johnny.tifosi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 ρε παιδιά κανα φθηνό τιμόνι να αρχήσω? δεν θέλω να επενδύσω σε τιμόνι απλά να παίζω όποτε βαριέμαι(για αρχή γιατί άμα σκαλώσω προβλέπεται γερή επένδυση) υπάρχει τίποτα? ακόμα και μεταχειρισμένο? κανά μοντέλο να κοιτάξω που να αξίζει/μπορείς να παίξεις το παιχνίδι? Θα σου προτεινα να παρεις την φτηνοτερη Logitech που θα βρεις λογω ποιοτητας και υποστηριξης, αλλα βλεπω στο σκρουτζ οτι κανει 130 ευρω Εγώ έχω από το 2008 μια Logitech Formula Force EX των 50 ευρώ που είναι άψογη... Εναλλκτικ ά ψάξε ίσως κάτι σε thrustmaster διαβάζοντας πάντα και κανένα review. Ερωτηση: Ποσο απαραίτητη ειναι η τιμονιερα στο παιχνιδι? Πιστευετε οτι καποιος θα μπορουσε να ειναι ανταγωνιστηκος με gamepad ή πληκτρολογιο? Εχουμε καποιον που ισως δοκιμασε όλες τις εναλλακτικες να μας πει εντυπώσεις? Υ.Γ. Οκ ήταν παραπανω απο μια ερωτηση Δεν εχει νοημα να παιξεις χωρις τιμονιερα. Το λεω οχι για να φανω εξυπνος αλλα επειδη το παιχνιδι ειναι simulator. Αρα οχι μονο θελεις να προσομοιωσεις την εμπειρια οδηγησης, αλλα και να απολαυσεις στα χερια σου τις αντιδρασεις του τιμονιου στα κερμπ κλπ. Αν θες να παιξεις ντε και καλα με πληκτρολογιο η χειριστηριο διαλξε κατι πιο arcade. 1
GIOVINCO Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Εγώ έχω από το 2008 μια Logitech Formula Force EX των 50 ευρώ που είναι άψογη... Αυτη εχω κι εγω φιλε. Μπορεις να μου πεις πως την εχεις σεταρει (πως εχεις τοποθετησει τα πενταλ βασικα) να παρω και απο σενα καμια ιδεα? Αλλιως να παρω μια βαση να τελειωνω.
johnny.tifosi Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Αυτη εχω κι εγω φιλε. Μπορεις να μου πεις πως την εχεις σεταρει (πως εχεις τοποθετησει τα πενταλ βασικα) να παρω και απο σενα καμια ιδεα? Αλλιως να παρω μια βαση να τελειωνω. Το τιμονι σφιγμενο στο γραφειο -προφανως- και τα πενταλ κοντρα στον τοιχο. Αν το γραφειο σου ειναι μεγαλο βαλε τιποτα αλλο αναμεσα στα πενταλ και τον τοιχο για να φτανουν τα ποδια σου (πχ παλια εβαζα το subwoofer). 1
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Άλλο TRUST και άλλο THRUSTMASTER... Το T100 είναι αξιοπρεπές.... άμα σου πω ότι τώρα το είδα για το trust!
GIOVINCO Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2014 λοιπον βολεψα τα πενταλ, εβαλα και Site: αυτες τις ρυθμισεις και το παιχνιδι ειναι απολαυση για πειτε : 1) καμια αλλαγη σε ρυθμισεις 2) ποιες πιστες/αμαξια ειναι τα αγαπημενα σας 3) υπαρχει ποιοτικο υλικο να κατεβασουμε απο καπου?
chek2fire Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Gz!! εχεις φτιάξει γαμώ την ιστορία εκεί πέρα για racing games
wazzaa Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Πότε να έρθω σπίτι σου??? ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ!!!!!!
aliakas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 tnx guys για τα σχόλια και τα likes Πότε να έρθω σπίτι σου??? ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ!!!!!! χα χα αν μένεις Λαμία κάτι μπορεί να γίνει 1
DimAslan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Πολύ καλό το καθισματάκι... Μέχρι να περάσει η κρίση εγώ θα είμαι 50 και ίσως έχω λεφτά για μια DxRacer καρεκλίτσα κι έτσι σκεφτόμουν μήπως έβαζα bucket από αμάξι εν τω μεταξύ...
aliakas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 δεν χρειάζεσαι τέτοιο κάθισμα μια βόλτα σε μάντρα με παρατημένα-μεταχειρισμένα αυτοκίνητα παίρνεις ένα καθισματακι αυτοκινήτου με τα ραουλα του και η όλη φάση δεν νομίζω να σου κοστίσει πάνω από 30-50 ευρω ανάλογα πόσο καταπονημένη είναι και πόσο απελπισμένος είναι ο μαντράς την πας και σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων την πλένεις και είναι σαν καινούρια 1
wazzaa Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Εγώ πάλι έχω αυτή την καρέκλα και αισθάνομαι λες και είμαι σε αγωνιστικό..... 1
Orgios Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Και γω παρομοια καρεκλα εχω αλλα τα ροδακια δεν βολευουν, ολο διορθωνω την θεση 1
Orgios Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Εχω αρρωστησει με το παιχνιδι... τσιμπησα και την g27 και το παλευω αλλά εξακολουθω να κυριαρχω στις τελευταιες θεσεις , θα κανω μια βλακεια και θα μεινω πισω ολο το παιχνιδι... Δεν εχει σημασια όμως το ευχαριστιέμαι όπως και να χει... Λοιπόν... μπορουμε και να οργανωθούμε για races αν γουσταρετε να μπαινουμε ολοι μαζι σε κανα server και να λυωσουμε μερικα λάστιχα, teamspeak υπαρχει διαθέσιμο και αν δουμε οτι μαζευόμαστε μπορουμε να οργανώσουμε και ladders κτλ κτλ 3
GIOVINCO Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2014 Η Trento Bondone hill climb ενω υπαρχει στο σαιτ γιατι δεν ειναι μεσα στο παιχνιδι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα