spunakos Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Παιδια θελω να κανω μια ερωτηση στους γνωστες κινητης τηλεφωνιας.Ελενξα στο skroutz για το 920 και μου εχει προκαλεσει απορια η τρελη διαφορα σε τιμες που το πιο φτηνο ξεκιναει απο 398 € και σε γνωστα καταστηματα που κανω συνηθως τις αγορες μου η τιμη ειναι στα 680 €.Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι συμβαινει αυτο ?
nikoskon Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 <p><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif;font-size:13px;">Καλησπερα παιδια εχω μια απορια και θελω να με βοηθησει και να μου εξηγησει καποιος που γνωριζει. Γιατι στο skroutz υπαρχουν μαγαζια τα οποια πουλανε τα ιδια κινητα 200, 300 ευρω πιο φθηνα απο τα τον κοτσοβολο το media markt plaisio και τα λοιπα. ποια ειναι η διαφορα μεταξυ τους ειναι στα κινητα Η τιποτε αλλο?</span><br><br><br><span style="color:rgb(51,51,51);font-family:Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif;font-size:13px;">ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ</span></p> Ψάξε το θέμα "Κινητά από skroutz" στο παρόν section. Sent from my iPhone
Moderators stormrain Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/487977-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%BF-skroutz/page-3
Προτεινόμενες αναρτήσεις