delpetro Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Εμενα παντως εχει coil/whine-squeeze και η........ γυναικα μου... και δε παιρνει και rma. οχι ρε φιλε και εγω κλαιω για μια κολοκαρτα
nikos1982 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2013 το ενδεχομενο να παιζει και κατι με το τροφοδοτικο να μην δίνει σωστη ταση στην καρτα το έχετε σκεφτει?αν αλαξες οπως λες 2 καρτες και εχεις το ιδιο προβλημα το παλικαρη που του την πουλησες σου εκανε παραπονα για θορυβο?.δοκιμασε την σε καποιο φιλο σου να δεις αν κανει το ιδιο.
delpetro Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 το ενδεχομενο να παιζει και κατι με το τροφοδοτικο να μην δίνει σωστη ταση στην καρτα το έχετε σκεφτει?αν αλαξες οπως λες 2 καρτες και εχεις το ιδιο προβλημα το παλικαρη που του την πουλησες σου εκανε παραπονα για θορυβο?.δοκιμασε την σε καποιο φιλο σου να δεις αν κανει το ιδιο. Οχι δεν εκανε παραπονα γιατι του ειπα γιατι την πουλαω 50 ευρο κατω ,λογο του θορυβου.Αλλα το τροφοδοτικο δεν ειναι και καμια πατατα ρε φιλε! Οχι δεν εκανε παραπονα γιατι του ειπα γιατι την πουλαω 50 ευρο κατω ,λογο του θορυβου.Αλλα το τροφοδοτικο δεν ειναι και καμια πατατα ρε φιλε! ασε που τωρα που ψαχτικα ..σε φορουμ και διαφορα σαιτ βρωμαει ο τοπος απο 7870 με το ιδιο προβλημα σε μεγαλητερο η μικροτερο βαθμο!
Ashmadia Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2013 Οχι δεν εκανε παραπονα γιατι του ειπα γιατι την πουλαω 50 ευρο κατω ,λογο του θορυβου.Αλλα το τροφοδοτικο δεν ειναι και καμια πατατα ρε φιλε! ασε που τωρα που ψαχτικα ..σε φορουμ και διαφορα σαιτ βρωμαει ο τοπος απο 7870 με το ιδιο προβλημα σε μεγαλητερο η μικροτερο βαθμο! Δηλαδη την δικη σου μαλ... αστοχια θα την χρεωθει το insomnia? (για τα -50Ε μιλαω) Φαντασου δηλαδη τα παιδια να σε αναγκαζαν να αγορασεις και οχι να σου προτειναν (και μαλιστα αφιλοκερδως, και 2ο μαλιστα επειδη εσυ δεν ειχες ιδεα) τι ειχε να γινει, 8 σελιδες κλαμα θα ειχαμε. Ενα πραγμα σου ευχομαι: να πας να παρεις το καλυτερο σκυλι της Νvidia (γιατι οσο να πεις σκυλι ειναι η xt) και να εχει coil whine. Σου αξιζει μετα απο 4 σελιδες thread, μετα απο οσα σου εγραψαν οσοι γνωριζουν τι ειναι το coil whine και πως αντιμετωπιζεται, οτι καρτα και αν πεσει στα χερια σου να ξεπατωνεται καθε φορα. Ψαξου λιιιιιιγο περισσοτερο και θα δεις οτι ο τοπος βρωμαει γενικα coil whine. Και μολις τελειωσεις το google search το πιο τιμιο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ζητησεις 2 συγνωμες, μια επειδη εκραξες χωρις λογο και αλλη μια γιατι αρνηθηκες πεισματικα να δεχτεις την βοηθεια που σου δοθηκε για 2η φορα απο αυτο το φορουμ. (ανιδιοτελως ξανα, γραφικος καταντω) 1
delpetro Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δηλαδη την δικη σου μαλ... αστοχια θα την χρεωθει το insomnia? (για τα -50Ε μιλαω) Φαντασου δηλαδη τα παιδια να σε αναγκαζαν να αγορασεις και οχι να σου προτειναν (και μαλιστα αφιλοκερδως, και 2ο μαλιστα επειδη εσυ δεν ειχες ιδεα) τι ειχε να γινει, 8 σελιδες κλαμα θα ειχαμε. Ενα πραγμα σου ευχομαι: να πας να παρεις το καλυτερο σκυλι της Νvidia (γιατι οσο να πεις σκυλι ειναι η xt) και να εχει coil whine. Σου αξιζει μετα απο 4 σελιδες thread, μετα απο οσα σου εγραψαν οσοι γνωριζουν τι ειναι το coil whine και πως αντιμετωπιζεται, οτι καρτα και αν πεσει στα χερια σου να ξεπατωνεται καθε φορα. Ψαξου λιιιιιιγο περισσοτερο και θα δεις οτι ο τοπος βρωμαει γενικα coil whine. Και μολις τελειωσεις το google search το πιο τιμιο που θα μπορουσες να κανεις ειναι να ζητησεις 2 συγνωμες, μια επειδη εκραξες χωρις λογο και αλλη μια γιατι αρνηθηκες πεισματικα να δεχτεις την βοηθεια που σου δοθηκε για 2η φορα απο αυτο το φορουμ. (ανιδιοτελως ξανα, γραφικος καταντω) Ηρεμισε λιγο πιες κατι να χαλαρωσεις κανε κατι το χρειαζεσε!
reignmanGG Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Προσπαθεις να τους βγεις και απο πανω? Εσυ εισαι αυτος που κλαιει ρε φιλε. Οι αλλοι δεν εχουν κανα κερδος που προσπαθουν να σε βοηθησουν. Στον αλλο λες να πιει κατι να χαλαρωσει? Ελα ρε man... και λιγη τσιμπα δεν εβλαψε.
JimRdesign Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 ρε delpetro έπρεπε και εσύ να είσαι πιό καχύποπτος και να ψαχτείς πιό πολύ πριν αγοράσεις κάτι,λες και δεν ξέρεις οτι υπάρχουν παντού fanboys που συμβουλεύουν με βάση το φανατισμό τους και όχι αντικειμενικά και ρεαλιστικά.Προσωπικά δεν ξαναπέρνω προιόντα της amd αλλα δυστηχώς έπρεπε να πάθω για να μάθω.
Hawk7 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2013 Χωρις να απευθυνομαι συγκεκριμενα σε κανενα ατομο,το συγκεκριμενο τοπικ κατα την γνωμη μου θα επρεπε να κλεισει. Ο φιλος ειχε προβλημα με coil.Του εξηγηθηκε απο πολλα παιδια,αναμεσα και εγω,με παμπολες amd,και nvidia,και δεν ειχα ποτε προβλημα.Οντως ο φιλος στον οποιο του πουληθηκε η καρτα, μπορει να μην εχει το προβλημα,και να ειναι του τροφοδοτικου.Ισως,μπορει. Αυτα συμβαινουν,και η επιθεση εδω και 4 σελιδες στην ιδια την amd,ειναι απλα αστεια. Τα ιδια συμβαινουν και στην nvidia,και του δοθηκανε αναλογα βιντεο,για gtx 670,gtx 680 μολις σχεδον σε τελευταιες καρτες της εταιρειας. Ειναι να μην σου τυχει ειπαμε.Την ευθυνη την εχουν οι εταιρειες υλοποιησης,και οχι η κατασκευαστρια εταιρεια του chip της gpu!Aυτες θελουν το "κραξιμο",και πραγματικα δεν καταλαβαινω αυτα περι fanboys.Ολοι δινουμε την βοηθεια μας,χωρις να εχουμε μετοχες σε καμια εταιρεια,χωρις να μας πληρωνει κανεις.Ουτε μαγαζια με ειδη υπολογιστων δεν εχουμε. Eμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτε περισσοτερο,απο το να του προταθει η διαδικασια της εγγυησης,οπως και εγινε.Προσφατα,μολις διαβασα περι των προβληματων στις cpu της intel,και στην ολοκαινουρια σειρα Haswell.Δηλαδη οι φιλοι της intel,θα τρεξουν να μας πουνε οτι δεν θα αγορασουν ξανα Intel; Πραγματικα θα ηθελα να το δω και αυτο,αν υπαρχει λιγη λογικη,στο οτι κανεις δεν ειναι τελειος. Εγω στο παρελθον επαθα απο nvidia,ΑΛΛΑ ξαναπηρα nvidia.Eκτοτε δεν μου ξανασυνεβη.Καθαρα θεμα ατυχιας,και εταιρειας υλοποιησης. Ολα τα αλλα,ειναι απλα διχως νοημα. 4
delpetro Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ρε παιδια παραδεχομαι οτι κλαιω αλλα δεν καταλαβενω γιατι το περνουν πρωσοπικα ο αλλος μου λεει δεν εχεισ τσιπα ο αλλος ζητα 5 -6 συγνωμες ειχα ενα προβλημα ενωειτε πως θα το αναφερω στο ινσομνια που να παω στο παπακια κολοφτιαγμενα τουμπανα εκει που λενε για καρμπιρατερ και ζαντες?Ξερω ποιοι ηταν αυτοι που μου προτειναν ΑMD και τους ευχαριστω που ασχοληθικαν μαζι μ χωρης να ζητισουν ανταλαγμα αν ο σκοπος μου ηταν να κραξω απλα 4-5 ατομα ηταν παω στο τοπικ που ανοιξα ζητοντας βοηθεια και τους κραζω αλλα δεν μου φτενε προφανος ειναι ικανοπιοιμενοι και γ αυτο με εσπροξαν εκει.Το λαθος ειναι ο τιτλος και το αρχηκο μυνημα οκ ειναι καπος το υφος αλλα οχι κακοβουλο σε καμια περιπτωση! επισης αν καποιος απανταει καλο θα ειναι να διαβαζει και τις 4 σελιδες πριν γραψει αλλιος δεν εχει νοημα!Τελος οσων αφορα το τροφοδοτικο εχω το κορσαιρ το 500σι εξ και ψαχνομε να κανω το τεστ που μου ειπε ο φιλος Νικος υπαρχει ακομα μια τελευτεα ελπηδα!
sotirisxp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 ρε delpetro έπρεπε και εσύ να είσαι πιό καχύποπτος και να ψαχτείς πιό πολύ πριν αγοράσεις κάτι,λες και δεν ξέρεις οτι υπάρχουν παντού fanboys που συμβουλεύουν με βάση το φανατισμό τους και όχι αντικειμενικά και ρεαλιστικά.Προσωπικά δεν ξαναπέρνω προιόντα της amd αλλα δυστηχώς έπρεπε να πάθω για να μάθω. τι επαθες?
JimRdesign Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 τι επαθες? μία ζωή ειχα nvidia(7600gs,7800gx2,8800gts)χωρίς κανένα πρόβλημα.Πέρσι με αρκετή καχυποψία πήρα 6850 της amd και απο τότε είχα για 6 μήνες προβλήματα μέχρι να φτιάξουν τα drivers.Ομολογώ τον τελευταίο μισό χρόνο όλα δουλεύαν άψογα αλλα και πάλι η επιδόσεις της δεν με ικανοποιούσαν ακόμα και σε αναλύσεις 1366χ768.Πήρα 660ti και ησύχασα.
Ashmadia Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 μία ζωή ειχα nvidia(7600gs,7800gx2,8800gts)χωρίς κανένα πρόβλημα.Πέρσι με αρκετή καχυποψία πήρα 6850 της amd και απο τότε είχα για 6 μήνες προβλήματα μέχρι να φτιάξουν τα drivers.Ομολογώ τον τελευταίο μισό χρόνο όλα δουλεύαν άψογα αλλα και πάλι η επιδόσεις της δεν με ικανοποιούσαν ακόμα και σε αναλύσεις 1366χ768.Πήρα 660ti και ησύχασα. Ναι στα 300Ε η 660ti ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει. Φαντασου να ειχε παρομοιες επιδοσεις με την 7870XT στα 220Ε. Delete thread, delete ignorance. 1
JimRdesign Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ναι στα 300Ε η 660ti ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει. Φαντασου να ειχε παρομοιες επιδοσεις με την 7870XT στα 220Ε. Delete thread, delete ignorance. η ποιότητα πληρώνεται φίλε τι να τις κάνω τις επιδόσεις αν τα drivers κρασάρουν τα παιχνίδια όλη την ώρα.
Thanos1972 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Κανεις αλλος που του κρασαρουν οι Drivers στα παιχνιδια???? 6
f1vettel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Γιατι καθε φορα που τυχαινει αστοχια υλικου σε μια ΑΤΙ/ΑΜD ερχονται ολοι και λενε <<Εμ,τα θελες και τα παθες,τα λεγαμε εμεις να παρεις nVidia,το παθημα να σου γινει μαθημα>> ενω αμα εχει μια nVidia καρτα αστοχια υλικου λετε <<Συμβαινουν αυτα,πηγαινε τη για αντικατασταση>>? η ποιότητα πληρώνεται φίλε τι να τις κάνω τις επιδόσεις αν τα drivers κρασάρουν τα παιχνίδια όλη την ώρα. Παντως εγω απο τον Δεκεμβριο οσες φορες εχω δει στο insomnia προβλημα με Catalyst Drivers κατα 95% οφειλεται στην ασχετοσυνη του χρηστη. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα