delpetro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλησπερα αυπνοι!Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ολοι εδω μεσα προτινετε AMD πριν αγορασω καρτα συνβουλευτικα το φορουμ με αποτελεσμα να αγορασω 2 καρτες σε 15 μερες.δηλαδη αγορασα την XFX 7870 2gb core edition μετα απο προτροπη των χρηστών του φορουμ μεσα σε 1 βδομαδα την πουλησα σε ενα παλικαρι απο εδω απ την κοινοτιτα του site με ζημία 50€ μετα πειρα την shaphire 7870 xt και ακομα ευχαριστιμενος δεν ειμαι κανουν ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ θορυβο αν εχετε υπ οψην σας ενα mp3 που εβγενε στα κινητα ενα σπαστικο ηχο που εμοιαζε με σφυριγμα που κοριφονετε σε καποια φαση!το αυτο, θορυβος θερμοκρασιες , και οσο να ναι τα spikes τους τα εχουν!yamaha yamaha τα λεφτα μου πισω να χα(δεν κανει ριμα με την AMD)nvidia και ησυχασες! 3
Zapee995 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ο θορυβος σε πειραξε? Απο επιδοσεις πως τα παει? 1
Tenshi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δλδ, αν καταλαβα καλά, πλέον θα πρέπει να έχουμε και disclaimer κάτω απο τις συμβουλές μας. Μάϊστα... 1
Thanos1972 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Σα δεν ντρεποσαστε λεω εγω κολοπαιδα που συμβουλευετε κιολας τους υπολοιπους.ου να μου χαθειτε . Για να δουμε,σε ποση ωρα θα κλειδωθει.... 1
delpetro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ο θορυβος σε πειραξε? Απο επιδοσεις πως τα παει? το video τα λεει ολα! Οσων αφορα τα περι disclaimer και τις ειρωνιες απλα ειπα την γνωμη μου μπορει να παρεξηγηθηκε το υφος μου συγνωμη γ αυτο παντα η συμβουλες ειναι ευπροσδεκτες απλος εμενα δεν μου βγηκε!
Zapee995 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Αφου το βιντεο τα λεει ολα, σκεψου οτι και οι Nvidia μπορει να εχουν coil whine...Ειναι σε τι κομματι θα πεσεις. Απο επιδοσεις παντως δε μας ειπες τι λεει και τι σε χαλαει. 1
delpetro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 coik whine..ωστε υπαρχει και ορισμος γ αυτο το φενομενο?και μου πεσαν 2 κομματια εμενα?πφφφ δλδ μπορω να παω πλαισιο να τους πω εχει coik whine παρτο πισω?απο επιδοσεις τι να σ πω εχω φαει τετοια φρικη με το θορυβο που δεν ασχολουμε!(καλες ειναι)
Ashmadia Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 force vsync on και αντιμετωπιζεις και τα σπασιματα. Α, και αυτα ισχυουν για ολες τις καρτες. Σε εμενα εκανε θαυματα. Δεν πρεπει να ειναι "επιστρεψιμο" προβλημα. Δεν χανεις κατι να δοκιμασεις.
Zapee995 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Rma για το προβλημα σου, δε ξερω κατα ποσο θα σχοληθει το καταστημα με το συγκεκριμενο θεμα.
Tenshi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Οι 4 (μήν είναι και 5) τελευταίες vga που είχα στην κατοχή μου, είχαν coil whine, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο."Υποτίθεται" οτι μπορείς να ζητήσεις RMA ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν στα ξένα fora.Δέν θα το δοκίμαζα στην θέση σου,όχι υπο τις συνθήκες και λογική που επικρατούν στην Ελληνική αγορά.Τώρα αν οι θερμοκρασίες και ο θόρυβος είναι θέμα,μπορείς να επενδύσεις 50 ευρώ (με όλη τη σημασία της λέξης) σε μια aftermarket ψυκτρα της Arctic Cooling. edit:Apologies...60 ευρώ,λάθος μου.Ταπεινός...
delpetro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Οι 4 (μήν είναι και 5) τελευταίες vga που είχα στην κατοχή μου, είχαν coil whine, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο. "Υποτίθεται" οτι μπορείς να ζητήσεις RMA ή τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν στα ξένα fora.Δέν θα το δοκίμαζα στην θέση σου,όχι υπο τις συνθήκες και λογική που επικρατούν στην Ελληνική αγορά. Τώρα αν οι θερμοκρασίες και ο θόρυβος είναι θέμα,μπορείς να επενδύσεις 50 ευρώ (με όλη τη σημασία της λέξης) σε μια aftermarket ψυκτρα της Arctic Cooling. edit:Apologies...60 ευρώ,λάθος μου.Ταπεινός... κατι τετοιο θα κανω αλλα τι μαρκα ηταν η καρτες που ειχες?αυτες οι 4 -5 Επισης ξεχασα να αναφερω ετσι οπως κυνηγουσα γουρουνια στο FC3 τρωει μια φλασια και ακουγα ηχο αλλα ολη η οθονη ηταν γκρι!μετα εκανα ρεσταρτ και δεν εμπενε καν στο παιχνιδι κατι ερορ ελεγε δεν εδοσα σημασια εκλεισα το γαμοπισι που μουεχει σπασει τα νευρα και πηγα για καφε τωρα ομως παιζει..!το θεμα ειναι οτι σκασα 280 ζεστα και μετριτα για να παιζω οποτε θελω εγω οχι οποτε θελει αυτο!
Tenshi Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Gecube 1950pro>Sapphire 3850>Sapphire 4870>Sapphire 4870x2>Gigabyte 7950WF3 Δέν υπήρξα Sapphire fan,απλά έτυχε οι συγκεκριμένες υλοποίησεις να είναι πιο φτηνές απο τον ανταγωνισμό/πέτυχα κάποια προσφορά ή αποτελούσαν και την μοναδική λύση (πχ 3850 σε AGP).H πιο παλιά κάρτα ήταν η Gecube του 2006 και η νεότερη η Gigabyte,οπότε δέν υπάρχει κάποιο pattern (να πείς οτι είναι θέμα εταιρείας).Οποιαδήποτε κάρτα μπορεί να έχει coil whine...
delpetro Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Gecube 1950pro>Sapphire 3850>Sapphire 4870>Sapphire 4870x2>Gigabyte 7950WF3 Δέν υπήρξα Sapphire fan,απλά έτυχε οι συγκεκριμένες υλοποίησεις να είναι πιο φτηνές απο τον ανταγωνισμό/πέτυχα κάποια προσφορά ή αποτελούσαν και την μοναδική λύση (πχ 3850 σε AGP).H πιο παλιά κάρτα ήταν η Gecube του 2006 και η νεότερη η Gigabyte,οπότε δέν υπάρχει κάποιο pattern (να πείς οτι είναι θέμα εταιρείας).Οποιαδήποτε κάρτα μπορεί να έχει coil whine... οποτε ολες AMD ηταν ε μα πως να μην εχεις coil whine?Eγω εχω αλαξει 3 nvidia και ηταν ολες Κυρίες ΟΛΕΣ αξεχαστες ενω τωρα που το προσπαθεισα με τις ΑΜD 2 στα 2 FAIL!Εκει κολαει ο τιτλος ντρανγγομπολακια! 1
Aristomaxos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Eγω εχω αλαξει 3 nvidia και ηταν ολες Κυρίες ΟΛΕΣ αξεχαστες ενω τωρα που το προσπαθεισα με τις ΑΜD 2 στα 2 FAIL!Εκει κολαει ο τιτλος ντρανγγομπολακια! EPIC (εννοώ ο χαρακτηρισμός ντρανγγομπολάκιας) ! 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα