evoracing Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα... Έχει ένας φίλος μου το laptop Packard Bell EN TK85 και ανεβάζει θερμοκρασίες σε CPU-GPU 86-76. Μου είπε να το ανοίξουμε για να του αλλάξουμε πάστα και για τυπικό καθαρισμό αλλά εγώ laptop δεν έχω ξανά ανοίξει. Βρήκα ένα βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=j0OJRQ6xmX8 δεν φαίνεται και πολύ δύσκολο, απλά θέλω να μου πείτε τι να προσέξω?και κάτι άλλο, γίνετε σε θύρα usb να ανεβάσω τα Volt για να να πηγαίνει με μεγαλύτερη ταχύτητα η βάση με ανεμιστήρα διότι δεν ψύχει καθόλου...
coolerman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Κανείς? κατσαβίδι καλό και υπομονή. κοίτα πρώτα το videaki να πάρεις μια "γεύση" πάστα έχεις; thermal pad;; αν δεν έχεις καλό είναι να αγοράσεις πρώτα,πρωτού ξεκινήσεις! δεν νομίζω να γίνεται αυτό με την βάση.δουλεύουν σε συγκεκριμένες στροφές ποιά βάση έχεις;;
evoracing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Έχω πολλά μεγέθη αλλά όχι μαγνητικά (βέβαια μπορώ να κολλήσω έναν μαγνήτη πάνω για να τα τραβάει). Το είδα, πολλές βίδες Έχω αυτήν. Άμα δω ότι το ανοίγω βάζω αυτήν και μετά από κανένα 3-4 μήνες βάζω καλύτερη πάστα. Θα βάλω την ίδια σε CPU-GPU?
coolerman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Έχω πολλά μεγέθη αλλά όχι μαγνητικά (βέβαια μπορώ να κολλήσω έναν μαγνήτη πάνω για να τα τραβάει). Το είδα, πολλές βίδες Έχω αυτήν. Άμα δω ότι το ανοίγω βάζω αυτήν και μετά από κανένα 3-4 μήνες βάζω καλύτερη πάστα. Θα βάλω την ίδια σε CPU-GPU? η prolimatech είναι μια χαρά. αυτό θα το δείς,μπορεί να χρειαστείς thermal pad στην gpu,μπορεί να είναι και με πάστα. καθάρισμα τις παλιάς πάστας με νωτισμένο σε (καθαρό) οινόπνευμα χαρτί κουζίνας.
evoracing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Οκ σε ευχαριστώ πολύ...Για το άλλο θέμα με τα usb ξέρεις άμα γίνετε?
coolerman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Οκ σε ευχαριστώ πολύ... Για το άλλο θέμα με τα usb ξέρεις άμα γίνετε? μια καλή βάση αγορά ..μιας και θα κάνεις αυτήν την δουλειά με το φρεσκάρισμα.πιάνει και καλοκαιράκι τώρα! σου απάντησα ποιό πάνω
Antwni Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δε γίνετε να αυξήσεις τις στροφές του ανεμιστήρα... Ποια βάση έχεις? (αν και σε ρώτησε και ο ΆΛΛΟΣ ) Όσο για το άλλο...τα περισσότερα laptops έχουν pads και όχι πάστα...
evoracing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλά ντε δεν το είδα Νομίζω αυτή είναι (δεν το έχω τώρα)... Δε γίνετε να αυξήσεις τις στροφές του ανεμιστήρα... Ποια βάση έχεις? (αν και σε ρώτησε και ο ΆΛΛΟΣ ) Όσο για το άλλο...τα περισσότερα laptops έχουν pads και όχι πάστα... Θα παίξει ρόλο άμα βάλω paste? που θα βρω pad :/
coolerman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλά ντε δεν το είδα Νομίζω αυτή είναι (δεν το έχω τώρα)...Θα παίξει ρόλο άμα βάλω paste? που θα βρω pad :/ θα βάλεις οτι έχει,έχει πάστα,προσθέτεις πάστα New,έχει thermal pad το βγάζεις και προσθέτεις New. απο που είσαι;; thermal pad
evoracing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Καλά ντε δεν το είδα Νομίζω αυτή είναι (δεν το έχω τώρα)...Θα παίξει ρόλο άμα βάλω paste? που θα βρω pad :/ θα βάλεις οτι έχει,έχει πάστα,προσθέτεις πάστα New,έχει thermal pad το βγάζεις και προσθέτεις New.απο που είσαι;; thermal pad Νέα Ιωνία μένω. Ελπίζω σε μαγαζί (μικρό ειναι αλλά έχει και service) να βρω thermal pad :/Παντός σε άλλο laptop που είδα (νομίζω acer) είχε πάστα. Sent from my iPod touch using Insomnia
coolerman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Νέα Ιωνία μένω. Ελπίζω σε μαγαζί (μικρό ειναι αλλά έχει και service) να βρω thermal pad :/Παντός σε άλλο laptop που είδα (νομίζω acer) είχε πάστα. ενα κομματάκι μικρό θέλεις,ελπίζω αν βρείς. κοίτα και στο λίνκ που σου δίνω μην σε βολέψει το coolbytes. μερικά έχουν,μερικά δεν έχουν πάστα έχουν thermal pad
evoracing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ποια η διαφορά μωρέ ? Είναι πάστα σε ψηλό στερεά μορφή για έυκολη εγκατάσταση... Δηλαδή αν βάλω παστα δεν θα ψύχεται?
coolerman Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Ποια η διαφορά μωρέ ? Είναι πάστα σε ψηλό στερεά μορφή για έυκολη εγκατάσταση... Δηλαδή αν βάλω παστα δεν θα ψύχεται? αν δεν πατάει καλά επάνω στο chipaki με την παστα & την ψύκτρα θα έχεις πρόβλημα. προσωπικά το έχω κάνει σε λάπτοπ,έβγαλα το thermal pad και άπλωσα λιγοστή πάστα."πάτησε" καλά όμως ότι θερμοκρασίες είχε με το thermal pad άντε να κατέβηκε 4/5 βαθμούς,χωρίς πρόβλημα μέχρι ώρας αρκεί να μην έχει κενό chip/ψύκτρα,να πατάει καλά κοινώς.
evoracing Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2013 Το άνοιξα και δείτε την κατάσταση της παστας. Αλλά απο ότι είδα στην CPU έχει paste και στην GPU pad.CPUGPU Στην GPU να αφαιρέσω το pad και να βάλω paste?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα