vizolover Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 "I'm sorry, Dave. I'm afraid I can't do that." 4
spyd Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 μολις οι πωλησεις πιασουν πατο,θα βγει ενα firmware που θα τα αναιρει ολα, και θα γυρισει στη παλια πολιτικη της εταιρειας....
aris1986 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ο διευθηντης της Sony (υπευθηνος για το playstation) ανοιγει σαμπανιες τωρα στο γραφειο του. Και εχει βαλει μουσική! 1
sacram73gr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Family members from this marriage or previous ??is it ok to play with my husband if ism gay married or only where marriage is legal??!!πινουμε έτσι ;!;!ολοι μαζί 1
neokosmitis13 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το ps4 ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΝΛΑΙΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑΣ ΕΚΔΟΤΗΣ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ Αφού το έχουν δηλώσει οι άνθρωποι και το έχουν πει Τώρα ο έλληνας πως ξέρει ότι θα κάνει το ίδιο,δεν ξέρω μάλλον εμείς βλέπουμε το μέλλον.. και η Sony δεν έχει ανάγκη καμία εταιρία ,αυτές έχουν την Sony επειδη δεν το εχω προσεξει οτι το εχουν δηλωσει,μπορεις να ποσταρεις το αρθρο ή βιντεο/συνεντευξη οπου δηλωνουν τετοιο πράγμα;
qsis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Πω ρε φιλε με παρακολουθει ε; Κριμα, ενω δεν το κανουν δορυφοροι, ουτε γινεται στο fb account μου, ουτε στα mail μου.. πουθενα. Μονο το Xbox One με παρακολουθει. Εγω θα το αγορασω εσυ εχεις μεινει στη παρακολουθηση; 1
atropa Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 χαχαχα!! να νε καλα η microsoft και μας διασκεδάζει. ορίστε.. και ανησυχούσατε οτι η αγορά του desktop πέφτει.
blackkiller Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Σε ό,τι αφορά τα μεταχειρισμένα παιχνίδια και τις μεταπωλήσεις τονίζεται ότι ΔΕΝ θα υπάρχουν χρεώσεις, αλλά για να γίνει οποιαδήποτε μεταβίβαση θα πρέπει ο αγοραστής να βρίσκεται στη λίστα των φίλων του πωλητή για τουλάχιστον 30 ημέρες και κάθε παιχνίδι θα μπορεί να ανταλλάσεται μόνο ΜΙΑ φορα. Πάντως, το τοπίο παραμένει θολό στον τομέα των ενοικιάσεων, αφού η Microsoft πετά το μπαλάκι στην πλευρά των developers και των καταστημάτων (να αποφασίζουν μεταξύ τους αν θα επιτρέπεται η ενοικίαση.
Toufas Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Sorry MS but και αν δεν κάνεις στροφή 360 μοίρες το χ1 θα πάει άπατο στροφη 360 μοιρες... 3
qsis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Σε ό,τι αφορά τα μεταχειρισμένα παιχνίδια και τις μεταπωλήσεις τονίζεται ότι ΔΕΝ θα υπάρχουν χρεώσεις, αλλά για να γίνει οποιαδήποτε μεταβίβαση θα πρέπει ο αγοραστής να βρίσκεται στη λίστα των φίλων του πωλητή για τουλάχιστον 30 ημέρες και κάθε παιχνίδι θα μπορεί να ανταλλάσεται μόνο ΜΙΑ φορα. Πάντως, το τοπίο παραμένει θολό στον τομέα των ενοικιάσεων, αφού η Microsoft πετά το μπαλάκι στην πλευρά των developers και των καταστημάτων (να αποφασίζουν μεταξύ τους αν θα επιτρέπεται η ενοικίαση. η ms δε μπορει να πεταξει κανενα μπαλακι, αφου πρακτικα αυτη δημιουργει ολη την απαιτουμενη υποδομη για να γινουν οσα προκειται να γινουν το μονο που ουσιαστικα λεει ειναι οτι ΑΝ βρεθει κανας φιλοτιμος publisher και θελει αυτα δε θα γινουν , ενω παραλληλα διαφημιζει τη συνεργασια της με την EA και τον σκυλο του cod..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 στροφη 360 μοιρες... trolololol fail
KilliK Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 αυτο ειναι που προσπαθουν να σταματησουν σε αυτη τη γενια και οχι τη πειρατεια που ακομα δε ξερουν τι εκταση θα παρει ΑΝ θα παρει στο ps3 για παραδειγμα η πειρατεια ηταν και παραμενει σχεδον μηδενικη, στο xbox ειναι ολοκληρη φασαρια α μπραβο. αυτο πανε να χτυπησουν οι game publishers με μπροσταρη την MS. μιλαμε για αγορα εκατομμυριων, απο την οποια οι publishers δεν παιρνουν κανενα μεριδιο. οποτε φυσικο και επομενο ειναι να θελουν να αλλαξει αυτη η κατασταση, με το να ελεγχουν την αγορα αυτοι.
RobinBlack Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Εμένα μου αρέσει η προσέγγιση της Sony στο θέμα πειρατεία: μηνύσεις. Απλό, αποτελεσματικό και δεν ενοχλεί τον gamer.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα