Προς το περιεχόμενο

Assetto Corsa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όχι, αλλά ξέρεις, είναι το κόμπλεξ του πισά που του παίρνουν την αποκλειστικότητα (και του κονσολά αντίστοιχα).  :-D

Κομπλεξ του πισα που χαρη στο Pc μπορει να δουμε τιποτα Next gen μιας και οι κονσολες δεν μπορουν ουτε 1080p να σηκωσουν???ή ειναι κομπλεξ που στις κονσολες ειχαν βρει την ευκολη λυση να βγαζουν μονο μια σειρα βλεπε Gran Tourismo για Playstation και Forza για xbox και τιποτα αλλο...

ή μηπως να υπενθυμισω οτι η λεξη Mods για τις κονσολες ειναι αγνωστοι :D

• Like 2
Δημοσ.

Αν τεχνικά το παιχνίδι είναι σωστό, αν μπορούν να ανταποκριθούν οι κονσόλες δηλαδή που πιστεύω πως μπορούν, εγώ το βλέπω καλή κίνηση! Υπάρχει μεγάλο κοινό, λίγοι καλοί racing τίτλοι και μπορούν να το πουλήσουν και πιο ακριβά στις κονσόλες ώστε να έχουν έσοδα και να κάνουν ακόμα καλύτερα πράγματα!

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι η g27 δεν παίζει στο xbox one! :P

Δημοσ.

Πραγματικά για 25€ είναι κρίμα να χάσεις αυτό το παιχνίδι αν σου αρέσει η οδήγηση στον υπολογιστή....

μακράν ΤΟ sim game!

όχι σαν μερικά άλλα δήθεν!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://www.virtualr.net/assetto-corsa-bonus-dlc-pack-unveiled

Kunos Simulazioni has confirmed the content of the upcoming free bonus DLC pack for Assetto Corsa.

As rumored before, the pack will include five brand new cars as well as a new track – The Dutch Circuit Park Zandvoort.

Bonus DLC Pack Included Cars

• Alfa Romeo Mito Quadrifoglio Verde
  • Audi Sport Quattro
  • Lamborghini Miura
  • Nissan Nismo GT-R
  • Toyota GT-86
The Bonus pack continues Kunos’ focus on adding road car machinery to their simulation, a decision that’s likely influenced by the title’s upcoming 2016 console release.

The Bonus DLC pack will be a available free of charge for Assetto Corsa owners, coming as part of the 1.2 version release that is scheduled to be out in July.

018.jpg

07.jpg

10603901_1165084773517839_24279417704859

Επεξ/σία από liakjim
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια η G27 της logitech αξιζει σαν τιμονιερα; Επειδη δεν εχω ασχοληθει ποτε ξανα με τιμονιερες πως ειναι η αισθηση πανω στα παιχνιδια; Αξιζει η δεν θα τρελαθω και θα πανε τζαμπα τα λεφτα;

Δημοσ.

Αξίζει!!!!

Αλλά πρέπει να την εκμεταλλευτούν τα παιχνίδια, δηλαδή μην περιμένεις να παίξεις το grand theft auto και να οδηγήσεις με την αίσθηση που οδηγείς ένα αυτοκίνητο στο Assetto Corsa!

Δημοσ.

Ειναι να την παρω απο εναν γνωστο μου σε αριστη κατασταση στα 150 ευρω! Απλα αυτο επειδη δεν εχω παιξει ποτε ξανα !

Δημοσ.

Ειναι να την παρω απο εναν γνωστο μου σε αριστη κατασταση στα 150 ευρω! Απλα αυτο επειδη δεν εχω παιξει ποτε ξανα !

E αφού είναι και γνωστός σου ίσως μπορείς να τη δοκιμάσεις πρώτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...