Souljam Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 στο 97% των μαγαζιων που βγαινω για ποτο τον τελευταιο καιρο συμβαινει το εξης..ολοι παιζουν τα ιδια και με το υφος του καλυτερου.. WTF δεν μπορουν ολοι να ειναι πισω απο τα deck δηλαδη με το ζορι..;; πιστευω προσωπικα και αν συμφωνειτε η διαφωνητε μαζι θα ηθελα να μου το γραψετε..ο dj σαν εικονα ειναι κατι το μαγικο ειναι καποιος απο τον οποιο περιμενεις να πρωτοπορησει ο dj παντα ηταν φευγατο ατομο ποιο μπροστα απο ολους τους αλλους..αυτο ειναι που μαγευει τους παντες και προσπαθουν να κοπιαρουν , εκει που θελω να καταληξω ειναι το οτι αν μιξαρεις οικονομοπουλο και το καθε λογης τουμπερλεκι φιλε δεν εισαι dj εισαι λατερνα στην καλυτερη.εντελει , σε αυτη την χωρα η μοδα ειναι το κυριαρχο κολπο για να μαζευεις χρηματα απο τον καθε πιτσιρικα.. Sent from my iPhone using Insomnia 3
spacecowboy Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 μπα φιλε μου ετσι εχει γινει η φαση mainstream λαικα, γυφτο-elektro, "edm" και αγιος ο θεος ο κοσμος δεν θελει κατι διαφορετικο... η κατασταση που περιγραφεις μπορει να ισχυε στα 90s μα οχι σημερα παντος δεν διαφωνω με τα λεγομενα σου για αυτο αλλοστε παρατησα το djλικη εγω τη μουσικη αγαπω και μουσικη ηθελα να παιζω αλλα κατι τετοιο δεν ειναι δυνατον να γινει σημερα (κανεις δεν θα σε παρει) να παιζεις πχ τετοια μουσικη... http://snd.sc/19laj6q ακομη και στο ιντερνετ που τα ανεβαζω κανεις δεν τα ακουει αλλα δεν "beep" μαρεσουν εμενα
Souljam Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 εκει που πρεπει παιζω αλλα με τρωει το οτι δεν παλευεται αυτο το φιασκο την σημερον ημερα..ο καθενας κανει οτι του ερθει..πλεον δεν διασκεδαζω πουθενα πραγματικα.. Sent from my iPhone using Insomnia 1
kage Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2013 δεν γινεται να συγκρινεις με το εξωτερικο λογο γλωσσας. παρολ αυτα ποιον θεωρειτε διαφορετικο στο θεμα μιξαρισμα για να καταλαβω. νομιζω οτι καθε πολη εχει πλεον ενα μαγαζι για διαφορετικη μουσικη.οχι trance,psy,drum n bass
Souljam Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2013 θεωρω διαφορετικο αυτον που δεν χρησιμοποιει το κουμπακι sync για αρχη..σε συνεχεια οταν δεν παιζει αυτα που παιζουν στο ραδιο και τελος να ειναι dj γιατι αγαπαει την μουσικη τον ρυθμο το nightlife και οχι για να ριξει την γκομενα που τον εγραφε οσο ηταν σερβιτορος.. εχω ενα point δεν μπορεις να πεις... Sent from my iPhone using Insomnia
Defector Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2013 θεωρω διαφορετικο αυτον που δεν χρησιμοποιει το κουμπακι sync για αρχη..σε συνεχεια οταν δεν παιζει αυτα που παιζουν στο ραδιο και τελος να ειναι dj γιατι αγαπαει την μουσικη τον ρυθμο το nightlife και οχι για να ριξει την γκομενα που τον εγραφε οσο ηταν σερβιτορος.. εχω ενα point δεν μπορεις να πεις... Sent from my iPhone using Insomnia Χμ, μα, τι μου θυμίζουν όλα αυτά, άραγε; Μήπως το W; Μήπως το DC; Η λίστα είναι ατελείωτη. Το κακό δεν είναι, μόνο, ότι υπάρχουν DJ τέτοιας "ποιότητας", αλλά, ότι υπάρχουν "clubbers" τέτοιου χαμηλού επιπέδου. Αν είναι να πάω σ' ένα μαγαζί, ν' ακούω τα ίδια και τα ίδια σκουπίδια, να βλέπω υποτιθέμενους-wannabe ανθρώπους της υψηλής κοινωνίας, (μη χέσω), τότε, ευχαριστώ, θα κάτσω σπιτάκι μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα