giokou Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Αυτό είναι από τα πιο σωστά πράγματα που διάβασα εδώ και καιρό Μα πώς να διαφωνήσω κι εγώ όταν πρυτανεύει η λογική και όχι ο fanboyσμός? 1
sotirisxp Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Συνήθως αυτά τα vs τα αποφεύγω , αλλα να πω και εγώ την γνώμη μου. 7950,7970,670,680 όποια και να πάρει κανείς ίδια πράγματα περίπου θα δεί σε 1080p. Για παιχνίδια η πιο έξυπνη αγορά ήταν και είναι ακόμη η 7950 Tα bench δεν δείχνουν την δυναμική μιας κάρτας. Τα bench συνήθως είναι με κλοκαρισμένες κάρτες. Η nvidia έχει κλειδωμένες τάσεις στο 1,15.Αν δεν ήταν όλα αυτά τα γραφήματα θα ήταν διαφορετικά. Κάθε κάρτα ακόμη και της ίδιας υλοποίησης είναι διαφορετική. π.χ με χαλαρό o/c στο 1,15 [/img] nice scor! teokos! πολυ ενδιαφερον που οι καρτες αυτες ανεβαζουν τοσο ψηλα ρολογια με στοκ ταση Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2013 από sotirisxp
domigr Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2013 Τελος οσων αφορα το τροφοδοτικο εχω το κορσαιρ το 500σι εξ και ψαχνομε να κανω το τεστ που μου ειπε ο φιλος Νικος υπαρχει ακομα μια τελευτεα ελπηδα! παντως εγω θα σου ελεγα να την δοκιμασεις και σε pc με μεγαλυτερο psu γιατι τα 500watt ειναι λιγo οριακα πιστευω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα