Προς το περιεχόμενο

Assetto Corsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω αρρωστησει με το παιχνιδι... τσιμπησα και την g27 και το παλευω αλλά εξακολουθω να κυριαρχω στις τελευταιες θεσεις :P , θα κανω μια βλακεια και θα μεινω πισω ολο το παιχνιδι... Δεν εχει σημασια όμως το ευχαριστιέμαι όπως και να χει...

Λοιπόν... μπορουμε και να οργανωθούμε για races αν γουσταρετε να μπαινουμε ολοι μαζι σε κανα server και να λυωσουμε μερικα λάστιχα, teamspeak υπαρχει διαθέσιμο και αν δουμε οτι μαζευόμαστε μπορουμε να οργανώσουμε και ladders κτλ κτλ

Πολυ καλη η ιδεα σου! οσοι ειναι κατοχοι του παιχνιδιου και μπορουν να παιξουν ον λαην, μπορουν να γραφουν εδω το ονομα τους που εχουν στο steam, να γινουν τα add κτλ, να παιζουμε.

• Απαντ. 503
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Διάβασα το review σου. Να διορθώσεις αυτό περί του damaging. Απλά ακόμα δεν το έχουν βάλει. Αλλά θα μπει , δεν είναι θέμα licencing. Mάλιστα σε ένα update τους, πέρασε "κατα λάθος" κ πήραμε μια ιδέα : πχ damage.PNG

Διορθώθηκε. Thanks for the heads up!

Δημοσ.

Τα γραφικά είναι πολύ καλά σε ότι αφορά τα μοντέλα των αυτοκινήτων και λιγότερο σε ότι αφορά τους περιβάλλοντες χώρους. Περιμένουμε μια αναβάθμιση στις 18 Ιουλίου οπότε θα δούμε αν κάτι θα βελτιωθεί και στον οπτικό τομέα.

Δημοσ.

Το Asseto Corsa είναι πλέον σε φάση απογείωσης.

Δεν έχει περάσει καιρός που βγήκαν τα modding tools και οι modders έχουν πιάσει φωτιά.

Με το ζόρι γράφω γιατί πονούν τα δάκτυλά μου. Από το πρωί , τωρα σταμάτησα.

Αρχικά με το υπέροχο mod GP2 2014 http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/formula-corsa-modding-gp2-2014-season-0-9-1-released.11921/

όπου δεν έχω λόγια και μετά με την φανταστική Selby Cobra http://www.assettocorsa.net/forum/index.php?threads/shelby-cobra-released-v0-1.955/

σε 3 εκδόσεις παρακαλώ , όπου δεν κατάφερα ακόμα να γράψω έναν valid γύρο στο Ring.

Δεν υπάρχουν όρια σε αυτό το παιχνίδι.

ΟΛΟΙ πρέπει να το έχουν στον σκληρό τους.

• Like 2
Δημοσ.

impressive!! To απογευματακι θα κατσω να τα προσθεσω όλα :)

Υπάρχει κανεις που δουλευει με crossfire? Γιατι στο asseto δουλευει μόνο η μία μου 7970 και αυτη κωλοβαράει...

Δημοσ.

Μακραν το καλυτερο Driving Simulator που εχω παιξει. :)
Και τα γραφικα του μου αρεσουν αρκετα!

acs_2014_05_14_22_51_55_05.jpg

acs_2014_07_15_18_43_45_31.jpg

acs_2014_07_15_18_39_16_40.jpg

Δημοσ.

Σκεφτήκαμε με τον Orgios να ξεκινήσουμε -άτυπα στην αρχή- μια συνάντηση κάθε εβδομάδα για να τρέχουμε όλοι μαζί. Αυτό μπορεί να οδηγήσει αργότερα σε ένα είδος πρωταθλήματος μεταξύ μας αλλά έχουμε καιρό μέχρι τότε.

Υπάρχει διαθέσιμο Teamspeak για επικοινωνία, οπότε όποιος επιθυμεί ας με κάνει add στο steam (newlynx) και αν με δει online ας μου στείλει μήνυμα για να τοu δώσω τα στοιχεία του TS server. Διαφορετικά ας μου στείλει pm στο insomnia.

Σκοπός μας είναι να γνωριστούμε μεταξύ μας και να περάσουμε καλά τρέχοντας και μαθαίνοντας ο ένας από τον άλλο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...