειναι αν εκει θα εχει σχετικά καλό σήμα για να μπορείς να μιλάς στο Skype η θα κόβεται ολη την ώρα και 2G κιολας ουτε καν 3G, τι να πω αν θες να ρισκάρεις για μια φορά δοκίμασε το να εισαι έτοιμος ομως να κλαψεις τα λεφτά σου σε ενδεχόμενο που δεν πιάνει
bele Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Η απλη πλοηγηγση μεσω 2G ειναι απελπισια..να λειτουργησει το skype ειναι μαλλον απιθανο..θα θες κανα πενταλεπτο μονο να κανεις log in στο account σου. Οποτε για pc ξεχασε το..Αν εχεις κανα smartphone οπου μπορει να λειτουργησει skype εχεις μια ελπιδα με την προυποθεση να εχεις καλο σημα 2G 1
antemar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια άλλη λύση?
SPANK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αλλη λύση δυστηχώς δεν νομίζω οτι υπάρχει περα του usb stick αφου δεν υπάρχει ουτε γραμμή τηλεφώνου ουτε καποι free wifi spot εκει κοντά. Κοιτα το αλλο που υπάρχει αλλα δεν ξέρω για ποσο καιρό το θές το internet (για περίοδο καλοκαιριού η για πάντα) ειναι το δορυφορικό internet που δίνει η Site: http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5240">Forthnet 1
antemar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αλλη λύση δυστηχώς δεν νομίζω οτι υπάρχει περα του usb stick αφου δεν υπάρχει ουτε γραμμή τηλεφώνου ουτε καποι free wifi spot εκει κοντά. Κοιτα το αλλο που υπάρχει αλλα δεν ξέρω για ποσο καιρό το θές το internet (για περίοδο καλοκαιριού η για πάντα) ειναι το δορυφορικό internet που δίνει η Site: http://www.forthnetgroup.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=5240">Forthnet Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα αυτή τη λύση. Επειδή επιμένω στο θέμα skype, το έχεις δοκιμάσει? Θεωρείς ότι δε θα έχω πρόβλημα?
SPANK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα αυτή τη λύση. Επειδή επιμένω στο θέμα skype, το έχεις δοκιμάσει? Θεωρείς ότι δε θα έχω πρόβλημα? Δεν εχω δοκιμάσει το δορυφορικό internet αλλα φαντάζομαι οτι δεν θα εχεις πρόβλημα με το skype τωρα δεν ξέρω απο θέμα κόστους + εξοπλισμού αν συμφέρει.
bele Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Nαι μονο το δορυφορικο μενει αλλα το κοστος ειναι αρκετα μεγαλο..απο θεμα ταχυτητας δεν θα εχεις προβλημα, αλλα τα ping θα ειναι πολυ υψηλα (200+). Το skype θα λειτουργει μια χαρα.
antemar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Από τη wind μου είπαν να πάρω το στικάκι τους κ εάν δεν έχω skype να το επιστρέψω πίσω (εννοείται πως θα μου επιστρέψουν κ αυτοί τα χρήματα). Τι λέτε? Να δοκιμάσω πρώτα αυτό ή τσάμπα κόπος? 1
bele Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αν σου εγγυηθουν επιστροφη χρηματων κτλπ δοκιμασε τι να πω..ποτε δεν ξερεις, αλλα μην εχεις πολλες ελπιδες.
poulinos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 α.δεν χανεις κατι να το δοκμασεις. β.εχω δοκιμασει voip τηλεφωνια πανω απο δορυφορικο ιντερνετ(το ping δενε ιναι απλα 200 ειναι πανω απο 400) και η καθυστερηση ηταν μικρη.την συνηθιζεις δηλαδη.τωρα και στο sKype θα εχεις λιγο καθυστερηση αλλα δεν ειναι προβλημα
antemar Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 α.δεν χανεις κατι να το δοκμασεις. β.εχω δοκιμασει voip τηλεφωνια πανω απο δορυφορικο ιντερνετ(το ping δενε ιναι απλα 200 ειναι πανω απο 400) και η καθυστερηση ηταν μικρη.την συνηθιζεις δηλαδη.τωρα και στο sKype θα εχεις λιγο καθυστερηση αλλα δεν ειναι προβλημα Στη περιπτωση β) αναφέρεσαι στο δορυφορικό της forthnet ή για την εναλλακτική λύση της wind?
biomecanoid Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Aμα σε ενδιαφέρει παρα πολύ το internet μπορείς να κανεις Point το Point Wireless Link με κάποια άλλη τοποθεσία που έχει internet.
poulinos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Στη περιπτωση β) αναφέρεσαι στο δορυφορικό της forthnet ή για την εναλλακτική λύση της wind? της forthnet το tooway.
antemar Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Aμα σε ενδιαφέρει παρα πολύ το internet μπορείς να κανεις Point το Point Wireless Link με κάποια άλλη τοποθεσία που έχει internet. Πως γίνεται αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα