newlynx Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 To πήρα και εγώ πριν λίγο ευχόμενος για μελλοντική απόκτηση τιμονιέρας. Για αρχή και το X360 pad θα με βολέψει.
djkostas84 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 @liakjim που βλέπεις τους γύρους και τα χιλιόμετρα ? Μάλλον απο εδώ! 1
wazzaa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Προβλέπεται πολύ καλό αλλά θα ήθελα να το παίξω σε κανονικό release....Κάτι με χαλάει στο early Access.Να μου πεις, "ρε τρόμπα, παίζεις το grid 3 αντί του Assetto??" δίκιο έχετε αλλά δεν ξέρω.....
aliakas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μάλλον απο εδώ! εγώ που δεν το έχω ανοιχτό το RSR (ή το ανοιγα όποτε θυμόμουνα) μου λέει στο προφίλ μου 78 γύρους και 214 χιλ LOL με 120 ώρες online το θέμα είναι το game από μόνο του να μας παρέχει αυτά τα στοιχεία όπως κάνει το iracing Να μου πεις, "ρε τρόμπα, παίζεις το grid 3 αντί του Assetto??" δίκιο έχετε αλλά δεν ξέρω..... αν δεν έχεις τιμονιερα δικαιολογησε εξάλλου μην μπερδεύεις sim με arcade
wazzaa Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Αντιθέτως μου αρέσουνε περισσότερο τα simulator.....Επίσης έχει φιλαράκι την Logitech G25 και μου έχει πει άμα θέλω να μου την δόσει να την κρατήσω για κάποιο καιρό (τώρα δεν μπορεί να παίξει καθόλου ,δεν προλαβαίνει) και παρόλαυτά πάλι κολλάω στο Early Access του Assetto.
liakjim Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Κακώς κολλάς. Ήδη το παιχνίδι αν και σε Early Access είναι τόσο ολοκληρωμένο που δεν θα το βαρεθείς ποτέ. Άσε που για αυτόν ακριβώς τον λόγο , μπορείς να το πάρεις (γρήγορα) στο 50% της τιμής. 17,5€ είναι τιμή χώμα.
wazzaa Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Να ρωτήσω..... Από steam δεν έχω ιδέα.... Πως μπορώ να πληρώσω??? Γίνεται με Paysafe ή μόνο τραπεζικές και Paypal?
aliakas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 LOL αν δεν ξέρεις από steam δεν είσαι gamer και γράφεις σε λάθος threat εγώ με Paypal πληρώνω για να είμαι σίγουρος
newlynx Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 To παιχνίδι είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Λίγο έπαιξα και θυμήθηκα παλιές καλές εποχές GP2. Σε αυτή την τιμή είναι πραγματικά κελεπούρι....
GIOVINCO Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 με ψηνετε κι εμενα.... κι εχω και τιμονιερα (μια απλη logitech) η οποια εχει αραχνιασει
johnny.tifosi Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Το παιχνίδι είναι τόσο καλό που λόγω της προσφοράς αγόρασα για πρώτη φορά PC game. Ευχαριστώ για την ενημερωση.
wazzaa Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 LOL αν δεν ξέρεις από steam δεν είσαι gamer και γράφεις σε λάθος threat εγώ με Paypal πληρώνω για να είμαι σίγουρος LOL εννοώ δεν ξέρω από αγορές steam..... Το gamer δεν σε καθορϊζει από τα πόσα λεφτά δίνεις σε Uplay , Steam ή Origin ούτε αν στα δίνει όλα ο Θείος και τα δοκιμάζεις... Αυτό ήθελα να ξέρω. Ευχαριστώ για την ενημέρωση πάντος ανεξαιρέτως αν εμμέσως μου την είπες....
GIOVINCO Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 ΓΑΜΑΤΟ το παιχνιδακι παρ'ολα τα λιγα αυτοκινητα και πιστες. δυο αρνητικα (το ενα του παιχνιδιου) δεν εχει αυτη την πιστα : http://www.assettocorsa.net/laser-scanned-tracks/trentobondone/(εκτος αν κατι δεν βλεπω καλα) πρεπει να παω να παρω βαση για την τιμονιερα γιατι τα πεταλια δεν παλευονται στο πατωμα
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) ποιός θα μου πάρει δώρο για τα γενέθλια μου την τιμονιέρα;(26/10 ) Άντε γλυτώσατε το PS4,αυτό όμως εεεε;;; http://www.e-shop.gr/thrustmaster-t100-force-feedback-wheel-pc-ps3-p-PER.583363 με αυτήν βολευόμαι να ξέρετε! λέμε λέμε για sim car,και τα χώνουμε στο grid3..αλλά πως είναι δυνατόν τώρα να παίξω αυτό με το x360 controller? Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2014 από xtrmsnpr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα