Προς το περιεχόμενο

Assetto Corsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω προσπάθησα να το παιξω με το rumblepad 2 αλλα ΠΟΛΥ δυσκολο. Η ανταπόκριση που εχει το παιχνιδι στα pads ειναι δυσχρηστο. Σε φαση, αν το πας τερμα δεξια το pad σου κανει 2-3 γυρες στο τιμονι να ουμε.

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να παιχτει με keyboard?

Προσπαθω αλλα ουτε με χειροφρενο δε γυριζει

Με την καμία. Δοκίμασε με ποντίκι μπας και.

Δημοσ.

εγω προσπάθησα να το παιξω με το rumblepad 2 αλλα ΠΟΛΥ δυσκολο. Η ανταπόκριση που εχει το παιχνιδι στα pads ειναι δυσχρηστο. Σε φαση, αν το πας τερμα δεξια το pad σου κανει 2-3 γυρες στο τιμονι να ουμε.

Ψάξε δίκτυο να δεις αν κάποιος έχει κάνει προφίλ με τις ρυθμίσεις για το gamepad σου... πχ εγώ στο xbox υπάρχει ένα του kubro. Δες μήπως σου κάνει αυτό.

Δημοσ.

Ρε παιδιά ισχύει οτι δεν παίζεται με πληκτρολόγιο ; Θέλω ένα ωραίο παιχνίδι αυτού του είδους αλλα δεν θέλω και αυτή τη στιγμή δε μπορώ κιόλας να μπλέξω με τσιμινιέρες κλπ και λόγο χρημάτων και λόγο χώρου !

Εννοείται απλά οτι δεν ειναι τόσο απολαυστικό με πληκτρολόγιο η ειναι εντελώς χάλια ;

Δημοσ.

Ρε παιδιά ισχύει οτι δεν παίζεται με πληκτρολόγιο ; Θέλω ένα ωραίο παιχνίδι αυτού του είδους αλλα δεν θέλω και αυτή τη στιγμή δε μπορώ κιόλας να μπλέξω με τσιμινιέρες κλπ και λόγο χρημάτων και λόγο χώρου !

Εννοείται απλά οτι δεν ειναι τόσο απολαυστικό με πληκτρολόγιο η ειναι εντελώς χάλια ;

Σε καταλαβαίνω είχα και εγώ πρόβλημα χώρου στο σπίτι με την τσιμινιέρα οπότε βολεύομαι με αυτό προς το παρόν

euro-ship-cover.jpg

Αστειεύομαι φυσικά αλλά συγνώμη δεν κρατήθηκα :P

Δημοσ.

Με xbox360 gamepad παιζετε καλουτσικα αλλα με πληκτρολογιο....αστο καλυτερα. Sim ειναι, πρεπει να μπορεις να καθορισεις ποσο θα στριψεις το τιμονι, ποσο γκαζι θα πατησεις, κτλ ...με το πληκτρολογιο ειτε πατας φουλ γκαζι ειτε δεν πατας καθολου. 

Φανταζομαι με αρκετη εξασκηση ισως καταφερνεις να ολοκληρωνεις γυρους αλλα σε τραγικα αργα ρυθμους! 

Λογικα πιο αργους και απο τους δικους μου!  :-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

θελω να παιξω assetto corsa με VR. Πως;

Καθομαι και βλεπω κατι βιντεο στο youtube και φενεται πραγματικα πολυ ωραια εμπειρια.  Δε ξερω ποσο κοστιζει ενα τετοιο set up και τι ακριβως χρειαζομαι.   Λογικα δε χρειαζομαι καν οθονη απο τη στιγμη που θα φοραω το VR ετσι; και το oculus rift ειναι το καλυτερο που υπαρχει, σωστα;

Περα απο τιμονη, racing καρεκλα κτλ, ενα pc που να τρεξει το παιχνιδι και το VR χρειαζομαι κατι αλλο; 

Επισης ποια αλλα παιχνιδια μπορω να παιξω με το οculus rift που να αξιζει; Τα γραφικα πως ειναι με το VR σε σχεση αν επαιζα σε οθονη (γενικα μιλαω οχι συγκεκριμενα για το assetto corsa)  ειναι καλυτερα η χειροτερα;

Δημοσ.

θελω να παιξω assetto corsa με VR. Πως;

Καθομαι και βλεπω κατι βιντεο στο youtube και φενεται πραγματικα πολυ ωραια εμπειρια.  Δε ξερω ποσο κοστιζει ενα τετοιο set up και τι ακριβως χρειαζομαι.   Λογικα δε χρειαζομαι καν οθονη απο τη στιγμη που θα φοραω το VR ετσι; και το oculus rift ειναι το καλυτερο που υπαρχει, σωστα;

Περα απο τιμονη, racing καρεκλα κτλ, ενα pc που να τρεξει το παιχνιδι και το VR χρειαζομαι κατι αλλο; 

Επισης ποια αλλα παιχνιδια μπορω να παιξω με το οculus rift που να αξιζει; Τα γραφικα πως ειναι με το VR σε σχεση αν επαιζα σε οθονη (γενικα μιλαω οχι συγκεκριμενα για το assetto corsa)  ειναι καλυτερα η χειροτερα;

Χρειάζεσαι Oculus ή HTC Vive(που για μένα είναι ανώτερο σαν σύνολο), έναν δυνατό υπολογιστή με δυνατή το λιγότερο μια GTX 970 και ένα τιμόνι. Τώρα για καρέκλα, καθαρά δική σου επιλογή. Οθόνη σαφέστατα χρειάζεσαι για τον χειρισμό του υπολογιστή. Εικόνα στο VR θα παίρνεις από το headset. Δες περισσότερα για τις VR απορίες σου εδώ δίπλα :)

Δημοσ.

Θα ναι καλυτερα με VR ομως η με 3 οθονες; με τις οθονες δε θα μπορω να κοιταω πισω και οσο να ναι δε θα μαι "μεσα" στο παιχνιδι, απο την αλλη με 3 οθονες θα μπορω να παιξω κ αλλα παιχνιδια πχ. Σκανια simulator η οτι αλλο παιχνιδι δε κανει support VR.

Ξερω γουστα ειναι αυτα αλλα δε μπορω να αποφασισω

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...