MoviemakerGr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Συνταγμα ολοι παιδες με τις καρτες σας για τσαμπουκα........ κοτουλες Με τους παλιούς IDE δίσκους ακόμα καλύτερα.. 1
rfc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 οποιος γουσταρει φερνει και τροφοδοτικα, εγω θα σκασω μυτη με ενα XFX 3,5 κιλων παντως
Hawk7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Επειδή η κατάσταση μου φαίνεται για τρολάρισμα, να πω ότι πολλές φορές οι κάρτες γραφικών, οι μητρικές και φυσικά τα τροφοδοτικά έχουν Coil noise. Όσον αφορά της χαλασμένες κάρτες γραφικών, είναι λάθος να λέμε μου χάλασε η ATi, άρα η ATi είναι κακής ποιότητας. Την υλοποίηση (πχ ASUS) πρέπει να κατηγορήσουμε αν κατηγορήσουμε κάποιον και όχι τον σχεδιαστή (Ati) του πυρήνα. Οι reference εκδόσεις των καρτών, συνήθως είναι ζεστές και κάνουν θόρυβο, οπότε φίλε μου δεν φταίει η Ati γι' αυτό. Συμφωνω απολυτα,και νομιζω οσο το δυνατον αντικειμενικα,ετσι ειναι. Οταν οι καρτες εχουν προβλημα,υπευθυνοι ειναι οι εταιρειες υλοποιησης(κακη ποιοτητα πυκνωτων,κυκλωματων κλπ),και οχι αμεσα η nvidia,η' η amd. Aυτο ειπα και'γω.Νομιζω και στο συνολο ολα τα παιδια λενε το ιδιο.Εαν επροκειτο για επεξεργαστες,τοτε ναι,εκει την ευθυνη την φερει η intel,και η amd μονο. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2013 από Hawk7
Zapee995 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Συμφωνω απολυτα,και νομιζω οσο το δυνατον αντικειμενικα,ετσι ειναι. Οταν οι καρτες εχουν προβλημα,υπευθυνοι ειναι οι εταιρειες υλοποιησης(κακη ποιοτητα πυκνωτων,κυκλωματων κλπ),και οχι αμεσα η nvidia,η' η amd. Aυτο ειπα και'γω.Νομιζω και στο συνολο ολα τα παιδια λενε το ιδιο.Εαν επροκειτο για επεξεργαστες,τοτε ναι,εκει την ευθυνη την φερει η intel,και η nvidia μονο. Συμφωνω σε αυτα που γραφεις αλλα θελω να κανω μια διορθοσουλα. Πυκνωτης που ακουγεται, δεν ειναι κακης ποιοτητας αλλα αμοιβαιο κακο. Παρε οποια συσκευη θες και θα δεις οτι σε μεγαλο ποσοστο υπαρχει coil noise σε διαφορες συσκευες. Ειναι σα να λεμε οτι οι πιο πολλοι ετσι φτιαχτηκαν για να δουλευουν. Φανταζομαι τα συνανταμε ολοι καθε μερα καπου . 1
Ashmadia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Συμφωνω σε αυτα που γραφεις αλλα θελω να κανω μια διορθοσουλα. Πυκνωτης που ακουγεται, δεν ειναι κακης ποιοτητας αλλα αμοιβαιο κακο. Παρε οποια συσκευη θες και θα δεις οτι σε μεγαλο ποσοστο υπαρχει coil noise σε διαφορες συσκευες. Ειναι σα να λεμε οτι οι πιο πολλοι ετσι φτιαχτηκαν για να δουλευουν. Φανταζομαι τα συνανταμε ολοι καθε μερα καπου . παω να κανω rma τον φορτιστη του κινητου μου. Τωρα εξηγηται εκεινο το βουιτο οταν ειναι "εν κενω". 1
Zapee995 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 παω να κανω rma τον φορτιστη του κινητου μου. Τωρα εξηγηται εκεινο το βουιτο οταν ειναι "εν κενω". Αρκιβως, παντου. Εγω ακομα θυμαμαι το sony ericsson v800 που ειχα και οταν ειχε ησυχια το ακουμπαγα στο αφτι μου και ακουγοτανε υπερβολικα. Αν το πηγαινα τοτε στο "Γερμανο" του χωριου, το λιγοτερο που θα παθαινα ηταν να φαω κλοτσιες. 1
qsis Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 παω να κανω rma τον φορτιστη του κινητου μου. Τωρα εξηγηται εκεινο το βουιτο οταν ειναι "εν κενω". κι εμενα τσιριζει ο φορτιστης του κινητου μου 1
Ashmadia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 http://9gag.com/gag/3750929 Συνομωσια θανατου οι πυκνωτες... Αρχικα βασανιζουν τα αυτια μας...
Hawk7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Συμφωνω σε αυτα που γραφεις αλλα θελω να κανω μια διορθοσουλα. Πυκνωτης που ακουγεται, δεν ειναι κακης ποιοτητας αλλα αμοιβαιο κακο. Παρε οποια συσκευη θες και θα δεις οτι σε μεγαλο ποσοστο υπαρχει coil noise σε διαφορες συσκευες. Ειναι σα να λεμε οτι οι πιο πολλοι ετσι φτιαχτηκαν για να δουλευουν. Φανταζομαι τα συνανταμε ολοι καθε μερα καπου . Φιλε Zapee,λεμε το ιδιο πραγμα.Εαν διαβασεις τα παραπανω σχολια μου,τα εχω αναφερει.Δεν αντιλεγω σε τιποτα. Ολα τα hardware,εχουν προβληματα.Αναφερθηκα με λεπτομερειες σε αυτο το ζητημα,και με παραδειγματα. Δεν κατηγορω,και ουτε το εκανα,καμια κατασκευαστρια εταιρεια επεξεργαστων. Εαν το Coil ειναι φυσιολογικο,η' καποιο προβλημα,νομιζω οι τεχνικοι τα γνωριζουν καλυτερα. Φυσικα τα συνανταμε καθημερινα.Αυτο ειπα και'γω.Ο τιτλος του θεματος,περισσοτερο μου εβγαζε κατι σαν,καποιος ηρθε να δημιουργησει εντυπωσεις,με οτι αυτο συνεπαγεται. Εγω σαν τιτλο θα εβαζα,οπως εχω προαναφερει,"Θορυβος σε 7870". Το amd vs nvidia,καπου αλλου παραπεμπει,και νομιζω το καταλαβαινεις. Συνεπως λεμε η πλειοψηφια το ιδιο πραγμα.Ετσι ειναι,και ετσι πρεπει να το αντιμετωπιζουμε.
Zapee995 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Φιλε Zapee,λεμε το ιδιο πραγμα.Εαν διαβασεις τα παραπανω σχολια μου,τα εχω αναφερει.Δεν αντιλεγω σε τιποτα. Ολα τα hardware,εχουν προβληματα.Αναφερθηκα με λεπτομερειες σε αυτο το ζητημα,και με παραδειγματα. Δεν κατηγορω,και ουτε το εκανα,καμια κατασκευαστρια εταιρεια επεξεργαστων. Εαν το Coil ειναι φυσιολογικο,η' καποιο προβλημα,νομιζω οι τεχνικοι τα γνωριζουν καλυτερα. Φυσικα τα συνανταμε καθημερινα.Αυτο ειπα και'γω.Ο τιτλος του θεματος,περισσοτερο μου εβγαζε κατι σαν,καποιος ηρθε να δημιουργησει εντυπωσεις,με οτι αυτο συνεπαγεται. Εγω σαν τιτλο θα εβαζα,οπως εχω προαναφερει,"Θορυβος σε 7870". Το amd vs nvidia,καπου αλλου παραπεμπει,και νομιζω το καταλαβαινεις. Συνεπως λεμε η πλειοψηφια το ιδιο πραγμα.Ετσι ειναι,και ετσι πρεπει να το αντιμετωπιζουμε. Το ξερω οτι και εσυ το ιδιο λες, απλα το διορθωσα για να φανει το ποστ πιο καθαρο-σωστο ως προς το τι θες να πεις. Μη δινεις σημασια στο τι γραφει ο καθε τιτλος, μπορα ειναι θα περασει.
saiz Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 ρε σεις ποσα ποστ θα κανετε για να λεει ο ενας στον αλλο το ιδιο λεμε 1
Hawk7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 ρε σεις ποσα ποστ θα κανετε για να λεει ο ενας στον αλλο το ιδιο λεμε Saiz,σαφως αστειευεσαι Να μην το συζητησουμε ετσι οπως το εθεσες Θα ειμαστε τελειως ΟΤ.
delpetro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Οποιος τολμισει να μην πει το ιδιο με ολους τους αλλους θα υποστει τις συνεπιες...Καθε φορα που θα κοιματε θα σκαω με την φοβερη καρτουλα μου και θα τρεχω το 3δ μαρκΜετανοειτε... 1
rfc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 κι εμενα τσιριζει ο φορτιστης του κινητου μου Εμενα παντως εχει coil/whine-squeeze και η........ γυναικα μου... και δε παιρνει και rma. 11
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα