Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση ουτε μια στο εκατομυριο να μην ακολουθηση την ιδια πολιτικη και η σονυ αλλοστε ουτε η μικροσοφτ ουτε και σονυ κανουν κουμαντο στους providers των παιχνιδιων.Θα δειτε πανω κατω τα ιδια θα μας πει και η σονυ.Η απαντηση μας θα ειναι εμπαργκο και στους δυο. :mad:

Δημοσ.

στο τελος παλι η nintendo θα πουλησει τα κερατα της απο το πουθενα και θα αποδειχτει  για πολλοστη φορα εφταψυχη  :lol:

• Like 16
Δημοσ.

Ας τα παρουν οι κονσολακιδες τα προιοντα τους να τους βαλουν στις επομενες εκδοσεις και δωρο εναν τυπα που θα τους παρακολουθει αν βαζουν σωστα το dvd στην κονσολα τι ωρα επαιξαν ποσες ωρες και τα λοιπα... Εχει καταντησει εκτρωμα αυτο το πραγμα. Χθες ειχε και το ντοκιμαντερ στην ΕΤ1 για την google και τα google books. Ολα οδευουν στην συνεχη παρακολουθηση των παντων. 

Στο θεμα του xbox 1 τωρα. Ωραια κονσολα ωραιες δυνατοτητες αλλα ειναι και παλι λιγες μπρστα σε αυτα που τους αναγκαζει να υποστουν για να παιξουν ενα καταραμενο παιχνιδι. Δηλαδη αυτο το νταβατζιλικι να ελεγχουν τα παντα ειτε ειναι αντεγραμμενο ειτε το δανεισες online σε καποιον και τα συνναφη ειναι σκετη βλακεια. Θα αναγκαστουν να το παρουν πισω λογικα, αλλα δεν πιστευω οτι και παλι δεν θα παρακολουθουν ποιοι παιζουν αντιγραφες...

Δημοσ.

Απάτη σκέτη το νέο xbox αν ισχύσουν τελικά αυτά.

Και αν ακολουθήσει και η Sony, (που το λογικό είναι οτι τα έχουν συμφωνημένα), προβλέπω να εκτοξεύονται οι τιμές στις κάρτες γραφικών για pc.

λες; πιστευω οτι αρκετοι μετα απο αυτα θα το γυρισουν σε pc , το ποσοι ομως θα ειναι αυτοι ειναι το θεμα 

οσο για τις τιμες των καρτων εχει ηδη  φροντισει η nvidia..

Θα αναγκαστουν να το παρουν πισω λογικα, αλλα δεν πιστευω οτι και παλι δεν θα παρακολουθουν ποιοι παιζουν αντιγραφες...

εχεις δει με τι προθυμια και ρυθμους η ms παιρνει πισω πραγματα τωρα τελευταια..

το ολο ζητημα ειναι τι θα κανει η sony , αν ακολουθησει και αυτη αναλογες τακτικες τοτε φυσικα δε θα παρει τιποτα πισω

αλλα ακομα και αν η sony δεν κανει τα ιδια , μην περιμενεις και απο την ms  να μην επιμεινει για ενα αρκετα σημαντικο διαστημα 

σιγουρα θα πιστευουν οτι ετσι θα ειναι πιο ελκυστικη σαν πλατφορμα για διαφορες εταιρειες που βγαζουν παιχνιδια οι οποιες  λυσσανε και κλαιγονται για τα μεταχειρισμενα πολυ περισσοτερο απο οτι για τη πειρατεια , μιας και απο κει χανουν πολυ περισσοτερα χρηματα 

αυτο παντως που θα εχει ενδιαφερον ειναι το πώς θα αντιδρασουν μεγαλες αλυσιδες του εξωτερικου παντα  οι οποιες εχουν σημαντικους τζιρους απο μεταχειρισμενους τιτλους

δηλαδη αν αυτες με τη σειρα τους προωθησουν περισσοτερο μια κονσολα (ας υποθεσουμε τα wii u και ενδεχομενως το ps4) οπου δε θα ισχυουν πολιτικες σαν της ms 

και αυτες με τη σειρα τους θα μπορουσαν να ασκησουν μεγαλη πιεση γιατι εχουν διαφορετικο συμφερον σχετικα με το θεμα

Δημοσ.

Περα απ τις μαλιακιες που κανουν με τη μεταπωληση, η δυνατοτητα να κατεβασεις και να παιξεις οποιοδηποτε απ τα παιχνιδια σου σ οποιοδηποτε xbox1 εχεις μπροστα σου χωρις περαιτερω κοστη, ειναι πολυ καλη.

Κατι πολυ βασικο πανω σ αυτο ομως, θα ειναι η κονσολα να πωλειται σαν ενα τερματικο και οχι σαν μια πληρης συσκευη, μιας και περναει πλεον στην κατηγορια παροχη υπηρεσιων.

Στη γενια του xbox1,wiiu, ps4, οι διαφορες σε σχεση με τις προηγουμενες θα ειναι σχετικα μικρες και κυριως αυτα για τα οποιο ολοι φωναζουν πανω στις πολιτικες των εταιριων. Απ την επομενη γενια ομως, λογικα θα στραφουν προς cloud gaming, το οποιο μαλλον θα μεταφραζεται σαν pay to play per month. Για μενα προσωπικα εκει σταματαει και η ιστορια μου με τις κονσολες και νομιζω και για πολους ακομα.

Δημοσ.

Στην ουσία, την άδεια χρήσης αγοράζουμε και όχι αυτό καθ' αυτό το δισκάκι, we 've been lawyered.

αυτο ομως αγγιζει τα ορια της παρανοιας , ειδικα στη συγκεκριμενη αγορα οπου αγοραζω παιχνιδι ακομα και τωρα σημαινει αγοραζω και το φυσικο μεσο που μπορω να κραταω στο χερι μου, να πεταω στο τοιχο και φυσικα  να δανειζω στους φιλους μου 

επισης η καθημερινη συνδεση στο internet αν μιλαμε για κονσολες ειναι εκτος τοπου και χρονου για πολλους και αυτονοητους λογους 

και φυσικα θα αναφερω το "κλασικο" παραδειγμα παω καποιες μερες το καλοκαιρι στο εξοχικο μου στο χωριο  και θελω μαζι μου τη κονσολα μου τι θα γινεται εκει ; 

θα εχει ο μεσος 15χρονος μαζι του ενα smartphone με πακετο data  να κανει wifi hotspot το κινητο του (εφ'οσον υποθεσουμε οτι εχει 3g στην ανω κολοπετινιτσα) για να βεβαιαωθει η ms οτι ολα ειναι οκ; 

μου ακουγεται αστειο και φυσικα αναιρει σε τεραστιο βαθμο την απλοτητα χρησης μιας κονσολας 

• Like 6
Δημοσ.

Οπα...δηλαδη καθε φορα που θελω να παιξω ενα παιχνιδι πρεπει να παω να σκαω 40-60€ σε ενα καταστημα για να το αγορασω ειτε να βρω εναν τυπο που να εχει ορεξη να μου ενοικιασει τον τιτλο ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ...???

Και πρεπει να εχω ιντερνετ στην κονσολα μου?

Και αν δεν θελω η ms να τσεκαρει την κονσολα?

Απλα η κονσολα ψοφαει?

Δεν λειτουργει?

Πρεπει απαραιτητα να με επιτηρει ο big brother καθε μερα?

Μαλλον μετα το PlayStation 1 ειναι καιρος να επιστρεψω στα χωραφια της Sony!

Δημοσ.

Τι λε ρε ms σιγα μην μας γ@μ** κιόλας...Δηλαδη θα μου πεις το ποσοι θα παιξουν το παιχνιδι που αγορασα στην κονσολα που εχω πληρωσει εντος του σπιτιου μου?????Δηλαδη πες οτι εχω ενα παρτυ και θελουμε να παιξουμε κατι πανω απο 10 ατομα εναλλάξ,θα σου παρω την αδεια???? Καλα εχουν να πεσουν μηνυσεις στην ευρωπη για καταχρηστικούς ορους...Καταλαβαινετε επισης οτι θα σπασει γρηγορα διοτι θα στραβωσει τοσο πολυ η κοινοτητα που θα κανουν ουρες για να το χακαρουν...ΟΙ fan της sony μην φατε εχει γλαροσουπα,τα ιδια σκατα θα κανει στανταρ...

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά απορώ με τα σχόλια σας.... Το ιδιο ειχε ανακοινώσει και θα κάνει το PS4... Έλεος μερικοί.... Αλλά υπάρχει γενική συνήθεια στο φόρουμ να κράζουμε και να πατώνουμε την Microsoft και να θεοποιούμε άλλους.., όποτε δεν παραξενεύομαι.

• Like 3
Δημοσ.

μολις μετα απο οσα διαβασα εκανα την επιλογη μου... PlayStation4 για μενα . Αν και το 360 μου το κατα ευχαριστηθηκα....

Ειμουν ετοιμος να κανω day 1 στο ΧΒΟΧ αλλα μετα απο οσα διαβαζω ουτε last 1.... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...