panos2171 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Τιμονιέρα υπάρχει η DFGT. To χω δοκιμάσει στο pc μου αλλά περαν του αισθητού lag δεν έχει και draw distance με αποτέλεσμα να μην βλέπω καθαρά την πίστα. Ελπίζω να καταφέρω να στήσω κανά καινούργιο μηχάνημα στο άμεσο μέλλον και να το χαρώ.
Grey Warden Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2014 Θα το δοκιμάσω απόψε-η αγορά τιμονιερας αναβάλλεται για μετά το στρατό- και αν μου αρέσει θα το τσιμπήσω σε steam sales.
giannisag17 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2014 Με το παρακατω συστημα θα το παιξω το παιχνιδι η να μην μπω στην διαδικασια?
Cowboy Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2014 22 ευρω σε Steam Sales για 44 ωρες ακομα. http://store.steampowered.com/app/244210/ 1
newlynx Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Οι φίλοι του είδους να μην το χάσουν σε αυτή την τιμή. Είναι παιχνίδι-διαμάντι από ένα μικρό στούντιο που προσπαθεί να δώσει την καλύτερη εξομοίωση για τους φίλους της οδήγησης. 2
Cowboy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δεν υπαρχει καποιο καλυτερο, ουτε καν αντιστοιχο Driving Simulator απο τα συγχρονα, ειναι οτι καλυτερο υπαρχει. 4
Cowboy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέχρι να βγει το PC Το Project Cars θα ειναι ο κοντινοτερος ανταγωνιστης του, αλλα σε physics και driving mechanics δεν ειναι καθολου κοντα στο Assetto Corsa. Μιλαω απο προσωπικη μου εμπειρια με PC Build 885 VS AC v1.0 σε Logitech G27. Το Project Cars το οποιο βασιζεται στη Madness engine (αυτη του Need for Speed Shift), μπορεις να το πεις ενα πολυ καλο racing semi-sim, αλλα οχι racing simulator. Επισης το Assetto Corsa (επισημως) παιρνει MODs, και ηδη εχουν φτιαξει εκατονταδες MODs (αμαξια, πιστες..κ.α.) Αυτο απο μονο του... 3
panos2171 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αν με έτρωγε μια προχθές να το πάρω με 30% έκπτωση σήμερα με τρώει 100!!! Επίσης βάλαν και τη RUF CTR Yellowbird
Inler Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδια με χειριστηρια σας παιζει γιατι δεν μπορω να τα ρυθμισω...
Cowboy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Ρε παιδια με χειριστηρια σας παιζει γιατι δεν μπορω να τα ρυθμισω... Ναι, παιζει κανονικα με controller. Ποιο εχεις? Αν και racing με controller δε λεει.
aliakas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αν και racing με controller δε λεει. Αν και SIMULATOR με controller δε λεει. FIXED
Inler Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αυτο εχω http://www.skroutz.gr/s/3072656/Logitech-Cordless-Rumblepad-2.html
Cowboy Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2014 Αν και SIMULATOR με controller δε λεει. FIXED Γενικοτερα οτι εχει τιμονι δεν μπορω να το παιξω με το αναλογικο joystick (ουτε κα με τα βελακια φυσικα), μου φαινεται ανουσιο αλλα και πολυ ευκολο. Σε simulator οπως το iRacing και το Assetto Corsa ειναι γελειο να παιξεις με controller. Σε semi-simulator οπως το Project Cars ειναι επισης αστειο να το παιζεις με controller. Σε arcade-sim οπως NFS Shift, Gran Turismo κ.α. δεν λεει να παιξεις με controller καθως χανεις και αυτο το πολυ μικρο simulator στοιχειο που εχουν. Βεβαια εξαρταται και απο το τι ζηταει ο καθενας απο το παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα